20/12/2021

Υ.ΕΘ.Α: Τα ποσοστά εμβολιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων

Όπως είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης, τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία εμβολιασμού, ανά Γενικό Επιτελείο, που αφορούν στο μόνιμο Στρατιωτικό Προσωπικό, έχουν ως εξής:
  • Γενικό Επιτελείο Στρατού: 63,51%
  • Γενικό Επιτελείο Ναυτικού: 72,59%
  • Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας: 62,23%
Ουσιαστικά, όμως, το ποσοστό ανοσοποίησης είναι πολύ μεγαλύτερο εάν προστεθούν και οι νοσήσαντες, οι οποίοι διαθέτουν το σχετικό πιστοποιητικό νόσησης».

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΝ,  ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΙ. ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ;

6 comments :

  1. Αν πιστεύεις ότι σε ένα στράτευμα η ευθυκρισία είναι αναγκαία, τα παραπάνω ποσοστά Θα έπρεπε να σου λένε κάτι για το πραγματικό αξιόμαχο του ανθρώπινου δυναμικού των ΕΔ.

    ReplyDelete
  2. Καταρχάς κρίμα για την απόφαση να κλείσει το ιστολόγιο. Κατόπιν, υπάρχουν κάποια πραγματικά στοιχεία για τις παρενέργειες των εμβολίων μέχρι σήμερα?

    12G

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΧΕΤΙΚΑ , ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

      ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟΥΣ ΑΦΝΙΔΙΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ "ΣΑΚΑΤΕΜΑΤΑ" (ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ, ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ) ΑΘΛΗΤΩΝ.
      ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ (ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΟΓΙΚΗ) ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ mRNA ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DNA (ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΛΟ" ΜΑΖΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.

      ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΟΛΟΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 33-50% ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ή/και ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ.

      ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΕΞΕΘΕΤΑΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ (ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ) ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΥΓΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.

      Delete
    2. https://greek-dutch-truth.blogspot.com/

      Delete
  3. Όχι φίλε μου, δεν πρέπει να κλείσεις. Πρέπει να μείνεις όπως μένουμε κι εμείς εδώ μαζί σου. Πραγματικά είσαι από τις πιο σοβαρά σκεπτόμενες μορφές στον ελληνικό αποπατο του διαδικτύου. Αν αποφασίσεις εν τέλει να αποσυρθείς είναι δίκαια σου αλλά να ξέρεις ότι η απώλεια σου θα είναι τεράστια καθώς η επιρροή σου σε αυτούς που απευθύνεσαι είναι ιδιαίτερα σημαντικη. Καλά Χριστούγεννα με υγεία!

    ReplyDelete
  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1, 2, 3. ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΗΣ ΕΕ
    ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ...
    ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ DNA ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ....

    ΚΟΥΡΗΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕΗΛ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
    .

    ReplyDelete