15/10/2019

Χρυσοχοίδης για τον συνεχιζόμενο μαζικό εποικισμό μας: "να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί."

Καμία λέξη από τον Υπουργό για κέντρα κράτησης κλειστού τύπου ή απελάσεις. Πουθενά στη συνέντευξη του ο Υπουργός δεν αναφέρεται στις πτυχές της εθνικής ασφάλειας και των ασύμμετρων και υβριδικών απειλών που προκύπτουν.

Τη στιγμή που στη Χίο ο Στρατός κάνει αποκομιδή απορριμμάτων και τα νησιά του Αιγαίου δέχονται μια άτυπη εισβολή, έναν μαζικό εποικισμό η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα με γενικόλογες και αόριστες δηλώσεις άνευ νοήματος και ουσίας. Μάλιστα, η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και ένταση αφού όπως γράφει σήμερα το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» η Πολεμική Αεροπορία θα αναλάβει να κάνει ανακαίνιση σε χώρους όπου θα φιλοξενηθούν οι αλλοδαποί.
Το ερώτημα είναι σαφές: τι μήνυμα εκπέμπει η κυβέρνηση μέσων αυτών των πολιτικών «ανοιχτών συνόρων»;
Η απάντηση ξεκάθαρη: «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Πολιτικές που ευνοούν τη μαζική έλευση αλλοδαπών.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και αποκαλυπτική είναι η συνέντευξη του Υπουργού Δημόσιας Τάξης αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ξεκάθαρα πως κέντρα κράτησης κλειστού τύπου δεν πρόκειται να υπάρξουν.  Διαβάστε τι απάντησε ο υπουργός στην ερώτηση του συντάκτη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στη χθεσινή του συνέντευξη και ο καθένας εξάγει τα συμπέρασμα του:
– Πόσα κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα σχεδιάζετε να δημιουργήσετε και πόσες ανοιχτές δομές θα χρειαστούν για να φιλοξενηθούν οι 20.000 αιτούντες άσυλο από τα νησιά;
– Πολύ λίγα κέντρα κάθε είδους. Είναι εντελώς ψευτοδίλημμα το ανοιχτές ή κλειστές δομές. Πολλά ξενοδοχεία και διαμερίσματα για να αποσυμφορηθούν τα νησιά αλλά να έχουν και ένα όφελος όσες περιοχές τους υποδεχθούν. Κοιτάξτε, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή στο μεταναστευτικό. Χωρίς πολλές κουβέντες, διαγγέλματα και άνυδρες συζητήσεις.Εχει καταρρεύσει το σύστημα μόλις αυξήθηκαν λίγο οι ροές. Δεν είναι μόνο η Μόρια ή η Σάμος. Είναι οι δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις που καθυστερούν, η αφροντισιά των δομών στην ενδοχώρα, είναι πολλά. Κι είναι κι οι δήμοι που δέχονται μετανάστες και επιβαρύνονται και είχαν αφεθεί στη μοίρα τους. Το καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο είναι το πρώτο και βασικό που χρειάζεται. Να πάψει το χάος και να μπει μια λογική. Μετά να αναμορφώσουμε τις υπηρεσίες και τη διοίκηση, προσλαμβάνουμε 400 νέους υπαλλήλους για να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα το νέο πλαίσιο. Να είναι καθαρό ποιους κρατάμε, ποιους επιστρέφουμε. Και να μη στοιβάζουμε κανέναν. Να είναι επίσης καθαρό πως η μαζική παρουσία στην ενδοχώρα είναι βάρος για τις τοπικές κοινωνίες. Θέλουν και αξίζουν βοήθεια. Ομως, τελικά να το πάρουμε όλοι απόφαση και εκείνοι και εμείς, πως θα ζήσουμε μαζί. Με τους νόμους και τους κανόνες μας.

https://defencereview.gr/sta-nisia-synteleitai-mazikos-epoiki/

10 comments :

  1. "...Πουθενά στη συνέντευξη του ο Υπουργός δεν αναφέρεται στις πτυχές της εθνικής ασφάλειας και των ασύμμετρων και υβριδικών απειλών που προκύπτουν."

    Θ' ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ "ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ".

    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ:
    https://lh3.googleusercontent.com/proxy/4lR-KDAbIPKvRnNQTBrp6_-v42x2q5suvIDisKD-BXCpFh-S34cDPPQNqSxNff7cUSUBZYxBzyKQjAZTNyLF70DY0QMNLr9qQsVnLZ9jd0ZvzDDdpSFPR0f2eFi5Jl1pJfA1s-rsRJZ6vSU=s0-d

    ReplyDelete
  2. Μα καλά τι έγινε το αερόστατό του...;;; ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ReplyDelete
  3. ΓΙ ΑΥΤΟ Ο «ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ» ΕΦΑΓΕ ΤΟ GIS ΤΗΣ ΕΥΠ ΑΜΑΣΗΤΟ;;

    ReplyDelete
  4. Σε ανασφαλείς χώρους (χώρες) κανένας επιχειρηματίας/εταιρεία δεν επενδύει και ούτε οι καλύτεροι επιστήμονες, υπάλληλοι δουλεύουν εκεί!

    "RELEVANT COMPETENCE

    ....To be able to leverage on our strategy and secure investments, profitability and market shares, we need to match our internal competencies to our strategic ambitions. That is how we will be able to keep developing busi-ness offers, products and services with speed and quality. If VOLVO CARS CANNOT ATTRACT, TRAIN AND RETAIN QUALIFIED PERSONNEL, THE COMPANY MAY BE UNABLE TO EXPAND ITS BUSINESS IN LINE WITH ITS STRATEGY, WHICH COULD ADVERSELY AFFECT ITS BUSINESS"

    https://investors.volvocars.com/annualreport2018/res/pdf/VCG_AR_2018_ENG_20190325_hi-res.pdf

    ReplyDelete
  5. VOLVO (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

    Too few schools, lack of housing and A SENSE OF PERSONNEL INSECURITY DUE TO CRIMINALITY. These are some of the reasons why the global car company Volvo finds it increasingly DIFFICULT TO RECRUIT TOP NORTH EXPERTISE, claimed Håkan Samuelsson, CEO Volvo Cars, at a political seminar recently.

    https://voiceofeurope.com/2019/07/head-of-volvo-cars-concerned-about-sweden-chief-of-police-blaims-social-media/

    ReplyDelete
  6. ΠΑΟΚαρα17/10/19 00:19

    Η υφυπουργός πρόνοιας δίνει 86€ την ημέρα για κάθε λαθρομετανάστη στην περιφέρεια Κρητης!
    Κατασκευάζει εταιρια συμφερόντων του Κόκκαλη τα κοντέινερ με κόστος 12500€ το ενα!
    Το υπουργείο προσκαλεί ΜΚΟ να κάνουν σεμινάρια μάρκετιγκ στους επενδυτές της Μόριας!
    Οι λαθρομετανάστες κατεβαίνουν στις πολεις(Σάμο,Διαβατά) με μαχαίρια και ρόπαλα και κάνουν πλιατσικο!

    Θα ήθελα να κάνω ένα αφελές σενάριο που σκέφτομαι εδώ και 1-2 χρόνια.
    Μπορειται να το πείτε και ηλίθιο αλλά αφού μου δίνεται την ευκαιρία ας το αναπτύξω.

    Γίνεται ένα θερμό επεισόδιο 3-4 ημερών με καμία 200 νεκρούς και από τις 2 μεριές. Φυσικά οι υπερδυνάμεις επεμβαινουν, το σταματανε και μετά συμβαίνει το εξής.
    Για τους μεν Τούρκους εσωτερική εκμετάλλευση και προσπάθεια για άνοδο του εθνικού φρονήματος με συνέχιση των διεκδικήσεων τους προς ανατολας(αφού θα τους έχουν σταματήσει την όρεξη οι υπερδυνάμεις για κάτι παραπάνω προς τα εδώ μεριά).
    Για τους δε όμως Έλληνες η θέα νεκρών στρατιωτών στα πάνελ της τηλεορασης είναι το απόλυτο σοκ.
    Αφυπνισμος του εν ύπνωση πατριωτισμού, διεκδίκηση των εθνικών δικαίων, κλείσιμο των συνόρων, εθνική εγρήγορση, επανεξοπλιμος του ΕΣ κλπ.
    Από τη στιγμή ενός τόσο κραυγαλεου γεγονότος για την ελληνική κοινωνία θα απαιτηθεί και θα κλείσουν(κυρίως από τους αρχηγούς των ενόπλων δυναμεων και φυσικά και από τον λαό) τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα για τουλάχιστον μια δεκαετία(ώσπου η προπαγάνδα να μαλακώσει ξανά τα ένστικτα του μέσου Έλληνα και να ξεχαστεί το αίμα των παιδιών που χάθηκαν στις ΕΔ).
    Στο διάστημα αυτό θα υπάρξουν άμεσες απελάσεις για χιλιάδες λαθροεισβολεις που δυνητικά θα θεωρούνται πράκτορες(ας μην γελιωμαστε το 90% είναι άντρες 20-30 ετών) και για πολλούς άλλους που θα θεωρούνται εθνικός κινδυνος ενώ θα κλείσουν και όλες οι ΜΚΟ συν οτι θα σταματήσει και αυτό το κύμα της φλωροαριστεράς που είναι τώρα της μόδας και το ακολουθούν οι πανελιστες, οι δημοσιογράφοι, οι νεαροί κυρίως δάσκαλοι, οι λαζοπουλοκανακηδες και όλοι αυτοί, με την ταυτόχρονη άνοδο της πίστης στην πατρίδα, την οικογένεια και τις ηθικών αξιών που μας διέπουν.
    Επίσης σε όλη αυτή την περίοδο η Τουρκία θα εισπράξει και την οργή των μεγάλων δυνάμεων εναντι όλων αυτών που κάνει τόσα χρόνια με τον μεγαλοϊδεατισμο που την διακατέχει. Πιθανόν δεν θα είναι πλέον χρήσιμη σε κανέναν Τραμπ και σε κανέναν Πούτιν ως τότε και σίγουρα καμία υπερδύναμη δεν θέλει τεράστια αγκάθια όπως αυτή στα πόδια της.
    Ας μην ξεχνάμε είναι δεύτερη στρατιωτική δύναμη στο ΝΑΤΟ.
    Θέλω να πω ότι τα σχέδια των μεγάλων την περίοδο 1912-22 άλλαξαν εκατοντάδες φορές στην ευρυτερη περιοχη, μπορεί να την έχουν τεμαχίσει ή αποδυνάμωσει σε τεράστιο βαθμό σε βάθος χρόνου.
    Πιθανόν θα ήταν μια ανάσα ζωής και μια δεύτερη ευκαιρία στη χώρα μας να αντέξει και να αποφύγει τα δεινά που δείχνουν να έρχονται.

    Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω κανέναν συνελληνα νεκρό, μην γίνει καμιά παρεξήγηση. Απλά σκέφτηκα κάτι και είπα να το μοιραστώ μαζί σας εχωντας την απορία αν αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν.
    Με εκτίμηση.

    ReplyDelete
  7. ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ" ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ, ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΙΓΗΡΙΑ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΣΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ 113 ΜΑΡΟΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΤΑΝΟΥΣ, ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 21000 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΟ 2016.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑ ΑΠΩΘΟΥΝ ΒΑΡΚΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ Η ΦΡΟΝΤΕΧ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΟΛΟΝ ΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ReplyDelete
  8. ΠΑΟΚαρα17/10/19 11:32

    Καλημέρα.
    Εννοούσα θερμό επεισόδιο τύπου Ιμιων με τους Τούρκους και όχι με τους λαθροεισβολεις.
    Συνέπεια αυτού η απομάκρυνση της frontex, και των ΜΚΟ και κλείσιμο συνόρων κατά απαίτηση του στρατού και της κοινής γνώμης.

    Πιστεύω κάθετα κι εγώ ότι σε επεισόδιο με λαθροεισβολεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα γράφεις.

    ReplyDelete
  9. ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΔΥΟ. (ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ). ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ 200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ; ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ; (ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΗΣΟΥ-ΝΗΣΙΔΑΣ, ΚΑΤΟΧΗ ΑΦΥΛΑΧΤΩΝ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΔΩΝ Κ.Λ.Π)
    ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ , ΔΛΔ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ 200 ΘΑΝΑΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΥΝ ΔΥΣΠΕΠΤΟΙ

    ΑΛΛΑ ...

    "ΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΠΟΛΕΜΟ; ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΖΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΒΡΑΧΙΑ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΕΠΑΝΔΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ...ΠΟΛΕΜΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΙΝΟ ΚΤΗΜΑ ΟΛΩΝ" Κ.Λ.Π, Κ.Λ.Π

    ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.

    ReplyDelete
  10. ΠΑΟΚαρα17/10/19 14:10

    Συγνώμη που σε έβαλα σε αυτή την διαδικασια.
    Όταν δεν μπορείς να δεις φως στο τούνελ προσπαθείς να σκεφτείς ακραίες καταστάσεις και γεγονότα που θα μπορούσαν ισως να αλλάξουν τα τετελεσμένα.
    Σε ευχαριστώ πολύ και καλή σου ημέρα.

    ReplyDelete