10/08/2020

Ελληνικός Κανών: "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΙ ΣΤΟΝ ΔΡΙΝΟ"

Αυτός είναι ο τούρκος - Ο ΛΕΚΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Το παρακάτω κείμενο από το βιβλίο του ΙΒΟ ΑΝΤΡΙΤΣ (ΝΟΜΠΕΛ 1961) θα έπρεπε να είναι ένα διαρκές αποστελλόμενο επίσημο έγγραφο του ΥΠΕΞ σε όλες τις χώρες του πολιτισμένου κόσμου, και οπωσδήποτε, ειδικώς σε αυτές που διατηρούν ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και αν δεν το έχετε αυτό το βιβλίο, με αυτό το κείμενο ντοκουμέντο από νομπελίστα, και το έχω εγώ ένας απλός ιδιώτης, φροντείστε τώρα να το αποκτήσετε εκεί στο ΥΠΕΞ.

Η αποδόμηση του τούρκου δεν γίνεται με γελοία οικονομικά μέτρα μόνο. Αυτός ο τούρκος έχει πάτρονα εκλεκτό και παίζει με σημαδεμένη τράπουλα. Δεν έχει δικιά του εξωτερική πολιτική. Είναι εδώ και 1000 χρόνια ένα τεχνητό ανάχωμα για την Ελληνική ΜΗ επικράτηση.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ (παπικοί, λουθηρανοί, καλβινιστές, αγγλικανοί, μεθοδιστές, βαφτιστές, διαμαρτυρόμενοι, πουριτανοί, ευαγγελιστές... κλπ κλπ είναι κουραστική η περαιτέρω αναφορά σε δαύτους) Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥ τουρκου. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ.

ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΠ.

Αυτό θα είναι ένα πραγματικό μέτρο κατά της τουρκιάς για την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ. Η αποδόμηση να ξεκινήσει από την ιστορία. Η ονομασία του χύδην όχλου ως (instabul) είναι μόνο για κατανάλωση απολίτιστων μαζών ώστε να τους δώσει ο αφέντης τους κάποια σταθερά υπάρξεως.







Παν.Αλτζερίνος Γρηγοράκης - [Απόστρ.Λοχαγός -ΠΒ- (ΣΣΕ-77)]

3 comments :

  1. Anonymous10/8/20 22:57

    Δεν διαβαζεται

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕΓΕΘΥΝΟΝΤΑΙ.

      ΑΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΓΕΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ , ctrl + , ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

      Delete
    2. Anonymous11/8/20 13:49

      Ίσως, εννοούσε, δεν «διαβάζεται»…

      Delete