08/03/2020

Ρωσσία - κορονοϊός: Αναγκαστικός κατ οίκον περιορισμός για όσους επιστρέφουν από πληγείσες περιοχές.

Οι αρχές της Μόσχας κήρυξαν την Πέμπτη “κατάσταση ύψιστου συναγερμού” και επέβαλαν επιπλέον μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού στην ρωσική πρωτεύουσα. Όσοι επιστρέφουν από την Κίνα, την Νότια Κορέα, το Ιράν, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία καθώς και από άλλες χώρες που εμφανίζουν πιθανόν “ανησυχητικές” ενδείξεις σε σχέση με τον κορονοϊό θα πρέπει να τίθενται σε κατ΄οίκον περιορισμό για δύο εβδομάδες. Όσοι δεν τίθενται εκούσια σε κατ΄οίκον περιορισμό για δύο εβδομάδες έπειτα από επίσκεψή τους στις χώρες εκείνες που έχουν πληγεί περισσότερο από τον κορονοϊό θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και πέντε χρόνια.  Οι αρχές θα διαπιστώνουν αν τηρείται ο κατ΄οίκον περιορισμός μέσω των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης.

Σε ενημερωτικό τους φυλλάδιο οι αρχές αναφέρουν ότι επιτρέπεται σε όσους βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό να βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους αλλά σε ώρα που κυκλοφορούν λίγοι άνθρωποι στους δρόμους και φορώντας προστατευτική μάσκα. Μέχρι στιγμής στη Ρωσία έχουν καταγραφεί 15 κρούσματα του ιού.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ; ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ή ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ; ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ; ΠΩΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

2 comments :

  1. Anonymous8/3/20 18:21

    Τώρα είναι δεν είναι αληθινή η είδηση, διότι κυκλοφορούν διάφορα τις τελευταίες μέρες, όπως πχ ολοκληρωτική απαγόρευση πτήσεων από και προς το εξωτερικό για τους Μοσχοβίτες, παρόλα αυτά δείχνει μία σοβαρή αντιμετώπιση του γεγονότος με μόλις 15 κρούσματα. Απαντώντας στα ερωτήματα σου, πέραν του ότι δύο εβδομάδες άδεια μπορεί να πάρει ο καθένας από την εργασία του, το απογευματάκι κατά τις 8 που βγάζουν το σκύλο βόλτα είναι ακόμα ανοικτά τα mini market της γειτονιάς, δεν θα πεθάνει κανείς αν μείνει δύο εβδομάδες σπίτι, ούτε τα κλειστά κυκλώματα είναι τόσο εξελιγμένα στις πολυκατοικίες ώστε να μπορούν να το ελέγξουν οι αρχές. Το πιθανότερο η είδηση να είναι μία ακόμα σαχλαμπούρδα ανθρώπων που θέλουν να μας πείσουν ότι στην ρωσία επικρατή δικτατορία του τύπου της βορείου κορέας και τι καλά που είμαστε στην δύση...η οποία βρίσκεται στην δύση της πλέον!

    12G

    ReplyDelete
  2. ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ:
    https://ieramonopatia.gr/wp-content/uploads/2019/04/hc23-696x470.jpg


    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ.
    https://www.youtube.com/watch?v=p9QZoXcDKfg

    ReplyDelete