27/01/2022

Κινέζος επιστήμονας αποσκίρτησε στις ΗΠΑ μεταφέροντας μαζί του και σχέδια πολυχητικών πλατφορμών επανεισόδου.

Ο Κινέζος επιστήμονας του Aviation Industry Corp of China (AVIC), σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν σε πρόγραμμα ανάπτυξης διαστημικού πολυηχητικού όπλου το οποίο θα μπορούσε να πλήξει κάθε στόχο στη Γη, χωρίς να μπορεί να αναχαιτισθεί. “Η εξέλιξη αυτή θα επιτρέψει σε ΗΠΑ και Βρετανία να επιταχύνουν τα προγράμματά τους για την άμυνα έναντι των πολυηχητικών όπλων. Η αποσκίρτηση του επιστήμονα μπορεί να πάει πίσω έως και 2 χρόνια το κινεζικό πρόγραμμα”, ανέφεραν δυτικές πηγές.

Ο Κινέζος επιστήμονας εργαζόταν επί μιας πολυηχητικής πλατφόρμας επανεισόδου ικανής να μεταφέρει πυραύλους DF-17. Ο Κινέζος αυτόμολος ήρθε σε επαφή με Βρετανούς πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών στο Χονγκ Κονγκ τον Σεπτέμβριο του 2021. Σε αντάλλαγμα της φυγάδευσης του ιδίου, της συζύγου και του παιδιού, προσέφερε τα απόρρητα σχέδια επί των οποίων εργαζόταν. Η βρετανική ΜΙ6 ενημέρωσε την αμερικανική CIA και μαζί οργανώθηκε η επιχείρηση φυγάδευσης. Πέντε πράκτορες της ΜΙ6 και δύο της CIA εργάστηκαν μαζί και κατόρθωσαν να φυγαδεύσουν τον επιστήμονα και την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

ΚΥΠΕ

2 comments :

  1. Anonymous27/1/22 14:06

    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤO ΕΛΛANTΑ;
    ΝΕΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΣΠΙΤΙ, ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous28/1/22 06:22

      γιατι ταπορρητα σχεδια θα κατεληγαν χαμενα στα συρταρια... λολ ...δε λες παλι καλα που εγινε κ αυτο, το μονο καλο νεο πουδιαβασα εδω κ καιρο.. κριμα που οι σχιστοματηδες πανε πισω μονο 2 χρονακια.. οταν ο Αντολφ εκαψε τα πορνοβιβλια πηγε την ερευνα πισω 75 χρονια

      Delete