06/12/2021

Αυστρία: Σχέδιο νόμου για υποχρεωτικό εμβολιασμό των άνω των 14 ετών, πρόστιμο 600 ευρώ / τρίμηνο

Πρόστιμο ύψους έως και 600 ευρώ ανά τρεις μήνες θα επιβάλλεται σε όσους δεν εμβολιάζονται κατά της Covid-19 από την 1η Φεβρουαρίου 2022, προβλέπει σχέδιο νόμου της αυστριακής κυβέρνησης. Εξαιρέσεις –σύμφωνα την αυστριακή δημόσια τηλεόραση ÖRF– θα προβλέπονται για τους κάτω των 14 ετών, εγκύους, αναρρώσαντες από την Covid-19 έως και έξι μήνες μετά το θετικό τεστ και για όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας. Το πρόστιμο θα μπορεί να φθάσει ακόμη και τα 3.600 ευρώ ανά δόση εμβολίου που θα προγραμματίζεται από τις αρμόδιες αρχές και δεν θα πραγματοποιείται. Από την 15η Φεβρουαρίου όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Αυστρίας που δεν έχουν εμβολιαστεί θα λάβουν πρόσκληση για εμβολιασμό σε συγκεκριμένες ημερομηνίες και από την 15η Μαρτίου θα αρχίσουν να επιβάλλονται πρόστιμα. Μεταξύ 1ης και της 2ης δόσης θα επιτρέπεται διάστημα 14-42 ημερών, ενώ η 3η δόση θα πρέπει να χορηγείται 120-270 ημέρες μετά τη 2η. Με τον ίδιο κανόνα, καθίστανται άκυρα 28.423 πιστοποιητικά εμβολιασμού στην Αυστρία, καθώς η διάρκεια ισχύος τους είχε αρχικά οριστεί στις 360 ημέρες, ενώ τώρα μειώνεται στις 270.

Η Αυστρία βρίσκεται από τα μέσα Νοεμβρίου σε καθολικό lockdown, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως την Κυριακή 12η Δεκεμβρίου. Τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας λειτουργούν αυτή τη στιγμή μόνο για εμβολιασμένους και ιαθέντες, αλλά δεν μπορεί κανείς να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο ή να επισκεφθεί εστιατόριο. Στο τέλος της εβδομάδας, ομοσπονδία και κρατίδια θα πρέπει να συμφωνήσουν για την άρση των περιορισμών και τα μέτρα που θα τους ακολουθήσουν. Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Der Standard, ακόμη και μετά το τέλος του lockdown, δεν αναμένεται να λειτουργήσουν εξίσου όλοι οι τομείς της δημόσιας ζωής. «Δεν είναι δυνατόν να ξεκλειδώσουν τα πάντα σε μια νύχτα», προειδοποίησε ο αντικαγκελάριος Βέρνερ Κόγκλερ (Πράσινοι). Ήδη, το κρατίδιο της Άνω Αυστρίας έχει ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει τη διάρκεια του lockdown τουλάχιστον κατά μία εβδομάδα, ενώ ο πρωθυπουργός της Στυρίας Χέρμαν Σουτσενχόφερ δήλωσε στην Kleine Zeitung ότι μπορεί να εφαρμοστούν αυστηροί κανόνες για το λιανικό εμπόριο κι εμφανίστηκε πολύ επιφυλακτικός σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της εστίασης. Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο αριθμός των κρουσμάτων έχει μειωθεί, παραμένει ωστόσο υψηλός. Την Κυριακή καταγράφηκαν 5.192 νέα κρούσματα του SARS-CoV-2. Στα νοσοκομεία νοσηλεύονται 3.029 ασθενείς με την Covid-19, οι 651 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

ΑΜΠΕ

3 comments :

  1. Anonymous7/12/21 16:26

    "Σάλο προκάλεσε ένα βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, καθώς την ώρα που ο ρεπόρτερ ήταν στημένος έξω από το μέγα εμβολιαστικό κέντρο στη ΔΕΘ της Θεσσαλονίκης η κάμερα κατέγραψε ένα φορείο να βγαίνει έξω από το κέντρο και πάνω του να βρίσκεται ένας άνθρωπος!"
    https://www.pronews.gr/ygeia/1039648_evgalan-me-foreio-anthropo-apo-emvoliastiko-kentro-sti-thessaloniki-vinteo

    Ο ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ, ΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ), ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ, ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν' ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ Η' ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΛΙΤ!

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ:
    - ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (η λευκή φυλή είναι η μόνη που μειώνεται)
    - ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΗ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    - ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΙΚΤΩΝ (INTERRACIAL) ΓΑΜΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    - ΑΛΛΑΓΗ/ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ
    - ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΝΕΣΙΜΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΛΕΓΧΟΥ (MIND CONTROL), ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ/ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΗΘΥΣΜΟΥ (DEPOPULATION)

    ΩΣΤΕ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ, κτλπ) ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η' ΗΓΕΤΗ.
    https://www.brighteon.com/e10de99b-5fa8-45f6-b56e-eccc3905bc86

    ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ, ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 2/12/20 18:25:

    "Κομμουνιστικά καθεστώτα στο παρελθόν ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ Ν' ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΣ!!!
    Ο ίδιος ο Πούτιν είχε παραδεχθεί ότι η ΕΣΣΔ παραλάμβανε (μυστικά) ολόκληρες βαλίτσες με τεχνολογικές και βιομηχανικές καινοτομίες και σχέδια από την Δύση για την ανασυγκρότηση της σοσιαλιστικής ουτοπίας, καθότι όλη η προηγούμενη τοπική ελίτ, λόγιοι, επιστήμονες, μηχανικοί, καλλιτέχνες και η συνεπικουρούμενη μεσαία τάξη της είχαν εκτελεστεί ως εκπρόσωποι του παλαιού συστήματος!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!
    ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ!"
    https://isxys.blogspot.com/2020/12/5g-huawei-2021.html?showComment=1606926765461#c4982870194929774586

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/12/21 03:09

    "Η Αφρική και ο αραβικός κόσμος θα διαμορφώσουν το μέλλον μας
    Ενώ ο αρχισυντάκτης του Lancet δρ Richard Horton συμπλήρωσε πως θα ζήσουμε κοσμογονικές αλλαγές τον αιώνα που διανύουμε: «Ο 21ος αιώνας θα δει μια επανάσταση στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού μας.

    Η Αφρική και ο αραβικός κόσμος θα διαμορφώσουν το μέλλον μας, ενώ η επιρροή της Ευρώπης και της Ασίας θα υποχωρήσει αισθητά. Μέχρι το τέλος του αιώνα, ο κόσμος θα αλλάξει, με τις Ινδία, Νιγηρία, Κίνα και ΗΠΑ να αποτελούν τις κυρίαρχες δυνάμεις. Θα είναι ένας νέος κόσμος, για τον οποίο θα πρέπει να προετοιμαστούμε σήμερα»"

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a0%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%a5%ce%9d%ce%91-%ce%91%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%9f-the-lancet-%ce%a0%ce%9f%ce%a4%ce%95-%ce%9f/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous8/12/21 11:30

      Η "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΑΡΑΒΕΣ, ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ.
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

      Delete