27/09/2010

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΘΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.....

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ, Η ΚΡΗΤΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ.

Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΤΟΥ. (ΑΤΟΜΩΝ ΔΗΛ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ). Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΟΤΙΟΣ ΓΑΛΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ "ΝΕΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ", ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΗΛ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ή ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΓΗ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30,50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΕΛΛΑΔΑ) ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΟΙ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ. ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

ΟΜΜΑΙΜΟ και ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ και ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ και ΟΜΟΤΡΟΠΟ. ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙOΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΣ ή ΜΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ "ΛΑΟΣ" "ΡΑΤΣΑ" "ΦΑΡΑ" "ΓΕΝΟΣ" ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΟΜΜΑΙΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕ 10000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ 200 400 1000 ΕΤΩΝ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ κ.λ.π) ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ
http://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_4739.html
http://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_1521.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ
http://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_170.html
http://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_3022.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ 

ΚΟΡΑΗΣ: Η λέξις «πατριώτης»

8 comments :

  1. Ωραία τα λες. Όταν οι Έλληνες ζουν σε χώρες εκτός Ελλάδος όλα είναι καλά, όχι όμως να έχουμε εμείς μετανάστες. Οι Έλληνες αφομοιώνονται μετά από 3 γενιές όταν ζουν στο εξωτερικό, εμείς όμως δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε τους δικούς μας μετανάστες. Πολύ λογικά όλα αυτά.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12/4/12 18:32

    @ 27/11/11 17:14

    Το αν και πώς ζουν ή όχι Έλληνες σε άλλες χώρες, αφορά τις χώρες αυτές και όχι εμάς.

    Εμείς δεν θέλομε λαθρομετανάστες, ήτοι ανθρώπους που εισβάλλουν και εγκαθίστανται στην χώρα μας με το "έτσι θέλω". Οι λόγοι είναι πολλοί και ασφαλώς όχι του παρόντος για τους αναλύσω.

    Πώς να αφομοιώσουμε κοντά 4.000.000 λαθρομεταναστών από όλες τις γωνιές της Γης; Υπάρχει άλλο κράτος στον κόσμο με τόσους λαθρομετανάστες (~ 40% του πληθυσμού του); Αμφιβάλλω.

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/8/12 01:24

    τι βλακειες ειναι αυτες. ξεκολληστε με τις ηλιθιοτητες και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. ειναι ηλιθιο να βαζεις μια εννοια αφηρημενη ακομα και πανω απο την ιδια σου την ζωη...οσοι θελουν να πεθανουν για την πατριδα ας ψοφησουν εμας μας αρεσει η ζωη. οσοι δεν εχουν τπτ περα να περηφανευτουν περα απο τα κατορθωματα των υποτιθεμενων προγονων τους η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα

    ReplyDelete
  4. .....ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ!ΚΑΙ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/7/13 12:51

    Ετυμολογικά η λέξη έθ-νος δείχνει την συνέχεια του έθους. Το έθνος με λιγα λόγια είναι τα τρια τελευταία όπως αυτά διατηρούνται στην πορεία. Απομένει το ομόαιμο που δηλώνει μεν το ίδιο γένος αλλά που μπορεί να μην ανήκει στο ίδιο έθνος, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τους ομογενείς μας. Για παράδειγμα και για να μην αναφέρουμε για αμερική κτλ, όπως για παράδειγμα ισχύει σε πληθυσμούς της μεγάλης Ελλάδας (Απουλία κτλ) που έχουν απωλέσει σε μεγαλο βαθμό τα ομογλωσσο, ομοθρησκο, και ομοτροπο.

    Αυτό που ωστόσο χρειάζεται επισήμανση είναι η αναφορά σε μία ανύπαρκτη λέξη που φοριέται πολύ τελευταία στο ακουσμα των λέξεων "εθνικισμος" ή "εθνικιστής" κτλ.

    Όπως παρόμοια λανθασμένα συμβαίνει με το σοσιαλισμός, σοσιαλιστής ή κομμουνισμός, κομμουνιστής κτλ κτλ ή αν το θελετε ακομη και με το ανθρωπισμός, ανθρωπιστής κτλ.

    Που προφανώς προέρχονται απο ξενικές ενοιες με τις οποίες υποδηλώνεται μια τραβηγμένη κατάσταση ουσιαστικών (πραγμάτων κτλ) !!!. Και εμεις, αναμασώντας ξενικές ανοησίες δεχομάστε το ουσιαστικό απο μόνο του να παράγει δράση.

    φιλικά
    Α.Σ.Π.

    ReplyDelete
  6. Anonymous1/7/13 13:29

    Αν και έχει περάσει καιρός από το σχολιο του "29/8/12 01:24", ωστόσο ειναι τοσο αστειο το γεγονος που ένας και μονο σχολιαστής σχολιάζοντας επισημαίνει ιδιαίτερα την λέξη "ΕΜΑΣ" που δεν αντεχω να μην αντισχολιασω. Γράφει ο απίστευτος τύπαρος: "...εμας μας αρεσει η ζωη..."

    Πως "εμας"... δηλαδή σχολιαστή μου;

    Ενοείς μήπως οτι γράφετε πολλοί μαζι αυτο το σχόλιο; Σχολιάζετε κάπως σαν σύλλογος δηλαδή;

    Ή Μήπως πάλι ΕΙΣΑΣΤΕ κατι σαν τον Βούδα που με καμία 20αρια χεράκια πληκτρολόγησε το τοσο σοφό σχόλιο;

    χεχε

    ReplyDelete
  7. Anonymous1/7/13 14:38

    ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΡΘΩΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

    ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ π.χ ΑΥΣΤΡΑΛΩΝ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ , Κ.Λ.Π

    ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΑ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΘΝΗ ΚΑΤ ΕΜΕ) ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ...ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ, ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΕΡΙ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΘΝΗ. π.χ "Great American Nation"

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟ (ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ) ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ, ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΕΣ (ΕΘΝΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ) ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΛΛΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Η.Π.Α.

    ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΝΑΔΑ, Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous1/7/13 14:39

    ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Α.Σ.Π

    ReplyDelete