10/04/2012

Έκκληση ΗΠΑ σε Κίνα να πείσει την Β.Κορέα να ματαιώσει την εκτόξευση

Οι Ηνωμένες Πολιτείες κάλεσαν σήμερα την Κίνα να ασκήσει πίεση στη σύμμαχό της Βόρεια Κορέα για να εγκαταλείψει η Πιονγκγιάνγκ την εκτόξευση του πυραύλου της Unha-3, που καταγγέλλεται από την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της ως συγκεκαλυμμένη δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς.

"Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε την Κίνα να κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια. Και είμαστε διατεθειμένοι να θεωρήσουμε ότι (οι Κινέζοι) θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την επιρροή τους τις επόμενες ώρες και ημέρες", δήλωσε η Βικτόρια Νάλαντ, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ...
ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ Μ.Μ.Ε, ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ..."ΚΡΙΣΙΜΗ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ή ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ "ΔΥΤΙΚΟΥΣ" ΤΡΟΠΟ. ΟΛΗ Η ΚΟΡΕΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΚΙΝΑ ΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΑΣΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.

No comments :

Post a Comment