16/08/2012

ΙΣΡΑΗΛ:"Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο 30 ημερών" ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ... ΚΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΚΙΝΑ... Το Ισραήλ προετοιμάζεται για την πρώτη του ήττα - ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗΣ;;;

Το Ισραήλ έχει προετοιμάσει τον πληθυσμό του για μια ενδεχόμενη σύρραξη σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα που θα μπορούσε να διαρκέσει έως και 30 ημέρες, υποστήριξε σήμερα ο απερχόμενος υπουργός Πολιτικής Άμυνας, Ματάν Βιλνάι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Μααρίβ. "Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας πιάνει υστερία. Ουδέποτε στο παρελθόν το εσωτερικό μέτωπο δεν ήταν τόσο καλά προετοιμασμένο", είπε ο Βιλνάι, ένας πρώην στρατηγός που αποχωρεί από το υπουργείο για να αναλάβει πρεσβευτής του Ισραήλ στην Κίνα. Τις προηγούμενες ημέρες πολλά μέσα ενημέρωσης είχαν υποστηρίξει ότι η υπηρεσία πολιτικής προστασίας δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για μια ενδεχόμενη σύγκρουση με το Ιράν.

"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω με τη μεγαλύτερη σιγουριά: σήμερα όλοι ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν", είπε ο υπουργός αναφερόμενος στις αρμοδιότητες των υπηρεσιών που έχουν αναλάβει την "άμυνα των μετόπισθεν", δηλαδή το πού και πώς θα συγκεντρωθεί ο πληθυσμός σε μη εμπόλεμες ζώνες σε περίπτωση σύρραξης. Ο Βιλνάι επέμεινε ότι "το Ισραήλ είναι προετοιμασμένο για το σενάριο ενός πολέμου 30 ημερών σε πολλά μέτωπα" που θα μπορούσε να στοιχίσει, πάνω-κάτω, τη ζωή σε 500 ανθρώπους. Διευκρίνισε ότι προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμος εξοπλισμός για την αντιμετώπιση χημικού ή βιολογικού πολέμου για το μισό πληθυσμό της χώρας. Ο στρατός επίσης πραγματοποιεί δοκιμές σε ένα σύστημα ειδοποίησης μέσω κινητών τηλεφώνων για να ενημερώσει τους κατοίκους εάν εκτοξευτούν πύραυλοι εναντίον της χώρας.Την Τρίτη ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διόρισε τον Άβι Ντίχτερ, πρώην διευθυντή της Σιν Μπετ, της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας, στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Ο διορισμός του αναμένεται να εγκριθεί αύριο Πέμπτη από το κοινοβούλιο.

Επίσημη ισραηλινή αποδοχή είναι ότι μια επίθεση του Ισραήλ κατά του Ιράν για 30 μέρες, είναι αδύνατη χωρίς σύμμαχο στην περιοχή. Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και το Μπαράκ, σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο της προηγούμενης Παρασκευής, συμφωνούν για ένα πλήγμα κατά του Ιράν, πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ωστόσο, είναι πολλοί μέσα και έξω από το Ισραήλ που δεν συμφωνούν μαζί τους. Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι στην πραγματικότητα αυτό που θέλει να εφαρμόσει το Ισραήλ, είναι ένας επιθετικός πόλεμος υψηλής εντάσεως. Η γεωπολιτική σκακιέρα της Τεχεράνης είναι τόσο περίπλοκη, που υποβαθμίζει τη Συρία στην κατηγορία της λεπτομέρειας. Σε περίπτωση επίθεσης, το Ιραήλ απειλείται από/με πυραύλους αντιποίνων από το Ιράν, από τους ισλαμιστές στα παλαιστινιακά εδάφη και την φιλο-ιρανική πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ στο Λίβανο. Υποτίθεται ότι οι Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας και η Χεζμπολάχ διαθέτουν 10.000 και 50.000 πυραύλους αντίστοιχα, που θα μπορούσαν να φτάσουν το Τελ Αβίβ. Η ισραηλινή αντιπυραυλική ασπίδα θα αναχαιτίσει μόνο μέρος αυτής της απειλής.

Η υπόθεση ότι ο πόλεμος είναι προβλέψιμος,  είναι λανθασμένη. Οι πόλεμοι είναι αλυσιδωτές αντιδράσεις, των οποίων εκπροσωπούν την αρχή. Οι αναλύσεις των Ισραηλινών δεν αναφέρουν την 31η μέρα.

http://www.fox2magazine.net/

Αυτό που “ψιθυρίζεται” τους τελευταίους μήνες ήρθε να επιβεβαιώσει ένα σάιτ ονόματι “Tikun Olam” του αμερικανοεβραίου Ρίτσαρντ Σιλβερστάιν. Το σάιτ δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα, στα οποία περιέχονται λεπτομέρειες για την πολεμική επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν. Τα έγγραφα τα έδωσε ανώτατο στέλεχος του ισραηλινού στρατού μέσω κυβερνητικού αξιωματούχου γιατί “αυτοί δεν είναι καιροί για πόλεμο και φοβάμαι ότι ο Νετανιάχου (πρόεδρος του Ισραήλ) και ο Μπαράκ (υπουργός Άμυνας) μιλάνε πολύ σοβαρά”, όπως δήλωσε η ανώνυμη πηγή. Στα έγγραφα παρουσιάζεται το σχέδιο επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν, το οποίο χωρίζεται σε τρία στάδια.

- Στο πρώτο στάδιο, το Ισραήλ θα χτυπήσει την τεχνολογία του Ιράν. Δορυφόρους, κινητά τηλέφωνα, ίντερνετ, ράδιο, τηλέφωνο, τις οπτικές ίνες που συνδέουν τα στρατηγικά κτήρια.
- Στο δεύτερο στάδιο, θα χτυπήσουν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους. Αυτοί οι πύραυλοι είναι σε θέση να καλύψουν απόσταση 300 χμ. και βρίσκονται σε υποθαλάσσιες ισραηλινές βάσεις κοντά στον Περσικό κόλπο. Αυτοί οι πύραυλοι, σύμφωνα με τα έγγραφα, δεν είναι εξοπλισμένοι με συμβατές κεφαλές, αλλά με ενισχυμένες ώστε να διεισδύουν σε μεγάλο βάθος.
- Τέλος, στο τρίτο στάδιο, το Ισραήλ θα χτυπήσει με άλλου τύπου πυραύλους που θα “παραλύσει” τα πάντα στο Ιράν. Τα συστήματα διοίκησης κι ελέγχου, έρευνας κι ανάπτυξης καθώς και οι κατοικίες όσων εμπλέκονται στο πρόγραμμα ουρανίου στο Ιράν θα είναι οι στόχοι των πυραύλων.

Μετά το πρώτο κύμα επίθεσης, ένας δορυφόρος θα περάσει πάνω από το Ιράν για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκληθεί. Οι πληροφορίες θα δοθούν άμεσα κι εναέρια μ’ ένα σύστημα άγνωστο όχι μόνο στο ευρύ κοινό, αλλά ακόμα και στις Η.Π.Α., που είναι σύμμαχοι, αόρατο από τα ραντάρ. Στο τέλος, το Ισραήλ κι ανάλογα με τις πληροφορείς που θα έχει συλλέξει θα κάνει την τελειωτική επίθεση στοχεύοντας σε συγκεκριμένους στόχους.

http://donkihotes.gr/?p=2643

4 comments :

  1. Anonymous16/8/12 19:13

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΗΡΙΩΔΗΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΕΚΤΑΣΗ ΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΒΕΣ;ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΤΕΞΕ ΠΟΛΕΜΟ 9 ΕΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70;"ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ" ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΒΡΙΟΙ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ!Η ΧΕΣΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΤΟΥ 2006 ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ!

    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous16/8/12 19:22

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ) ΤΩΝ ΗΠΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΦΑΤΡΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ (ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ (Σ.ΑΡΑΒΙΑ)

    ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ... (ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ)

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/8/12 20:16

    http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17142

    ReplyDelete
  4. Anonymous16/8/12 20:50

    ΑΝΩΝΥΜΕ 16/8/12 20:16 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΡΕΦΟΡΜΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΑΜΑΣΗΤΟΥΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΑ!

    ΚΡΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete