12/07/2021

"Με την αποχουντοποίηση (25/11/73 - η αρχή) σας έχτισε "καριέρες"..."

...και πρώτα απ' όλα την δικιά του- ο ΔΕΙΛΟΣ* εθναρχό...κωλος. "Καριέρες" στην ΜΙΖΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
Με την ΑΠΟΚΟΡΟϊΔΟΠΟΙΗΣΗ εμείς τι θα σας χτίσουμε; Μπα τίποτα μην φοβάστε, η σιωπή μας προς... απάντηση σας, όπως οι παλιές "αρσακειάδες". Μόνο που όλες σας θα γίνεται πρέσβειρες καλής θελήσεως... του ΛΟΧΙΑ.
Μια Ελληνική παροιμία λέει "Ο ΦΤΩΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ" ή ΤΟ ΡΑΒΔΊ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΝ. Μήπως θα αρχίσει να φοβάται εκτός από το "ραβδί" και τις ευάερες αίθουσες στο ΡΟΥΦ;
Η ιστορία κάνει κύκλο και εσείς οι κουμουνιστές και συνοδοιπόροι της μεταπολιτεύσεως θα τελειώσει (η ιστορία) την παρουσία σας, όπως έγινε σε όλο το παραπέτασμα με τους αντίστοιχους ποσοτικούς χρόνους.

*ΔΕΙΛΟΣ- απών το 1940- απών κατοχής. Καμπόσος στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ - σφαλιαρίζοντας λαμπρίες, τσάτσους και λοιπούς πιο δειλούς.
*ΔΕΙΛΟΣ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - μαξ μερντεν - δίκη τελ αβιβ απόρρητο CIA- στα τέσσερα στον (συνεντεύξεις) σαιρους σουλτσμπερκερ- ποτέ στην αντιπολίτευση δεν γνώρισε τα κάτω έδρανα της ελληνικής "ΚΝΕΣΕΤ" πάντοτε καβάλα στα υπουργικά, τριανταφυλλίδης κλπ. Φόβος αποκαλύψεων. Μέχρι και πεθαμένος μακριά από τους κανονικούς ανθρώπους. Παραχομένος μόνος του.

Παν.Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, αποστρ.Λοχαγός (ΠΒ) ΣΣΕ-77

No comments :

Post a Comment