27/06/2019

Ο Π.Τσακλόγλου ο επόμενος υπουργός οικονομίας-οικονομικών ;

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πανίσχυρος υπουργός Οικονομικών (στη θέση του «Τσακαλώτου») της Ν.Δ. θα είναι ο καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕΕ), Παναγιώτης Τσακλόγλου. Αυτό, λίγο – πολύ, το γνωρίζουν αρκετοί.

Αυτό που συνεισφέρω εγώ είναι άλλο και το ξέρω από πρώτο χέρι, γιατί πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο (Σχολή Αναβρύτων), αν και εκείνος ήταν ένα χρόνο μικρότερος από μένα (γεννημένος το 1960). Ο Παναγιώτης Τσακλόγλου υπήρξε μια ζωή φανατικός αριστερός (τον θυμάμαι να προπαγανδίζει τις αρετές του Μαρξισμού – Λενινισμού στα Ανάβρυτα), οπαδός του ΚΚΕ εσωτερικού, του Λεωνίδα Κύρκου, του Μπάμπη Δρακόπουλου και της λοιπής αριστερής πλέμπας. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ, η Νέα Δημοκρατία θα έχει μεθαύριο έναν πανίσχυρο υπουργό Οικονομικών προερχόμενο από τα πιο βαθιά σπλάχνα της Αριστεράς. Αυτό το πρώην φανατικό κομμούνι διάλεξε ο φιλελές Κούλης για να εφαρμόσει την φιλελεύθερη πολιτική της Ν.Δ. και να σώσει την Ελλάδα! Αυτό, δυστυχώς, είναι το κ@λοχανείο που ονομάζεται Ελληνική Δεξιά και παίρνει τις ψήφους εκατομμυρίων ανυποψίαστων πατριωτών. Απεχθάνεται τους δεξιούς και επιλέγει πρώην μπολσεβίκους για να εφαρμόσουν το φιλελεύθερο πρόγραμμά της.

Υπόψιν ότι σαν χαρακτήρας ο Π. Τσακλόγλου είναι πολύ καλό παιδί και έχει υπάρξει οικονομικός σύμβουλος του Εβραίου Σημίτη, του Τζέφρυ Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, ενώ είναι εδώ και 35 χρόνια «κολλητός» με τον Γιάννη Στουρνάρα. Εξ ού και το μίσος του Σύριζα εναντίον του, με αποτέλεσμα τις καθημερινές επιθέσεις των τελευταίων ημερών από την «Αυγή», που πάει να βγάλει φιλελεύθερο τέρας τον Τσακλόγλου, ενώ ο άνθρωπος υπήρξε μια ζωή σύντροφός τους μπολσεβίκος…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

No comments :

Post a Comment