13/03/2019

Τουρκία - Η.Π.Α - Ρωσσία

Η κατάλληλη “χημεία” για την προσέγγιση Ερντογάν και Τραμπ, φαίνεται ότι θα δημιουργηθεί μετά τις εκλογές στην Τουρκία, αναμέτρηση η οποία δεν αφήνει στον Τούρκο πρόεδρο περιθώρια ώστε να φανεί συμβιβαστικός. Τότε, θα είναι πιο εύκολη η ανακοίνωση της προμήθειας συστημάτων Patriot ενώ συνολικώς οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις αναμένεται να αναθερμανθούν, επειδή η κυβέρνηση Τραμπ θα αρχίσει να υλοποιεί τον, εν πολλοίς αναμενόμενο, στρατηγικό διπλωματικό ελιγμό της για “διάσωση” της Τουρκίας από την αγκαλιά της Μόσχας. Το πλαίσιο δελεασμού θα τεθεί με μέτρα υποστηρίξεως της τουρκικής οικονομίας, η οποία αναδεικνύεται σε Αχίλλειο πτέρνα του Ερντογάν.

Μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό πλαίσιο, δεν υφίσταται ανησυχία για οποιαδήποτε διατάραξη του τουρκικού προγράμματος μαχητικών F-35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://doureios.com/osa-den-theloume-na-vlepoume-stin-ellada-gia-to-s400/

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: SAMP-T Aster: https://isxys.blogspot.com/2017/07/samp-t-aster.html
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΛΟΣΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ  (ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2019.  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ (ΠΛΕΟΝ) ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

No comments :

Post a Comment