07/03/2020

Ο Εθνικός Μηνυτής Π.Δημητράς

Χαριεντιζόμενος ο Εθνικός Μηνυτής, στις 20 Ιουλίου 2019 δήλωνε ότι «μόλις κατέθεσα την 5000ή μηνυτήρια αναφορά για ρατσιστικά εγκλήματα»… Ο στραγγαλιστής της ελευθερίας του λόγου Παναγιώτης Δημητράς, ο καταπατητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο όνομα της υπεράσπισής του, εμήνυσε τον διευθυντή της Athens Review of Books Μανώλη Βασιλάκη γιατί με δύο άρθρα του υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου των συγγραφέων Σώτης Τριανταφύλλου, Λώρης Κέζα και Τάκη Θεοδωρόπουλου, τους οποίους ο Δημητράς είχε ψευδώς καταμηνύσει (ενώπιον της τότε εισαγγελέως για τα ρατσιστικά εγκλήματα Ελένης Τουλουπάκη) για ρατσισμό και ισλαμοφοβία: και οι τρεις στη συνέχεια απαλλάχθηκαν. Όπως γράφει στη μήνυσή του:

«Στο επίδικο πρόσφατο άρθρο γίνεται υβριστική έως συκοφαντική επίθεση εναντίον των εισαγγελικών λειτουργών που χειρίζονται κάποιες από τις 200+ δικογραφίες [που σχηματίστηκαν ύστερα από μηνύσεις του Δημητρά] και εναντίον του Παναγιώτη Δημητρά η οποία ξεπερνά τα ανεκτά όρια μιας έστω οξύτατης κριτικής. Είναι εμφανές πως ο εγκαλούμενος διαφωνεί με την παραπομπή σε δίκη της Σώτης Τριανταφύλλου και το σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος του Τάκη Θεοδωρόπουλου και της Λώρης Κέζα για ρατσιστικά ισλαμοφοβικά άρθρα τους.»

Το κλητήριο θέσπισμα εις βάρος του Μ. Βασιλάκη υπογράφει ο εισαγγελέας πρωτοδικών Ματθαίος Μακάκος. Σχολαστικά καταγράφει ως αναγνωστέα όλα τα έγγραφα που κατέθεσε ο Μ. Βασιλάκης με το υπόμνημά του προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, καταγγέλλοντας τεκμηριωμένα τις μεθόδους Δημητρά. Κι όμως, ο περί ου ο λόγος επίορκος Μακάκος, με πρωτοφανή κουφότητα και σαδισμό, αντί να τη θέσει στο αρχείο, αφού είχε όλα αυτά τα έγγραφα στα χέρια του, και να ασκήσει μήνυση για ψευδή καταμήνυση στον Εθνικό Μηνυτή (ή έστω να την θέσει σε αναστολή ώσπου να εκδικαστούν οι υποθέσεις της Σώτης Τριανταφύλλου, της Λώρης Κέζα και του Τάκη Θεοδωρόπουλου), αυτός λοιπόν ο επίορκος Μακάκος αδίστακτα παραβίασε τα δικαιώματά μας, τους νόμους αλλά και το άρθρο 10 της ΕΣΔΑ, προκειμένου να υπηρετήσει τη μισαλλοδοξία και τον σχεδιασμό του Εθνικού Μηνυτή. Αργά ή γρήγορα θα λογοδοτήσει για την αυθαιρεσία του και την κατάχρηση εξουσίας.

Περισσότερα για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, βλ. «Ο Δημητράς μήνυσε και την Athens Review of Books».

Δίνουμε στη δημοσιότητα το Υπόμνημα του Μ. Βασιλάκη: https://athensreviewofbooks.com/arxeio/teyxos114/4291-o-ethnikos-minytis

2 comments :

  1. Anonymous8/3/20 00:37

    θα επρεπε να εχουν γινει χιλιαδες μηνυσεις εναντιον του για διασπορα ψευδων ειδησεων,μισους και ρατσισμου εναντιον του ελληνικου λαου ρητορικη μισους και και καλλιεργειας διχασμου και εμφυλιας διαμαχης και χιλια δυο αλλα εγκληματα, παντα με τα δικα τους οπλα και τους δικους τους αντιρατσιστικους νομους
    μια βιομηχανια μηνυσεων ακαταπαυστη εναντιον του και εναντιον χιλιαδων αλλων προδοτων και εχθρων του ελληνικου λαου...
    δεν καναμε τιπουα απο ολλα αυτα τοσα χρονια.... ειμαστε ξεφτιλες....

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/3/20 12:53

    "ΣΥΡΙΖΑ Πούλου: Και οι δωρεές που στέλνονται στα σύνορα συμβάλλουν στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία"

    https://www.youtube.com/watch?v=6qaave9b44k&feature=emb_title

    Όλοι αυτοί εάν δεν είναι οι ίδιοι Τούρκοι, τότε συνεργάζονται με τους Τούρκους και προωθούν απλά τα σχέδια Ισλαμοποιήσεως Ελλάδας και Δύσης!
    Οι αντιρατσιτικοί νόμοι, μηνύσεις και οι θεωρίες περί πολυπολιτισμικότητας, ανοχής και ειρηνικής συμβίωσης είναι για να καμφθούν οι όποιες αντστάσεις.

    Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

    https://www.youtube.com/watch?v=mIqucANKxj0
    (5:50)

    ReplyDelete