20/02/2019

Ο επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Νούσρα σε τουρκικό νοσοκομείο

Ο Αμπού Μοχάμεντ αλ Γιουλάνι, αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης στη Συρία Ταχρίρ αλ Σαμ, η οποία είναι διάδοχος του ‘Μετώπου της αλ Νούσρα’ υποβλήθηκε σε θεραπεία σε νοσοκομείο της νότιας Τουρκίας μετά από τραυματισμό από έκρηξη στη Συρία, σύμφωνα με (χθεσινό) δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik στην τουρκική γλώσσα. Η αλ Νούσρα είναι ο κλάδος στη Συρία της αλ Κάιντα. Ο Αλ Γιουλάνι, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίσθηκε σοβαρά σε έκρηξη στην πόλη Ιντλίμπ της Συρίας το βράδυ της Δευτέρας. Έχει υποστεί κακώσεις στο κεφάλι του, σύμφωνα με πηγή από το κρατικό νοσοκομείο της Αντάκιας (αρχαία Αντιόχεια), που μίλησε στο Sputnik υπό τον όρο της ανωνυμίας. Ανέφερε ότι έπρεπε να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση και τώρα βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.  Ο Αλ Γιουλάνι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Αχμέτ Χουσεΐν αλ Σάρα, έχει καταχωρηθεί στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών τον Μάιο του 2013 ως «Ιδιαίτερα επικίνδυνος παγκόσμιος τρομοκράτης».

The Hellenic Information Team

2 comments :

  1. Anonymous21/2/19 06:57

    Γνωρίζετε αν ο ερυθρός σταυρός χρηματοδοτείται απο κάποιον; Όλοι αυτοί οι γιατροί που εργάζονται εκεί μέσα πληρώνονται από το ελληνικό δημόσιο;

    ReplyDelete
  2. Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... "ΝΑΙ".
    π.χ http://www.redcross.gr/default.asp?pid=40&la=1&artId=1207

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... "ΟΧΙ"
    ΤΥΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΚΟ. ΟΜΩΣ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΟΠΩΣ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΖΟΝΤΑ" https://www.zonta.org/ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΦΟΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΩΝ.
    Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΘΗΚΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ReplyDelete