26/06/2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΑΝΤΙ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ" ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πλησιάζει η ώρα για μία ουσιαστικού περιεχομένου κίνηση, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο κράτος των Ελλήνων, πάνω σε δυνατές βάσεις και σε καθαρό έδαφος. Ξεκινάμε σήμερα έναν δημιουργικό διάλογο αποφεύγοντας το πρότυπο των "λαϊκών" συνελεύσεων της πλατείας Συντάγματος η οποία με τη μορφή της Χάβρας Ιουδαίων έχει καταληφθεί από αγανακτισμένους Πα.Σο.Κ-ους, κρατικοδίαιτους πράκτορες της κυβέρνησης και της Νέας τάξης (G.Soros), λαθρομετανάστες κατασκηνωτές , σουβλατζήδες και "προοδευτικούς"... Ξεκινάμε μια ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ αναζητώντας και δημοσιεύοντας απόψεις κάθε Έλληνα με τη μορφή προτάσεων σχετικά με τη μορφοποίηση μιας Νέας Ελλάδας συνολικά ή και κατά περίπτωση σε εξειδικευμένους τομείς λειτουργίας μιας κρατικής μηχανής των Ελλήνων για τους Έλληνες.

Η συμμετοχή σας θα γίνεται στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ή στα σχόλια της παρούσας ανάρτησης.

Οι όροι συμμετοχής σας είναι δύο (2) και απλοί !
- Οι πράκτορες, εισπράκτορες και τα πάσης φύσεως "λαγωνικά" αποκλείονται από το διάλογο
- Το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα κινείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κι ΑΜΕΤΑΚΊΝΗΤΑ στη γέννηση μιας κρατικής υπόστασης όπου οι έννοιες ΚΡΑΤΟΣ & ΕΘΝΟΣ είναι ταυτόσημες.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ.

No comments :

Post a Comment