01/03/2011

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΛΗ. ΦΥΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΒΕΛΤΙΩΣΗ" ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΖΩΗΣ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ. ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΣΑΣ. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ", ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΗΠΕΙΡΟ, ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ. Η ΕΛΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ "ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΔΥΝΑΜΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ, ΟΣΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ, ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΜΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ "ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ". ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;;;

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΑΣ.

ΔΕΙΤΕ... ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ



ΣΧΕΤΙΚΟ: Μήνυμα της συντακτικής ομάδας του «Μαύρου Κρίνου» προς Αφγανούς, Μαροκινούς, Αλγερινούς, Τυνήσιους απεργούς πείνας. Message du groupe rédactionnel «Mavros Krinos» adressé aux grévistes da la faim, Afghans, Marocains, Algériens, Tunisiens et autres

4 comments :

  1. Anonymous20/8/19 23:17

    "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΕΔΩ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ. ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΜΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ "ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ". ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;;;"

    8 χρόνια αργότερα, οι Έλληνες όχι μόνο δεν εγερθήκαμε, αλλά 500.000 ξενιτεύθηκαν, κυρίως, στην Γερμανία, δηλαδή τη χώρα που μας νίκησε και μας ταπείνωσε. Μόνοι σας τα λέγατε, μόνοι σας τα ακούγατε. Ακόμα και η ομάς Ισχύς αυτοδιαλύθηκε, στο τέλος, καθώς οι Έλληνες δεν παλέψαμε για την Πατρίδα μας. Η μόνη αντίδραση ήταν, τελικά, ένας απατεώνας και κάποιοι περιθωριακοί που απέτυχαν να διακριθούν. Οι εστίες μας έγιναν γερμανικές κουζίνες και οι βωμοί μας "αγίες τράπεζες". Πλέον οι οικίες είναι τσιμεντένια κουτόσπιρτα με δάνεια και οι εκκλησίες χώροι ξένης μυθολογικής μοιρολατρίας. Οι αφρικανοί εισβολείς δεν άκουσαν ποτέ το μήνυμα αυτό, καθώς είτε δεν ξέρουν Ελληνικά είτε δεν διαβάζουν εθνικιστικές σελίδες, και το βίντεο διαγράφηκε. Οι αφρικανοί εισβολείς δεν θα πολεμήσουν για τίποτα, έτσι όπως έφυγαν από εκεί, επειδή δεν είχαν δουλειές και πεινούσαν, έτσι θα φύγουν και από εδώ (αφού πρώτα δελεάσουν και κάποιες λευκές να γίνουν μητέρες των παιδιών τους), εάν ρημάξει η Ελληνική γη. Οι απάτριδες δεν έχουν πατρίδα, μόνο συμφέρον να ζήσουν και μετακινούνται, ώσπου να ζήσουν καλά. Οι πατρίδες καταβολής των αφρικανών εισβολέων έχουν καταληφθεί εδώ και αιώνες από δυτικούς, και σύντομα θα καταληφθούν από ανατολικούς. Όταν θα γίνει αυτό, τότε θα μεταναστεύουν ανατολικά. Αυτή είναι η μοίρα, όσων δεν δημιουργούν αυτοκρατορίες δικές τους, αλλά ανήκουν στις αυτοκρατορίες άλλων. Οι αυτοκρατορίες είναι το μακροβιότερο πολίτευμα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αλλά οι υποτελείς δεν έχουν, μονάχα υπηρετούν εκείνους που έχουν. Να γιατί ο αγώνας για ελευθερία, ανεξαρτησία, αυτοδιάθεση, αυτονομία και αυτάρκεια σε ένα περιχαρακωμένο ζωτικό χώρο είναι πάντα τόσο επίκαιρος. Αλλά, παρ'όλα αυτά, δεν αποτελεί εγγύηση επιτυχίας, οι Κούρδοι ακόμα αγωνίζονται. Όσο για αυτούς που θα πολεμήσουν, αυτοί (οι αφρικανοί εισβολείς και όχι μόνο) θα πολεμήσουν για τις πεποιθήσεις τους, επειδή οι απλ(οϊκ)οί άνθρωποι πιστεύουν σε απλά παραμύθια που υπόσχονται απλά πράγματα, με απλό και κατανοητό τρόπο, και το Ισλάμ είναι το πιο πειστικό παραμύθι των τελευταίων αιώνων. Πιστεύουν ότι έτσι ο κόσμος θα είναι καλύτερος, και είναι διατεθειμένοι να πεθάνουν για αυτόν τον σκοπό. Να οι απαντήσεις σε όποιον έγραψε αυτό το κείμενο. Είμαστε ανίσχυροι, θα πεθάνουμε και σε δυο γενιές δε θα θυμούνται ούτε τα ονόματά μας. Ούτε τα παιδιά των παιδιών μας θα μας θυμούνται. Η δισέγγονη του Παύλου Μελά είναι μετανάστρια στις ΗΠΑ και καλά καλά δεν μιλάει ούτε Ελληνικά. Ας μην κοροιδευόμαστε, για τον εαυτό μας (και τις ονειροφαντασίες μας) θα πεθάνουμε.

    ReplyDelete
  2. Anonymous20/8/19 23:31

    Τι ειρωνεία, ο Παύλος Μελάς αγωνίστηκε για τις ιδέες του και πέθανε για αυτές. Τόσο οι ιδέες του όσο και αυτός άξιζαν. Αλλά οι ιδέες του δεν μεταδόθηκαν, όπως τα γονίδιά του. Παρότι είχε πολλούς απογόνους, σχεδόν όλοι είναι φευγάτοι και υπήκοοι άλλων χωρών. Άλλοι στην Αμερική, άλλοι στην Αυστραλία. Ακόμα και ο τρισέγγονος του ζει στην Αυστραλία. Ο Παύλος Μελάς αγωνίστηκε για μια ελεύθερη Πατρίδα, ώστε τα δισ- και τρισ- εγγόνια του να εγκαταλείψουν την Πατρίδα τους.

    https://neoskosmos.com/el/22987/o-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC-%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1/

    ReplyDelete
  3. Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΘΕΣΕΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ -ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ , ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΕΛΗΞΑΝ ΑΔΟΞΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΣΚΟΠΕΣ. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΩΣ ΜΙΚΡΗ.

    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΤΙ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΤΡΑΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙΟΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΗΣΑΝ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΛΕΥΚΕΣ" ΧΩΡΕΣ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΧΑΡΤΙ' ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ , ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΛΕΣ "ΠΟΥΛΑ" ΑΠΛΟΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΕ ΑΠΛΟΙΚΟΥΣ ΝΟΕΣ.ΟΙ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ. ΜΕΤΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
    ΟΙ ΣΙΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΠΡΩΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΟΛΥΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ.
    ΟΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΠΑΓΙΩΣ ΠΕΡΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΜΕΣ (Ε.Ε) ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΜΕΣ (ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΜΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΑ, ΕΞΥΠΝΑ , ΠΟΝΗΡΑ, ΥΠΟΥΛΑ, "ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ", "ΕΒΡΑΙΚΑ". ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous21/8/19 12:21

    ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ. ΕΝΑ-ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ. ΕΥΓΕ!

    ReplyDelete