07/06/2019

Παρέδωσαν Τούρκους φυγάδες στον Ερντογκάν;

Ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης δημοσίευσε στο facebook καταγγελία, σύμφωνα με την οποία Έλληνες στρατιωτικοί, «απήγαγαν» Τούρκους φυγάδες που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα και τους παρέδωσαν στις αρχές του Ερντογάν. Μάλιστα η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες. Η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

"Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με Τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!"


https://www.defence-point.gr/news/paradosame-toyrkoys-fygades-sto-kathestos-erntogan-kataggelia-doxiadi

5 comments :

  1. Επαναπροώθηση λαθρομεταναστών γίνεται μην ακούτε τις μπαρούφες του κάθε ασχετου και τις αναπαραγουμε. Γιατί βλέπω κι αυτούς τους λίγους που γυρνάνε πίσω να επέμβουν οι συριζαιοι να τους κρατήσουμε...Όσο για το όχημα που έβγαλε φωτο αυτός ο τύπος ο Δοξιάδης (Η μάνα του τον ξερει) είναι μάλλον κλοβος των διαβιβασεων καμμία σχέση με όχημα μεταφοράς κρατουμένων που δυστυχώς δεν διαθέτει ο ελληνικός στρατός...

    ReplyDelete
  2. ΠΕΤΡΑΚΑΣ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε-ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΘΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2019 ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2018 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 37.
    ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΛΩΒΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ, ΣΕ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
    Ο ΔΟΞΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ:

    https://www.athensvoice.gr/greece/552819_apantisi-doxiadi-se-osoys-toy-epitethikan-meta-tin-kataggelia-gia-apagogi-toyrkon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Στα νησιά πιθανότατα δεν γίνονται επαναπροωθησεις λαθρομεταναστών. Επειδή όμως στον Έβρο γίνονται αυτό είναι που με πονηρευει με το συγκεκριμένο δημοσίευμα αυτού του τύπου του Δοξιάδη. Μήπως γίνεται με σκοπό να σταματήσουν οι επαναπροωθησεις και στον Έβρο. Όσο για τα οχήματα αυτά που λες δεν υπάρχουν τέτοια οχήματα στο στρατο ο οποίος οπως έχω ξαναγράψει απέχει τελείως βάση ρητών διαταγών από τη διαχείριση των λαθρομεταναστών πόσο μάλλον από τις επαναπροωθησεις. Η αλήθεια είναι αυτή

      Delete
  3. ΠΕΤΡΑΚΑΣ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΟΞΙΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΟΞΙΑΔΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ , ΤΟΤΕ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ "ΚΛΩΒΟΣ" ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ, ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    1) ΕΚΑΝΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ; ΑΝ ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ; ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΑΝ; ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΑΝ, ΤΙ ΠΗΡΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    2) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΝΕΚΡΙΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ; ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΠΗΡΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ; Κ.Λ.Π

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

    ReplyDelete
  4. https://www.defence-point.gr/news/paranomes-epanaproothiseis-ston-evro-to-psachnei-i-komision

    Τι έλεγα η υπόθεση είναι προβοκάτσια των συριζαιων για να σταματήσουν και οι λίγες επαναπροωθησεις λαθρο που γίνονται στον Έβρο.

    ReplyDelete