05/01/2011

Ανάληψη ευθύνης από τη "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ" ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΥΠΟΠΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ". ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ή ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ "ΧΕΣΜΕΝΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ" ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

H «επαναστατική» (Ε.Ο) όπως αυτοχαρακτηρίζεται οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς -ΚΟΜΑΝΤΟ HORST FANTAZZINI» (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΚΑΝΕΛΑ) ανέλαβε την ευθύνη με πεντασέλιδη;;; (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ) προκήρυξη που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Επτά ημέρες μετά την ισχυρότατη έκρηξη που έκανε την περιοχή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών στην οδό Λουΐζης Ριανκούρ να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι συντάκτες της προκήρυξης αφιερώνουν την επίθεση στα «αδέρφια» τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, του «φυλακισμένου πυρήνα των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» (Γ. Τσάκαλο, Π. Αργυρού, Χ. Χατζημιχελάκη). Προειδοποιούν, επίσης, ότι «εν όψει του πολιτικού στρατοδικείου που ετοιμάζεται στις 17 Γενάρη για την Ε.Ο. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ θα είμαστε αιχμηροί και αδυσώπητοι στις επιλογές και τις πράξεις μας». Αναφερόμενοι ειδικά στους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση, οι οποίοι στις 17 Ιανουαρίου θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου, δηλώνουν ότι ψάχνουν «εντατικά περάσματα για να πάρουμε πίσω τους συντρόφους μας και να είμαστε αύριο και πάλι μαζί στον αγώνα, στο ΝΕΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΗΣ».

Απειλούν τους δικαστές που θα δικάσουν την υπόθεση: «από εδώ και πέρα η προσωπική τους ασφάλεια βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Γι αυτό καλό θα ήταν το επερχόμενο δικαστήριο να γίνει με τους δικαστές να φοράνε μαύρες κουκούλες και να μη δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους ποτέ και πουθενά. "Δεσμευόμαστε δημόσια πως για κάθε χρόνο φυλακής που θα ασκούνε τα αδέρφια μας, θα τοποθετούμε από ένα κιλό εκρηκτικής ύλης στις αυλές των σπιτιών σας, στα αυτοκίνητά σας, στα γραφεία σας, ενώ δεν αποκλείουμε και τις προσωπικές συναντήσεις τετ α τετ (ΚΑΝΤΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΡΙΝ) μαζί σας, εφαρμόζοντας τη στρατηγική;;; του αιφνιδιαστικού πλησιάσματος;;;".

No comments :

Post a Comment