11/10/2020

ΜΗΝΥΣΗ Ν.Αντωνιάδη για Απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο...

Προς: κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

"ΜΗΝΥΣΗ Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός Ματρώζου 2 & Πιπεροπούλου.

ΚΑΤΑ
  1. Νικολάου Χαρδαλιά, Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αμαρουσίου Αττικής, Λεωφόρος Κηφισίας αρ. 37.
  2. Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  3. Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου Λοιμωξιολόγου, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  4. Νικολάου Σύψα, Καθηγητή Παθολογικής Φυσιολογίας Λοιμώξεων ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  5. Γκίκα Μαγιορκίνη, Καθηγητή Τμήματος Υγιεινής & Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  6. Ελένης Γιαμαρέλλου, Ομότιμης Καθηγήτριας Παθολογίας ΕΚΠΑ, Προέδρου Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  7. Αθανασίου Εξαδάκτυλου, Προέδρου Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  8. Βάνας Σύψα, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής στο Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μέλους της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, κατοίκου εκ της ιδιότητάς του Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
  9. Λοιπών μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19.
  10. Παντός άλλου υπευθύνου.

Αξιόποινες πράξεις: Απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 285 & 299 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), απόπειρα σωματικής βλάβης με ενδεχόμενο δόλο (άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., σε συνδυασμό με άρθρα 27 § 1 & 15 Π.Κ.), παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών (άρθρο 285 § 1).

κ. Εισαγγελέα,


Όπως προκύπτει από πλήθος δημοσιευμάτων σε όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, καθώς και από τα δελτία ειδήσεων όλων των τηλεοπτικών σταθμών, την 7η Οκτωβρίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Εφετείου Αθηνών, συγκεντρώθηκε τεράστιος αριθμός ανθρώπων, ο οποίος, κατά την ως άνω ειδησεογραφία, έφτασε τους δέκα πέντε χιλιάδες (15.000), εν αναμονή της έκδοσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Βλ. Ενδεικτικά δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” (Σχετικό 1).

Όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές εικόνες, οι οποίες έκαναν τον γύρο του κόσμου, στη συγκέντρωση αυτή παραβιάστηκαν εξόφθαλμα οι Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες έχουν εκδοθεί κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, για τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του ιού.

Η οργανωμένη αυτή συγκέντρωση ήταν γνωστή στους μηνυόμενους, καθώς είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες της έκδοσης της ως άνω απόφασης ημέρες, ενώ άλλωστε ακόμη και για σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020, έχουν γίνει δημόσιες ανακοινώσεις με τις οποίες προτρέπονται οι πολίτες να συμμετάσχουν σε νέα συγκέντρωση στον ίδιο χώρο, ενόψει της έκδοσης απόφασης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις ποινές που θα επιβληθούν στους καταδικασθέντες κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Είναι επομένως αυταπόδεικτο ότι εν προκειμένω έχει παραβιαστεί, από τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, η διάταξη κατ’ αρχήν της παραγράφου 1 του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα, το οποίο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχει εφαρμοστεί από τις εισαγγελικές αρχές και τα δικαστήρια σε όλη τη χώρα, σε πλήθος παραβιάσεων των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τη μετάδοση του κορωνοϊού Covid-19.

Πέραν όμως της σχετικής κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. ποινικής ευθύνης των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης, η οποία πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθεί, σοβαρότατη ποινική ευθύνη προκύπτει για τους εδώ κατονομαζόμενους μηνυόμενους, οι οποίοι υπό την ιδιότητα του Υπουργού Υγείας (ο 1ος), Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (ο 2ος), και των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, είχαν ιδιαίτερη νομική υποχρέωση κατ’ άρθρο 15 του Ποινικού Κώδικα να αποτρέψουν την ως άνω παραβίαση των μέτρων, εν γνώσει τους ότι η παραβίαση αυτή, σύμφωνα με την επίσημη κυβερνητική παραδοχή και αυτήν των μελών της επιτροπής, περί του ταχύτατα μεταδιδόμενου και θανατηφόρου ιού, θα προκαλούσε τη μετάδοσή του σε αόριστο αριθμό ανθρώπων και τον θάνατο επίσης αόριστου αριθμού ανθρώπων.

Εν προκειμένω, μετά ταύτα, στοιχειοθετούνται τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., από τους μηνυόμενους, με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΑΙΤΟΥΜΑΙ

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των μηνυομένων, και κατά παντός άλλου υπευθύνου, για τα εγκλήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., και της απόπειρας σωματικής βλάβης, κατ’ άρθρα 308, 309, 310, 311 & 312 Π.Κ., με ενδεχόμενο δόλο τελεσθέντα κατ’ άρθρο 27 § 1 Π.Κ., σε συνδυασμό με το άρθρο 15 Π.Κ., και της παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών κατ’ άρθρο 285 § 1 Π.Κ. κατά των διοργανωτών της ως άνω συγκέντρωσης.

Δηλώνω ότι παρίσταμαι ως πολιτικώς ενάγων προς υποστήριξη της κατηγορίας. "


Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2020

Ο Μηνυτής Δικηγόρος

5 comments :

  1. British Army Going Door To Door with COVID Tests

    https://www.youtube.com/watch?v=XpWxbSUc2ZU

    "...this is Britain not fucking communist China..." (03:55)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ INFOteller ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

      «....ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΑ ΔΥΟ (2) ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΤΗΚΑΝ Σ' ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΝΕΟΑΡΙΣΤΕΡΑ), ΔΗΛ. ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ("ΕΚΛΟΓΗ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΖΑΣ)!...»
      ................
      «.....Σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα λόγω του διεθνιστικού και απολυταρχικού χαρακτήρα τους (βλ. Σοβιετική ΄Ενωση), η βασική κεντρική ιδέα ασφάλειας ήταν η συνοχή, έλεγχος, αποτροπή απόδρασης των κατοίκων του και εξάλειψη κινδύνου ανατροπής του συστήματος από εσωτερικούς παράγοντες έστω και με απροκάλυπτη βία των Σωμάτων Ασφαλείας .

      https://www.youtube.com/watch?v=chedHNh5wZ4
      (Reason: 5, 03:43)

      Προτάσεις για ΑΥΞΗΣΗ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ για στρατιωτικές δαπάνες και ΑΣΦΑΛΕΙΑ στα σύγχρονα Διεθνιστικά Νεοαριστερά συστήματα και χώρους είναι περισσότερο πιθανό να χρησιμοποιηθούν για την χρηματοδότηση και ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Gendarmification of the Military) προς ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, προσπάθειας δημιουργίας αστάθειας, ή ανατροπής των νεοταξικών διεθνιστικών συστημάτων. Είναι απλά το φυσικό επακόλουθο της σύγχρονης δομής διαφόρων Διεθνιστικών χώρων, οι οποίοι δυστυχώς παρουσιάζουν πολλά ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ κενά ασφαλείας και τρωτότητες!....»
      .................
      «...τεχνολογίες και τεχνοκρατικά μέσα από μόνα τους δε μπορούν να επιβάλλουν τον διεθνή έλεγχο και εύρυθμη λειτουργία της παγκόσμιας κοινωνίας και ειδικότερα της αγοράς της εάν δε ληφθούν υπόψιν η δυναμικότητα και αποτελεσματικότητα των τοπικών ελίτ και μεσαίας τάξης καθώς και των φυλετικών, θρησκευτικών και εθνικιστικών ιδιατεροτήτων και διαφορών που τις χαρακτηρίζουν....»
      .................
      «....Η κρίση στη διεθνή τάξη και στις φιλελεύθερες δημοκρατίες, τζιχαντισμός, ανασφάλεια, εγκληματικότητα, κοινωνική αναταραχή, έλλειψη εμπιστοσύνης στα νεοαριστερά προγράμματα και αδυναμία των σωμάτων ασφαλείας να ελέγξουν την κατάσταση είναι αποτέλεσμα αυτών των παραγόντων, γιατί απλούστατα οι ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και μαζί μ΄αυτό αλλάζουν πλευρά ή δημιουργούνται νέες δυνάμεις. Όπως στη φύση έτσι και στα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά δρώμενα κάθε δράση προκαλεί και αντίδραση/εις! Η ιστορία του Β’ΠΠ μας έχει διδάξει με αμέτρητα θλιβερά ντοκουμέντα πάνω σ΄αυτή την αλλαγή συμμαχιών και ισορροπιών (βλ. Μουσολίνι)....»
      https://www.tracesofwar.com/sights/12433/Memorial-Acqui-Division-Kefalonia.htm
      .................
      «Εκτίμηση είναι ότι μετά την ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, οι ούτως ή άλλως αυτοκαταστροφικές ομοφυλοφυλικές κοινότητες θα εξαλειφθούν
      https://www.youtube.com/watch?v=0fx1BYwCwCI
      (05:27)
      και οι ισλαμικές που τώρα συνεργάζονται και εκπαιδεύουν τις αντίστοιχες "νεοαριστερές" θα συνετιστούν μέσω ήδη υπαρχόντων προγραμμάτων τα οποία είναι σ' εξέλιξη και εφαρμογή από την Εθνικοσοσιαλιστική Κίνα:

      http://www.occidentaldissent.com/2019/05/10/transsexuals-are-being-classified-as-mentally-ill-in-china/

      https://www.lifo.gr/now/world/259546/apokalypsi-new-york-times-pos-i-kina-organonei-ti-maziki-fylakisi-moysoylmanon-se-stratopeda

      Στο 1% της χορτάτης κομμουνιστικής νομενκλατούρας δεν υπάρχει χώρος για πολλούς. Οι υπόλοιποι όλοι είναι φτωχοποιημένο προλετάριο χωρίς homos και ισλαμιστές!
      Όσοι δε γνωρίζουν ιστορία, θα την μάθουν στην πράξη!

      "Capitalism is the unequal distribution of wealth. Socialism is the equal distribution of poverty."
      Winston Churchill

      INFOteller

      Delete
  2. Yυπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

    «Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων».

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΤΟΧΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ... ΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;;; ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΡΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ & ΣΙΑ...;;;

      Delete
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΗΝΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ... ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ... ΑΠ´ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΗΝΥΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΙΚΙΛΙΑ ΘΑ ΕΣΤΕΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΗ... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ... ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 28 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΗΝΥΕΙ...

    ReplyDelete