05/05/2012

ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ...Επιστρέφει η προϋπόθεση του γένους για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές ΚΑΙ 2000 ευρώ σε κάθε στρατιωτικό που υπηρετεί Αφγανιστάν

Η προϋπόθεση του ελληνικού γένους για τους υποψήφιους εισαχθέντες στις στρατιωτικές σχολές επανέρχεται.Το δήλωσε ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα. “Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένας χώρος όπου το εθνικό στοιχείο είναι κυρίαρχο και ορίζει από τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας τους, τους υπηρετούντες στις τάξεις του”, δήλωσε ο ΥΕΘΑ.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14240

Έγινε ...θαύμα και βρέθηκε κονδύλι για να πάρουν τα 2/3 του επιδόματος επικινδυνοτητας ,όσοι υπηρετούν στο Αφγανιστάν. Δηλαδή θα λάβουν από περίπου 2000 ευρώ ο καθένας.
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=14243

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ; Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ..."ΘΑ". ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. Η "ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ" ΔΟΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ ΚΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ.

No comments :

Post a Comment