16/09/2019

Απίστευτη προπαγάνδα σε παιδιά Δημοτικού υπέρ “προσφύγων”!

“Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.”

Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:
  • πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό
  • γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν
  • γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους.

Η παραπάνω είναι γραπτή "άσκηση" στο βιβλίο γλώσσας της ΣΤ΄ Δημοτικού. Είναι μια "άσκηση" που κάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Είναι σαφές ότι μόνον άσκηση προπαγάνδας εκ μέρους αυτών που έγραψαν και ενέκριναν το βιβλίο είναι και τίποτε παραπάνω.

Πληρώνουμε όλοι μας τους φόρους μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα και αντί να κάνουν αυτό, τους γίνεται πλύση εγκεφάλου, από μια δράκα ανθρώπων που θεωρούν ότι έχουν καθήκον να περάσουν τις δικές τους ιδέες στα δικά μας παιδιά! Η νέα Υπουργός Παιδείας θα πρέπει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτά τα βιβλία και να επαναφέρει τα σχολεία στον ρόλο τους. Που σίγουρα δεν είναι η προπαγάνδα υπέρ διαφόρων αριστερίστικων φαντασιώσεων!

https://righter.gr/2019/09/13/den-ntreponte-ligo-apistefti-propaganda-se-pedia-dimotikou-yper-prosfygon/

2 comments :

  1. Anonymous16/9/19 15:27

    ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ INFOteller :

    - «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της Κρήτης, των απανταχού αριστεριστών και της Δύσης γενικότερα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ. Είναι θέμα αριθμητικής. Ο μέσος αριθμός γεννήσεων των μουσουλμάνων γυναικών είναι 9 παιδιά και η πλειοψηφία τους είναι αναλφάβητες γιατί ξεκινάν τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις από την ΠΑΙΔΙΚΗ ηλικία. Όποιος πραγματικά ενδιαφέρετε για τη μείωση του πληθυσμού ας ασχοληθεί με αυτό το θέμα, γιατί για κάποιους η δημιουργία αναλφάβητης και θρησκόληπτης μάζας είναι μία καλή λύση για την επιβίωσή τους στα ανώτερα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα με το επιχείρημα της ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ και προστασίας του περιβάλλοντος (οι εύπορες, σπουδαγμένες ή ανώτερες κοινωνικά ομάδες καταναλώνουν περισσότερους πόρους και αυτό είναι αντιοικολογικό και μη βιώσιμο σύμφωνα με κάποια ιδρύματα). Οι θρησκόληπτοι μουσουλμάνοι δεν κάνουν ταξικές επαναστάσεις και αποδέχονται την προλεταριακή τους μοίρα στα εγκόσμια και για το μόνο που μπορούν να ανωνίζονται είναι για μία καλή ζωή στα υπερκόσμια! Τουτέστιν η μεσαία αστική τάξη καταστρέφετε, το προλετάριο (φτωχοποίηση) διογκώνετε (μέσω της ισότητας - προς τα κάτω - με όλους τους νεοεισαγόμενους χαμηλού επιπέδου λαθρομετανάστες) και μικρή μερίδα της διεθνιστικής ελίτ γίνετε πλουσιότερο.»

    - «Η θρησκεία επιβάλλεται ανάλογα με τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί κάθε αρχή ή εξουσία μία δεδομένης κοινωνίας σε μία δεδομένη χρονική περίοδο, γιαυτό και υπάρχουν πολλά και διαφορετικά δόγματα!»

    Ποιος είναι ο στόχος της ένταξης των μουσουλμάνων στις Ευρωπαϊκές χώρες
    https://www.youtube.com/watch?v=k-HqUvAhF9I

    Ποια θρησκεία εξυπηρετεί τη Παγκοσμιοποίηση (Ι. Μάζης)
    https://www.youtube.com/watch?v=ddvBFTcpqMs

    Στη παρούσα φάση ο Διεθνιστικός στόχος του Παγκόσμιου χαλιφάτου είναι σε κρίση. Οι Σιίτες είναι σε άλλο στρατόπεδο, το ίδιο και μεγάλη μερίδα των Σουνιτών.

    Εν αναμονή των νέων γεωστρατηγικών και κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων και συγκρούσεων....

    INFOteller

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/9/19 00:41

    Θυμάσαι, όταν τα έγραφα τότε Φίλε;

    https://isxys.blogspot.com/2011/10/blog-post_05.html

    ReplyDelete