16/07/2021

Πτέραρχος (ε.α). Χρήστος Βαΐτσης, σύμβουλος για θέματα Εθνικής Ασφάλειας, ταυτόχρονα σύμβουλος της πολεμικής αεροπορία του Κατάρ.

Εκεί όμως που θα πρέπει να ζητηθούν αποδείξεις για το ποια συμφέροντα εξυπηρετεί είναι για τον πτέραρχο ε.α. Χρήστο Βαΐτση, ο οποίος με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Απρίλιο του 2018, ανέλαβε σύμβουλός του για θέματα Εθνικής Ασφάλειας, ο οποίος ταυτόχρονα συνεργαζόταν ως σύμβουλος με την πολεμική αεροπορία του Κατάρ. Ο κ. Βαΐτσης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΕΛΙΑΜΕΠ. Να θυμίσουμε μόνο στους αναγνώστες ότι το Κατάρ είναι ίσως ο πιο σημαντικός σύμμαχος της Τουρκίας και βασικός χρηματοδότης της παραπαίουσας τουρκικής οικονομίας.

Είναι θολές οι διακλαδώσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ σε οργανισμούς και υπουργεία, σε εταιρίες και σε άλλες χώρες. Πολλά από τα μέλη φέρεται ότι έχουν συμμετοχή σε διάφορες λίστες οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως η «λίστα Λαγκάρντ» ή τα Panama Papers. Κάποια στιγμή θα πρέπει να πέσει φως σε αυτές τις διακλαδώσεις, γιατί έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://infognomonpolitics.gr/2021/07/eliamep-to-ethnomidenistiko-idryma-vrachionas-tou-simitismou-me-pykno-diktyo-scheseon-me-tin-kyvernisi-mitsotaki/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΤΑΘΜΕΥΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ. ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ, ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΛΕΕΙ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ", ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ, ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΤΑ Η.Α.Ε ΩΣ ΠΙΘΑΝΟ ΣΥΜΜΑΧΟ, (ΑΦΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ Μ.Α). ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΙΤΣΗΣ. Ο ΒΑΙΤΣΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ, ΑΝΕΛΚΥΕΤΑΙ, ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ, ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΒΑΙΤΤΣΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΟΣ.

2 comments :

  1. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τον κ. Πικραμένο; 2 χρόνια Αντιπρόεδρος. Δεν τον είδαμε ποτέ. Ούτε καν τον ακούσαμε. Ζει; Τι κάμνει; Μήπως χάθηκε;

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/7/21 14:40

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!
    Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΡΟΚ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΑΠΑΝΗΡΑ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ" ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.

    ReplyDelete