16/07/2012

15 ΙΟΥΛΙΟΥ 1974: Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΑΚΑΡΙΟΥ - ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"

Συμπληρώνονται σήμερα 38 χρόνια από την ανατροπή του Μακαρίου από ομάδα Ελληνοκυπρίων και Ελλαδιτών στρατιωτικών. Το γεγονός αυτό, θεωρείται η απαρχή του κυπριακού δράματος που κορυφώθηκε με την τουρκική εισβολή στη Νήσο λίγες ημέρες αργότερα. Ακούσαμε και διαβάσαμε λοιπόν ξανά τα ίδια...δακρύβρεχτα και "αντιχουντικά" για τις ευθύνες Ιωαννίδη, τον ρόλο των ΗΠΑ και της CIA, μέχρι και πως ο Μακάριος ανετράπη επειδή ήταν...δημοκράτης και όχι χουντικός! Κάθε χρόνο τα ίδια! Κανείς δεν εξετάζει λίγο βαθύτερα τα γεγονότα, έτσι ώστε να ανακαλύψει (τι έκπληξις...!) πως πίσω ΚΑΙ από το συγκεκριμένο συμβάν βρίσκονται οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού, θεοκτόνοι Εβραίοι!

Στο απόσπασμα που ακολουθεί από το βιβλίο του Κωνσταντίνου Πλεύρη "ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965 - 1977" (Σελ. 543 - 546 ) περιγράφεται η αλήθεια που κάποιοι "αγνοούν" σχετικά με τον βρώμικο ρόλο των Εβραίων στην υπόθεση:

Είμεθα στον Μάρτιον του 1974. Τότε ακριβώς οι εβραιοσιωνισταί έστησαν την παγίδα τους, στον Ιωαννίδη. Ιδού πώς έχουν τα παρασκήνια. Το Ισραήλ μετά τον πόλεμο των έξη ημερών που κάθε άλλο παρά νικηφόρος ήτο, όπως κοινώς πιστεύεται, ανησυχεί μήπως επαναληφθούν αι επιθέσεις των Αράβων, οπότε αν δεν είχε την άμεσον υποστήριξιν των ΗΠΑ θα κατέρρεε. Από τα απόρρητα αρχεία των ΗΠΑ που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι: «Ο πόλεμος του 1973 απέδειξε ότι το Ισραήλ δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα ούτε με δύο αραβικές χώρες (Αίγυπτος - Συρία), όταν αυτές διέθεταν μόνο μέτριο σοβιετικό - όχι άριστο αμερικανικό, όπως το Ισραήλ, στρατιωτικό εξοπλισμό». (Ελευθεροτυπία, 4 - 8 - 2008)

Αι ΗΠΑ όμως δια να το βοηθήσουν εχρειάζοντο μία βάσιν και καλυτέρα βάσις, λόγω γεωγραφικής θέσεως από την Κύπρον, δεν υπήρχε. Αλλά πώς θα εγκατασταθούν στην Κύπρον, αφού ο Μακάριος ηρνείτο κάτι τέτοιο, καθόσον ανήκε στους "Αδεσμεύτους" και ήτο προσανατολισμένος στο "Ανατολικό Μπλοκ"; Έπρεπε λοιπόν να ανατραπεί ο Μακάριος. Πεντάγωνο, State Department CIA συνεφώνησαν απολύτως στην πτώσιν του Μακαρίου και εις στενήν συνεργασίαν με το Ισραήλ εξεπόνησαν σχέδιο δράσεως, το οποίον εϋφυώς εξετέλεσαν, με αποτελεσματικότητα. Εν πρώτοις εχρειάζετο να πεισθή ο Ιωαννίδης να βοηθήση την ΕΟΚΑ Β'. Κατόπιν έπρεπε να ευρεθή μία αφορμή, διά να ανατραπή ο Μακάριος και τέλος να εισέβαλαν οι έμπιστοι σύμμαχοι των Αμερικανών Τούρκοι στην Κύπρο, ώστε η μεγαλόννησος να είναι στην διάθεσι των ΗΠΑ, αν απαιτηθή. Τεχνηέντως και ταχέως κατόπιν εντολής του Κίσσινγκερ εγένετο αι επαφαί των Αμερικανών με τον Ιωαννίδη. Μεσολαβητής ο ιατρός Εβραίος Αλαζράκης, σύζυγος της αδελφής του Ιωαννίδου. Αι πρώται συζητήσεις εγένοντο στην κλινική "Κυανούς Σταυρός" ιδιοκτησίας Αλαζράκη, έναντι της αμερικανικής πρεσβείας. Οι παμπόνηροι διπλωμάται εξεμεταλλεύθησαν τον πατριωτισμό του απονείρευτου Ιωαννίδου.

Με απλά λόγια, πρότειναν στον Ιωαννίδη εκείνο που τον γοήτευε. Εμείς θέλομεν να φύγη ο Μακάριος, είπαν, και η Κύπρος να ενωθή με την Ελλάδα. Ο Ιωαννίδης θα επετύγχανο έναν εθνικόν πόθον, θα καθίστατο εθνικός ήρως και θα εδραιούτο το καθεστώς του. Η Εθνοφρουρά και η ΕΟΚΑ Β' θα ανέτρεπαν τον Μακάριο και θα εκήρυτταν την Ένωσι με την Ελλάδα. Ως εδώ θαυμάσια. Οι Τούρκοι όμως τι θα κάνουν; Στο εύλογο ερώτημα οι Αμερικανοί διεβεβαίωσαν κατηγορηματικώς ότι οι Τούρκοι θα αδιαφορήσουν. Εγγυόμεθα, ότι δεν θα αντιδράσουν, πέρα ωρισμένων τυπικών διαβημάτων διαμαρτυρίας. Ο Ιωαννίδης, που δεν συνεπάθη τον Μακάριον, συνεφώνησε κι έδωσε εντολή στην Εθνοφρουρά να εξοπλίσει καλώς την ΕΟΚΑ Β'. Αυτός ήταν ο ύπουλος ρόλος των Εβραίων στην ανατροπή Μακαρίου. Ο πλέον καθοριστικός, όπως είδαμε, αφού η ανατροπή του Αρχιεπισκόπου και Προέδρου Κύπρου έγινε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για να εγκαθιδρυθεί νέο, φιλοαμερικανικό και φιλοεβραϊκό καθεστώς στο νησί, που θα το μετέτρεπε σε εβραϊκή στρατιωτική βάση.

Κι ο Ιωαννίδης; Είναι άμοιρος ευθυνών; Σαφώς όχι! Είναι δυνατόν να εμπιστεύτηκε τις διαβεβαιώσεις των Αμερικανοεβραίων, πως τάχα οι Τούρκοι θα έμεναν απαθείς, ειδικά όταν ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για επικείμενη τουρκική απόβαση πολλές μέρες πριν τα γεγονότα του Ιουλίου; Θύμα ή αφελής λοιπόν, ο "αόρατος δικτάτωρ"; Τίποτα από τα δύο. Απλά ένας ακόμα χρήσιμος ηλίθιος, από αυτούς που χρησιμοποιούν κατά χιλιάδες οι πανούργοι Σιωνιστές, προκειμένου να προωθήσουν τα αμαρτωλά τους σχέδια!

Υ.Γ. Επειδή κάποιοι θα σπεύσουν, κατά την προσφιλή τους συνήθεια, να μας χαρακτηρίσουν ...συνωμοσιολόγους, ας μας πούν τη γνώμη τους και για το παρακάτω έγγραφο του Γ.Γ του ΝΑΤΟ Ιωσήφ Λανς, όπου ξεκάθαρα αναφέρει:  "... από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune" "συμφώνησαν στην υποστήριξη του τουρκικού στρατού εισβολής και στην εκδίωξη του Μακαρίου"

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/15-1974.html

ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Η Αλήθεια όμως δεν φιμώνεται, ούτε λογοκρίνεται...!

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους...καλούς μας φίλους Εβραίους, αφού γνωρίζουμε καλά τις τακτικές τρομοκράτησης που χρησιμοποιούν σε όσουν ξεσκεπάζουν τον ύπουλο και ανθελληνικό τους ρόλο. Έτσι λοιπόν, μετά την στοχοποίησή μας από το Κ.Ι.Σ με αφορμή την αποκάλυψη για το Προεδρικό Διάταγμα που τους καθιστά φοροεισπράκτορες (!!!) - εδώ οι αποδείξεις - δεχτήκαμε ακόμα μία επίθεση, αυτή τη φορά εξαιτίας της ανάρτησης "15 Ιουλίου 1974 - Ο βρώμικος ρόλος των Εβραίων στην ανατροπή Μακαρίου". Συγκεκριμένα, λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα:

Αξιότιμοι κύριοι, είμαι η ιατρός Δέσποινα Αλαζράκη, ιδιοκτήτρια του "Κυανού Σταυρού", αδελφή του Στρατηγού Δ. Ιωαννίδη και χήρα του κλινικάρχη Ζάκ Αλαζράκη. Μόλις με ενημέρωσαν (ώρα 3 τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2012) δια το δημοσίευμά σας, το οποίον βρίθει ανακριβειών. Ο αείμνηστος σύζυγός μου, Ζάκ (Μέγας Ευεργέτης της Ισραηλιτικής Κοινότητος Αθηνών) ουδεμίαν σχέσιν είχε με τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου 1974 εις Κύπρον. Ο ναζιστής Κώστας Πλεύρης έχει μηνυθεί από εμέ δι' όσα γράφει και η δίκη θα γίνει τον Οκτώβριον του 2015 (σ.σ.: Δεν έχομε Δικαιοσύνην εις την Μεταπολιτευτικήν Ελλάδα). Παρακαλώ, αποσύρατε αμέσως το δημοσίευμά σας, δια να μή αναγκασθώ να μηνύσω και εσάς. Ωστόσον, δημοσιεύσατε δι΄ολίγας ώρας την απάντησίν μου, διά να ενημερωθούν οι συμπολίται μας εις Ελλάδα και Ισραήλ που έτυχε να το διαβάσουν. Με την επιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου, σάς ευχαριστώ εκ των προτέρων διά την δημοσίευσίν.

Με εκτίμησιν
Δέσποινα Ιωαννίδου - Αλαζράκη

ΥΓ: Ζητώ συγγνώμην αν υπάρχει κάποιο λάθος εις το κείμενόν μου. Το υπαγορεύω εις την 22χρονην εγγονήν μου, διότι (λόγω ηλικίας) αγνοώ τα πάντα από υπολογιστάς

Η κ. Αλαζράκη λοιπόν, μας απειλεί ευθέως με μηνύσεις, επειδή γράψαμε- αναδημοσιεύοντας απόσπασμα από βιβλίο του Κ. Πλεύρη -για τον ρόλο του συζύγου της στην προσέγγιση του Ιωαννίδη από τους Αμερικανοεβραίους, προκειμένου να πειστεί να ανατρέψει τον Μακάριο!!! Δηλώνουμε πως η σχετική ανάρτηση ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, καθότι σε καμία περίπτωση δεν αυτολογοκρινόμαστε για να μην...θιχτούν οι Εβραίοι! Ας κάνει ό,τι θέλει η (κάθε) κυρία Αλαζράκη! Εμείς σε απειλές και εκβιασμούς δεν υποκύπτουμε!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά όσους φίλους εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για τη νέα αυτή δίωξη. Υποσχόμαστε πως το ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ούτε κλείνει, ούτε λογοκρίνεται ό,τι και να πράξουν οι πολυπληθείς εχθροί του!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7409.html

1 comment :

  1. Anonymous17/7/12 08:05

    Αθανάσιος Στριγάς
    ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973

    Τη νύχτα στις 14 Νοεμβρίου 1973, ο ισραηλινός στρατηγός Μωσέ Νταγιάν έφθασε στην Αθήνα.
    Εγκαταστάθηκε στο σπίτι του γαμπρού του Δημ. Ιωαννίδη , του γιατρού Αλαζράκη .
    Από εκεί έστειλε μήνυμα στον Ιωαννίδη να είναι έτοιμος : «η ώρα έφθασε . Όλα είναι έτοιμα».
    Την επομένη 15 Νοεμβρίου , το γιώτ «Απόλλων» , ιδιοκτησίας της εταιρίας ΟΤC , η οποία τότε ήταν ιδιοκτησίας της CIA , έφθασε στον Πειραιά .



    http://diaggeleas.wordpress.com/2011/05/26/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85-17/

    ReplyDelete