23/01/2012

Κοινές ρωσο-τουρκικές ναυτικές ασκήσεις στον Ειρηνικό...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.   ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ (ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ... ΣΥΝΑΝΤΑ ΡΩΣΟ ΝΑΥΑΡΧΟ. 

ΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ...ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ "ΝΑΥΑΡΧΟΥ". ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...

ΗΛΙΘΙΟΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ...

Ο διοικητής του Ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού Ildar Akhmerov συναντήθηκε με τον ναύαρχο Sinan Azmi Tosun του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, διοικητής της μόνιμης ναυτικής δύναμης του NATO (SNMG2), στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ocean Shield», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η υπηρεσία Τύπου του ΝΑΤΟ. Το ρωσικό αντιτορπιλικό «Адмирал Трибуц» (DD 552) δέχτηκε στο κατάστρωμά του μια τουρκική αντιπροσωπεία αξιωματικών της φρεγάτας Giresun (F-491) του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο πλοίο, η τουρκική αντιπροσωπεία αντάλλαξε με τους Ρώσους επιχειρησιακές πληροφορίες και συζήτησε το ενδεχόμενο διεξαγωγής κοινών ασκήσεων με το Ρωσικό Στόλου του Ειρηνικού, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας της αντιμετώπισης της διεθνούς πειρατείας. Επιπλέον, οι δύο πλευρές συζήτησαν την κατάσταση στον Κόλπο του Άντεν και της ιδιαίτερης αποστολής στην περιοχή.

O Ρώσος ναύαρχος Ildar Akhmerov, κατά τη συνάντηση εξέφρασε τη βούληση να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας που προωθούν την επίλυση προβλημάτων για την καταπολέμηση της πειρατείας.

No comments :

Post a Comment