15/10/2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Eνεργοποιούνται στρατιωτικά στην Κεντρική Αφρική οι ΗΠΑ.

"Πράσινο φως" έδωσαν οι ΗΠΑ με απόφαση του προέδρου του Μπαράκ Ομπάμα, για την ανάπτυξη στρατιωτικών συμβούλων στην Κεντρική Αφρική, προκειμένου να βοηθήσει τις χώρες της περιοχής, να πολεμήσουν κια να εξαρθρώσουν την παραστρατιωτική οργάνωση «Στρατός Αντίστασης του Κυρίου», πρακτικά όμως για να επιχειρηθεί ανάσχεση της Κίνας η οποία έχει κατακλύσει με χρήματα, ανθρώπους και όπλα την περιοχή αποκτώντας τεράστια επιρροή.

Οι στρατιωτικοί σύμβουλοι θα προέρχονται από μονάδες ειδικών επιχειρήσεων, θα είναι εξοπλισμένοι και θα υποστηρίζονται από ομάδες πληροφοριών και διοικητικής μέριμνας. Στόχος τους δε θα είναι να εμπλακούν άμεσα, παρά μόνο σε περίπτωση που δεχθούν πυρά.

Ο Στρατός Αντίστασης του Κυρίου είναι δύναμη ανταρτών της Ουγκάντας, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του ’80 και κατέληξε να είναι μια οργάνωση που προκαλεί τρόμο, καταστροφές και προβαίνει σε μαζικές δολοφονίες και βιασμούς. Ο Μπ. Ομπάμα σε γραπτή δήλωσή του τόνισε ότι το ζήτημα άπτεται των συμφερόντων και της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και είναι μια απόφαση που καλωσορίστηκε από μέλη οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΡΘΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΟΙ Η.Π.Α, ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ "ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΝ" ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ (π.χ ΒΟΣΝΙΑ). Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΧΑΘΕΙ, ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΩΣ.

ΔΕΙΤΕ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, ΚΙ ΕΜΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_2972.html
http://isxys.blogspot.com/2011/09/blog-post_13.html
http://isxys.blogspot.com/2011/05/blog-post_6295.html

No comments :

Post a Comment