16/10/2019

Ουγγαρία: Ο Όρμπαν στηρίζει την τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία

Η κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία δήλωσε  τη στήριξή της στη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία. Είναι προς το συμφέρον της Ουγγαρίας ότι η Τουρκία σπρώχνει το μεταναστευτικό πρόβλημα προς την κατεύθυνση της Συρίας και όχι προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ουγγαρίας, ο οποίος απουσίαζε από την Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λουξεμβούργο, προκειμένου να παραστεί στο διακρατικό Τουρκικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν απ’ όπου και εξέφρασε την άποψη ότι η Τουρκική εισβολή συμφέρει την Ουγγαρία «Το συμφέρον μας είναι να αποτρέψουμε την εμφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παράνομων μεταναστών στα σύνορά μας», τόνισε ο Σιγιάρτο μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Αζερμπαϊτζάν.

ΑΜΠΕ

3 comments :

  1. "Μας κούφανε"...κι αυτός με τους τούρκους;
    Μήπως να ξαναθυμηθούμε το"είμαστε έθνος ανάδελφον";

    Α.Α.
    Υ.Γ. Άσχετο, αλλά διάβασα ότι το ΠΝ πληρώνει τους οικίσκους των λαθροεισβολέων και η ΠΑ πληρώνει την επίπλωση!!!
    Να λοιπόν γιατί δεν καταργείται ο στρατός! Κάποιοι πρέπει να κάνουν τις φιλιππινέζες...

    ReplyDelete
  2. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Οι Τούρκοι θα τοποθετήσουν στα εδάφη που θα καταλάβουν τα 2+εκατομμύρια οπαδούς της ισις και φιλοτουρκους σουνιτες με τις οικογένειές τους, οι οποίοι θα ελέγχονται από την Τουρκία. Από ότι φαίνεται από Ουγγαρία και ανατολικοτερα, πιθανόν και από ανατολική Γερμανία και Αυστρία, μέχρι τα σύνορα στα ουραλια, στον νότο μέχρι Βουλγαρία, και δυτικά μέχρι βόρεια Ιταλία, Θα ζουν οι λευκοί άνθρωποι στο άμεσο μέλλον, το πολύ σε καμία 50αρια χρόνια. Οι υπόλοιποι λευκοί, Ευρωπαίοι, από ότι φαίνεται θα εξαφανιστούν μέσα στην αφροασιατικη πλημμυρίδα λόγω του σιωνιστικού σχεδίου Καλλέργη, προφανώς η πλειοψηφία τους εθελοντικά, λόγω και του αντιρατσισμου που τους έχει κάψει τον εγκέφαλο. Για το Ελλαδιστάν δεν το συζητάμε καν ότι οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μηδενικές (ρεαλιστικά μιλώντας) τα έχουμε πει, απολαύστε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας λοιπόν.

    ReplyDelete
  3. Α.Α
    Στη Χίο ο Στρατός ...μαζεύει απορρίμματα - Οι Ε.Δ ανακαινίζουν κτίρια για την στέγαση λαθρομεταναστών - ΓΕΝ: Προμήθεια 800 οικίσκων για λαθρομετανάστες ύψους €10 εκατ.
    https://isxys.blogspot.com/2019/10/blog-post_20.html

    ReplyDelete