16/09/2020

Εξιχνίαση του εμπρησμού στον καταυλισμό της Μόριας

Η αστυνομία βρήκε μετά από έρευνες βίντεο που απεικόνιζε την ομάδα των βασικών εμπρηστών που φέρεται να έβαλε φωτιά σε τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά σημεία στο ΚΥΤ της Μόριας. Αρχικά συνελήφθησαν πέντε άτομα, δύο εκ των οποίων ασυνόδευτοι ανήλικοι από το Αφγανιστάν, και στη συνέχεια ακόμα ένα άτομο, το οποίο διέφευγε της σύλληψης μέχρι και πριν από λίγες ώρες.

Ένας εκ των εμπρηστών εντοπίστηκε σε δομή της Πιερίας και ένας σε δομή της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν με πλοίο από τη Λέσβο την επομένη του εμπρησμού για ανθρωπιστικούς λόγους. Το γεγονός ότι οι ταυτοποιηθέντες είναι νεαρής ηλικίας κάνει τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποκινήθηκαν από μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Παράλληλα εξετάζεται τυχόν σύνδεσή τους με μη αναγνωρισμένες ΜΚΟ.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι Αφγανοί που ταυτοποιήθηκαν ανήκαν στον «σκληρό πυρήνα» των ατόμων που αντιδρούσαν στα μέτρα για τον κορονοϊό που είχαν ληφθεί το τελευταίο διάστημα στη μόρια.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://www.kathimerini.gr/society/561080065/pos-i-el-as-eftase-sta-ichni-ton-empriston/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ" ΜΚΟ; ΟΙ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ" ΜΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑΝ/ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;  ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

6 comments :

  1. Anonymous16/9/20 12:08

    Χθες ήταν η σειρά της Σάμου, κάψανε το hotspot!
    Άλλοι ασυνόδευτοι ανήλικοι κι εκεί το έκαψαν;
    Πάλι θέλουν να μας πουν για μεμονωμένο περιστατικό;
    Δλδ όλα τυχαία, χωρίς σχέδιο;
    Απευθύνονται σε άτομα με IQ ραδικιού...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ άτομα με IQ ραδικιού... ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ;

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/9/20 15:23

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ!

    ΑΠΛΑ, Η ΣΟΥΠΑ MULTI KULTI ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΜΚΟ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ κοκ) ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΣΚ... ΘΕΛΕΙ, ΕΧΕΙ ΧΑΛΙΑ ΓΕΥΣΗ (Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ PROJECT) ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΝΤΑΓΗΣ" (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, κοκ).
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΡΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΤΕ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΟΣΟΥΠΑ!

    ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ/ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΚΙΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΣΑΣ!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!

    GREEK RADIKI MONITOR
    NGO

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ (ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ) ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ... "ΠΟΝΗΡΟΣ ή/και ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΑΝ ΡΑΔΙΚΙ. "
      ΕΣΥ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΛΛΩΝ. ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΧΟΡΤΑΡΙΚΟΥ.

      Delete
    2. Anonymous17/9/20 00:00

      "...ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ."

      Κουρητή,
      θες να πεις ότι είσαι και VEGAN;
      XA, XA, XA, ΧΑ

      Καλό!
      Καιρό είχες να πεις κανά αστείο...

      Delete
  4. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΣ . ΕΙΜΑΙ ΠΑΜΦΑΓΟΣ. ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ, ΤΑ ΒΛΗΤΑ , ΤΟ ΣΤΑΜΝΑΓΚΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΨΗΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ή ΨΑΡΙΟΥ

    ReplyDelete