25/09/2019

Kontra news: Έρευνα για κατασκοπεία σε 5 ύποπτες Μ.Κ.Ο. 35 στελέχη τους ελέγχονται για σχέσεις με διακινητές και τρομοκράτες

Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε στην Kontra news ότι οι ελληνικές υπηρεσίες κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις συνομιλίες που είχαν στελέχη των συγκεκριμένων ΜΚΟ με Τούρκους λαθρέμπορους.
Στην Κατεχάκη θεωρούν δεδομένο ότι το δίκτυο των πέντε ΜΚΟ συνεργάζονταν και με πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι κατευθύνουν τους μετανάστες στην Ελλάδα, μέσω ελεγχόμενων κυκλωμάτων δουλεμπόρων. Δεν αποκλείεται μια σειρά από μεγαλόσχημα στελέχη των δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων όταν ολοκληρωθεί η έρευνα να αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η κατασκοπεία.
Εξετάζονται εξονυχιστικά και οι κινήσεις λογαριασμών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ γιατί υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι ξεπλένονταν μαύρο χρήμα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες επιχειρούν να διασταυρώσουν λογαριασμούς οι οποίοι κατέληγαν σε Τούρκους δουλέμπορους αλλά και σε άλλα στελέχη της εγκληματικής συμμορίας.Οι συγκεκριμένες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται κυρίως στα ακριτικά νησιά αλλά και στην Αθήνα. Μάλιστα η μια από αυτές βρίσκονταν πίσω από τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων για τα οποία μάλιστα εισέπραττε και επιδοτήσεις.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/376006-Ereyna-gia-kataskopeia-se-5-ypoptes-M-K-O

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΥΤΕ ΤΟ  Kontra news ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΜΚΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙ "ΛΑΒΡΑΚΙ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΚΟ.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΩΝ, ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΩΣ ΣΤΟ ΟΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.

No comments :

Post a Comment