24/08/2020

Εβραϊκό Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (JINSA): "Η Τουρκία δεν είναι σύμμαχος των ΗΠΑ"

Η στάση της Τουρκίας απέναντι στην πρόσφατη διπλωματική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων προσφέρει επίγνωση για το ποιοι είναι οι αληθινοί σύμμαχοι της Αμερικής, αναφέρει σε άρθρο του στο Newsweek ο πρώην αξιωματούχος του Πενταγώνου, καθώς και νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εβραϊκού Ινστιτούτου Εθνικής Ασφάλειας της Αμερικής (JINSA), Μίχαελ Μακόφσκι. «Η συμφωνία ΗΑΕ-Ισραήλ όχι προάγει μόνο τα συμφέροντα και τις αξίες των ΗΠΑ, αλλά προσφέρει μια σπάνια στιγμή αποσαφήνισης σχετικά με το ποιοι είναι οι εταίροι της Αμερικής - ποιοι δεν είναι, και ποιοι δεν αξίζουν να είναι», αναφέρει σε άρθρο του. Ο Μακόφσκι χαρακτήρισε την «έντονη» απάντηση του Ερντογάν ως ανησυχία για τις ΗΠΑ, οι οποίες είναι σύμμαχοι και με τις τρεις περιφερειακές χώρες Τουρκία, Ισραήλ και ΗΑΕ. «Οι καταγγελίες του Ερντογάν επιβεβαιώνουν τη θέση του ανάμεσα στους αντι-Ισραήλ, τους αντι-Αμερικανούς, τους ισλαμιστές και τους ρεβιζιονιστές της Μέσης Ανατολής».

Ο πρόεδρος της JINSA ανέφερε πολλές περιπτώσεις στις οποίες η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της παν-ισλαμικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας, σε οπλισμό και προστασία των τζιχαντιστών στη Συρία και επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν την τουρκική επικράτεια, «εμποδίζοντας» τις προσπάθειες των ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τουρκικές στρατιωτικές βάσεις για να πολεμήσουν το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), ενώ επιτίθεται στις υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ κουρδικές δυνάμεις που πολεμούν το ISIS και προβαίνει σε απειλές εναντίον του Ισραήλ. «Αυτό το ιστορικό, και ειδικά η αγορά ρωσικών πυραύλων S-400, έχει κάνει τους Αμερικανούς που είναι υπεύθυνοι στη χάραξη πολιτικής να είναι όλο και ποιο επιφυλακτικοί απέναντι στον Ερντογάν», δήλωσε ο Μακόφσκι, αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Τουρκίας για την αγορά S-400.

Ωστόσο, συνεχίζει, «το ένστικτο να συμπεριφέρεται ο Ερντογάν ως αξιόπιστος συνεργάτης παραμένει. Η Τουρκία παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ και φιλοξενεί μια σημαντική στρατιωτική βάση των ΗΠΑ», έγραψε ο Μακόβσκι. «Οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα στραφεί στον Ερντογάν για βοήθεια κια πιο πρόσφατα για να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία και το Ιράν», συμπληρώνει. Ο Μακόφσκι πρότεινε οι ΗΠΑ να σταματήσουν την «παλιά συνήθεια» και να αναγνωρίσουν ότι η Τουρκία δεν είναι «σύμμαχος των ΗΠΑ», καθώς και ότι η χώρα έχει ιδιαίτερη σημασία, και να συνεργάζεται με αυτήν μόνο όταν τα τουρκικά και αμερικανικά συμφέροντα ευθυγραμμίζονται και όταν κάνει προσπάθειες να ελέγξει την επιρροή της Τουρκίας. Συνέστησε επίσης την Ουάσινγκτον να ενισχύσει τους δεσμούς με τους Σύρους Κούρδους και τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό με επικεφαλής τον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ ο οποίος πολεμά ενάντια στην τουρκική υποστηριζόμενη ισλαμιστική κυβέρνηση της Τρίπολης.

Ο Μακόφσκι πρότεινε επίσης στην Ουάσινγκτον να μετακινήσει στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο για να στηρίξει την Ελλάδα στην τελευταία εδαφική της διαμάχη με την Τουρκία. Οι πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ Τουρκία και Ελλάδα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο χρόνο μετά την προσπάθεια της Τουρκίας να εξερευνήσει ορυκτά στα ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα, σημειώνει. «Το Πεντάγωνο θα πρέπει επίσης να ανακατανείμει ορισμένα στρατιωτικά περιουσιακά στοιχεία από την Τουρκία στην Ελλάδα - επίσης σύμμαχο του ΝΑΤΟ, που έχει δημοκρατία και έναν φιλοαμερικανό πρωθυπουργό - να γίνει σταθμός περισσότερων αμερικανικών δυνάμεων στην Ελλάδα, να υπάρξει ενίσχυση των ελληνικών αμυντικών και υποστήριξη των ελληνικών επιχειρημάτων κατά της Τουρκίας για την αποκλειστική οικονομική ζώνη της», υπογραμμίζει.

Τέλος, ο Μακόφσκι ζήτησε να υπάρξει επίσης ισχυρότερη υποστήριξη των ΗΠΑ στον τουρκικό λαό, «εκφράζοντας την ελπίδα για την επανέναρξη μιας σχέσης ΗΠΑ - Τουρκίας».

https://www.liberal.gr/news/nea-tourkiki-navtex-gia-askiseis-notia-tis-kritis/319342

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://jinsa.org/jinsa_report/us-greece-cementing-a-closer-strategic-partnership/

10 comments :

  1. Anonymous24/8/20 20:03

    Η JINSA είναι ασήμαντη. Δεν είναι AIPAC. Οπότε προς τι η φασαρία; Μήπως υπάρχει εκεί στο "Ισχύς" μια μεταστροφή ως προς τους Εβραίους ή είναι λάθος εντύπωση; Μήπως έχετε κι εσείς γίνει θιασώτες του αφηγήματος περί συμμαχίας με το Ισραήλ;

    ReplyDelete
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ, "ΕΣΕΙΣ" ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ". ΥΠΑΡΧΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΜΗ (ΤΥΠΟΙΣ, ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ) ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΕΓΩ , ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΩΣ " ΚΟΥΡΗΤΗΣ", ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ (ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΑ. (ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ).

    ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΩΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
    ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΧΑΡΑ (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ 2011-2012 ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ. Η JINSA ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ "ΙΣΧΥΣ" ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ.

    ΛΑΘΟΣ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25/8/20 10:19

      Ανώνυμος 20:03
      Χαίρομαι που δεν υπάρχει οποιαδήποτε μεταστροφή και χαίρομαι που είχα λάθος εντύπωση.

      Delete
  3. Anonymous24/8/20 20:31

    Χίλιες μα χίλιες φορές ευχαρίστως συμμαχία με το αντιισλαμικό Ισραήλ παρά με τους ευρω-πέους και ταταρομόγγολο-ρώσους λακέδες και παλιογλύφτες των βρωμότουρκων

    Μόνο νοητικά καθυστερημένοι ανακατεύουν την ψυχρή και πραγματιστική γεωπολιτική με τις ιδεολογικές τους παρλαπίπες

    ReplyDelete
  4. ΜΟΝΟΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ... ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous25/8/20 10:23

      Πολύ σωστό! Αλλά από την άλλη δεν είναι ευχάριστο να ξέρεις ότι το κοινό σου έχει διευθυνθεί ώστε να περιλαμβάνει και φιλοισραηλινά τρολάκια; Ίσως κάποια στιγμή μας πουν αυτά τα τρολάκια ποια ακριβώς θεωρούν ότι είναι η σχέση Ισραήλ Τουρκίας.

      Delete
    2. ΚΑΤ ΕΜΕ Η ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛ -ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΛΔ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ή ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΘΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.

      ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (ΗΠΑ) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΝ Η.Π.Α.Μ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑΜ , ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.

      ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ": https://isxys.blogspot.com/2016/03/blog-post_79.html
      ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://isxys.blogspot.com/search?q=%CE%97%CE%A0%CE%91%CE%9C

      Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΡΑΞΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ Η ΟΜΑΔΑ ΙΣΧΥΣ ΑΝΗΓΑΓΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ , ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ , ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΦΡΑΞΙΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΙΣ

      Delete
    3. Anonymous26/8/20 01:35

      anonymous 10:23
      Έχεις δίκιο. Οι περισσότεροι που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στις ΗΠΑ τα ερμηνεύουν στο πλαίσιο της διαπίστωσης μια τέτοιας σύγκρουσης ανάμεσα σε σιωνιστικές και διεθνικιστικές συνιστώσες του εβραϊκού στοιχείου, τουλάχιστον ως προς τις κύριες πολιτικές και, ιδίως, τις πολιτικές εξωτερικών σχέσεων των ΗΠΑ.

      Delete
  5. Anonymous25/8/20 12:44

    ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ(ΑΝΑΛΥΣΗ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!
    ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΙΕΣ, ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous27/8/20 12:40

      "ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΠΑΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ (ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ) ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΆΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΒΡΑΙΩΝ;;;"

      https://isxys.blogspot.com/2013/03/anonymous.html

      Delete