24/03/2012

Βόλτα στις ακτές της Αττικής έκανε ΚΑΙ Τουρκική Φρεγάτα. ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ...

"Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνεται ότι η τουρκική φρεγάτα “GAZIANTEP”, εξερχόμενη από το λιμάνι του Ακσάζ, πλέοντας σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 24 Μαρτίου (06:30) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα Νότια Ν. Κύθνου και εξήλθε αυτών με Βορειοανατολική πορεία πλέοντας το στενό του Καφηρέα στις 10:00. Μέσα και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του."

Μέσα στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και με τα οπλικά συστήματα σε πλήρη λειτουργία. Μέχρι την Τζια έφτασε η Τουρκική φρεγάτα, που πραγματοποιεί και πάλι, άσκοπες βόλτες και περιπλανήσεις στο Αιγαίο. Μάλιστα, μπήκε ...βαθιά στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και σε συνδυασμό με τις κινήσεις του Piri Reis, οι Τούρκοι ανεβάζουν επικίνδυνα το θερμόμετρο στο Αιγαίο, ενώ η υποχωρητικότητα της χώρας μας τους έχει αποθρασύνει πλέον εντελώς!!

Κι όλα αυτά, παραμονή της Εθνικής μας επετείου, την ημέρα που η μαθητική νεολαία έκανε την παρέλασή της, με την ηγεσία να σχεδιάζει μέτρα κατά των... Ελλήνων πολιτών! Την ημέρα που δεν άφησαν τους γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους μιας και απαγόρευσαν στον κόσμο να φτάσει στην Αμαλίας! Αφησαν όμως τους Τούρκους, να φτάσουν κοντά στην Αθήνα, προφανώς διότι θεωρούν "εχθρό" τους Ελληνες πολίτες κι όχι τις Τουρκικές Φρεγάτες!!!

http://www.aegeantimes.gr/article.asp?id=44736&type=5&kata=0

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=37497&Itemid=139

No comments :

Post a Comment