28/06/2019

Αποστολάκης: Τεχνική συμφωνία στα ΜΟΕ με Τουρκία

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, πιστοποιήθηκε ότι τα κανάλια επικοινωνίας είναι ανοιχτά και ότι οι συζητήσεις των τεχνικών ομάδων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, διαμόρφωσαν πλαίσιο για τη σταδιακή αποκατάσταση της κανονικότητας στις διμερείς σχέσεις, το οποίο ωστόσο θα πρέπει να υιοθετηθεί πολιτικά σε μεταγενέστερο χρόνο. Ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε ότι οι δύο ομάδες που συζήτησαν τα ΜΟΕ κατέληξαν σε μια σειρά δράσεων για το 2019 και το 2020, στο πλαίσιο των ήδη συμφωνηθέντων ΜΟΕ. «Εξήγησα στον ομόλογό μου ότι η συμφωνία αυτή είναι δουλειά της καινούργιας κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς εγώ τώρα δεν μπορώ να δεσμευθώ. Πιστεύω όμως ότι με τον κύριο Ακάρ έχουμε θέσει ένα καλό πλαίσιο πάνω στο οποίο μπορεί να οικοδομηθεί περισσότερο το αίσθημα της ασφάλειας. Δεν έχουμε λύσει κάποιο πρόβλημα βέβαια, αλλά είναι ένα πολύ καλό υπόστρωμα για να χτίσουμε μια σχέση στην οποία δεν θα προκύπτουν αδικαιολόγητες εντάσεις».

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, δηλώσεις έκανε και ο κ. Ακάρ, ο οποίος επισήμανε ότι η Αγκυρα«δεν θα συμβιβαστεί ως προς τα εθνικά συμφέροντά της»ενώ υπογράμμισε τη σημασία «να αποφεύγονται προκλητικές συμπεριφορές στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο».

https://www.crisismonitor.gr/2019/06/27/apostolakis-techniki-symfonia-sta-moe-me-toyrkia-video/

6 comments :

  1. Anonymous28/6/19 15:09

    Όλα αυτά είναι μπουρδολογίες. Ποιος ο λόγος να υπογράφονται διαρκώς νέες συμφωνίες. Αφού διαφωνούμε, το είχε πει πολύ ωμά και αληθινά ο πρώην Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου (αυτός που έμοιαζε με τον Δήμο Σταρένιο). Οι Τούρκοι θέλουν να επεκταθούν και έχουν αναθεωρητικές διαθέσεις, ακόμη και επί των παλαιών συμφωνιών. Ούτε το διεθνές δίκαιο δεν αναγνωρίζουν, όταν δεν τους συμφέρει. Μας σαλαμοποιούν, όπως στα Ίμια. Συμφωνία συμφωνία. Όπως και με το Σκοπιανό. Από ενδιάμεση σε ενδιάμεση υπογραφή, και μετά ο Νίμιτς το ερπετό μας υπενθύμιζε, ότι αυτά υπογράψαμε.

    Θέατρο σκιών. Οι καραγκιοζοπαίχτες του παρασκηνίου με τους βαλτούς από την πρεσβεία Αποστολάκηδες παίζουν το ρολάκι τους. Και εμείς αντιγράφουμε τις ανακοινώσεις τους και σχολιάζουμε τα ήδη προαποφασισμένα. Κάποτε σε αυτό το μπλογκ γράφονταν ουσιαστικά πράγματα, τώρα έχει καταντήσει χώρος αφισοκόλλησης ανακοινώσεων.

    ReplyDelete
  2. Anonymous28/6/19 16:06

    Ο τούρκος ομόλογος του είχε βάλει το χέρι του πάνω στο δικό του όταν του μίλαγε σαν να του λέει "κάτσε καλά μικρέ" κι αυτός χαζογελούσε! Για μία ακόμα φορά ο δικός μας πολιτικός, που υποτίθεται ότι είναι και πρώην βάτραχος και πούτσες μπλε, χαζογελάει και κάθεται σαν τρομαγμένο παιδάκι δίπλα στον τούρκο ομόλογο του. Και καλά κάτι τσίπρες και λοιπά χαζοχαρούμενα, τούτος εδώ που διάολο έχασε το τσαγανό του? Γιατί κανείς από τους πολιτικούς μας δεν είναι σοβαρός όπως οι τούρκοι αλλά χαζογελάνε σαν μαλακισμένα όταν συναντιόνται μαζί τους?


    12G

    ReplyDelete
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ = ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ = ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ = ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ = ΣΥΡΙΖΑ + ΑΝΤΑΡΣΥΑ + ΔΗΜΗΤΡΑΣ = ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ" + ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ + ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤΕΣ + ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ + Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ = ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΔ + 3/4 ΠΑΣΟΚ +9/10 ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ = 90% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    https://isxys.blogspot.com/search?q=%CE%A3%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A3

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ "ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ" ΕΛΛΗΝΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΕΘΝΙΚΕ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ;

    ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ... ΕΚΕΙ ΠΑΜΕ.

    ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ 2-3 ΣΒΟΥΡΙΧΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ . ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΡΙΞΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΣΟΦΟ" ΚΑΙ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΛΑΟ.

    https://www.youtube.com/watch?v=cGKNLVWJjrk
    https://www.youtube.com/watch?v=vDuVCTLFBL0

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ, ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΟΠΙΚΕΣ ΚΟΚΟΤΕΣ ...

    ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/6/19 18:07

    ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΟΥΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ...

    https://kostasxan.blogspot.com/2019/06/blog-post_391.html

    ReplyDelete
  5. Anonymous29/6/19 01:10

    "ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΡΦΕΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..."

    Να δωσω ενα παραδειγμα που φανταζομαι οι περισσοτεροι θα λάβατε την ειδηση για την Δήλο,

    https://www.youtube.com/watch?v=N7R2m_LM5nw

    Προσοχη ομως σ' αυτους που ευαγγελιζονται την επανελληνιση, δεν εχουν ολοι αγνες προθεσεις.

    Το καλοκαιρι ηρθε και μ' ενοχλει ομοίως το πουτανιστικο μαυρισμα τα τατουαζ και οτι αλλο κανουν για τη μόστρα οι νεοι. Και αλλα πολλα για τις γυναικες που βαριεμαι να γραψω.

    Κουρήτη, εμεις (πριν την ενσαρκωση) επιλεξαμε να ζησουμε και αυτη την εποχη. Οποτε δεν μας μενει απο το να πολεμησουμε και να το διασκεδασουμε.

    Μίνως

    ReplyDelete
  6. Anonymous29/6/19 10:31

    νας μαθητής ρώτησε στον δάσκαλό του: "Με διδάσκετε να αγωνίζομαι, αλλά μιλάτε για ειρήνη. Πώς συμβιβάζετε αυτά τα δύο"; Ο δάσκαλος απάντησε: "Είναι καλύτερο να είσαι πολεμιστής σε έναν κήπο, παρά να είσαι κηπουρός σε ένα πόλεμο"

    Α student said to his master you teach me fighting but you talk about peace how do you reconcile the two? the master replied it is better tobe a warrior in a garden than to be a gardener in a war.

    http://ermionh.blogspot.com/2019/06/blog-post_44.html

    ReplyDelete