09/12/2018

Τετέλεσται... Ημερομηνία τυπικού θανάτου του σύγχρονου Ελληνικού κράτους 12/12/2018. "Έζησε" μόλις 190 έτη.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΟΥΔΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ Χ.Α Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΩΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ "ΠΙΑΣΑΡΙΚΑ" ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΕΚΑΝΕ 2-3 ΕΠΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΛΘΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ.   ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ-ΕΘΝΙΚΩΝ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΚΑΤΣΙΦΑΣ-ΑΛΒΑΝΟΙ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΤΥΠΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η 12/12/2018. 1828 (ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) - 2018 (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ). 190 ΕΤΗ ΜΟΛΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟ  ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΠΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΓΗ ΤΟΥ, ΠΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΜΟ.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΟΛΙΣ 10-12 ΕΤΗ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΞΥΠΝΙΟΙ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ (ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ, Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΠΛΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΟΦΟΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ, ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 12/12/2018 ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΜΕ ΘΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΑΣ, ΝΟΗΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.  ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ. (ΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ).

Βέλγιο: Καταρρέει η κυβέρνηση λόγω του Συμφώνου Μετανάστευσης του ΟΗΕ

Ο Βέλγος πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ είναι πλέον επικεφαλής κυβέρνησης μειοψηφίας μετά την παραίτηση Φλαμανδών εθνικιστών υπουργών από τον κυβερνητικό συνασπισμό λόγω σοβαρής διαφωνίας για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. Οι παραιτήσεις έγιναν «αποδεκτές» από τον βασιλιά, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε έπειτα από συνάντηση στο παλάτι με τον Μισέλ, ο οποίος του παρουσίασε την πολιτική κατάσταση και τα ονόματα των υπουργών που θα αναλάβουν τα κενά χαρτοφυλάκια (Εσωτερικών, αλλά και Οικονομικών, Άμυνας και Μετανάστευσης). Με την αποχώρηση του N-VA, που κατείχε σημαντική θέση στον κυβερνητικό συνασπισμό, ο πρωθυπουργός Σαρλ Μισέλ τίθεται επικεφαλής κυβέρνησης που δεν διαθέτει πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, πέντε μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές που προγραμματίζεται να διεξαχθούν τον Μάιο.

Η κυβέρνηση αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια λόγω των θέσεων του N-VA για τη μετανάστευση. Ο πρόεδρος του κόμματος Μπαρτ Ντε Βέβερ είχε απευθύνει χθες βράδυ τελεσίγραφο στον Μισέλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το N-VA θα αποχωρούσε αν ο τελευταίος αναχωρούσε για το Μαρακές προκειμένου να εγκρίνει εξ ονόματος του Βελγίου το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση. «Αν δεν έχουμε πλέον φωνή σε αυτή την κυβέρνηση δεν χρησιμεύει σε τίποτα να συνεχίσουμε», είπε. «Καταγράφω απόψε πως το N-VA εγκαταλείπει την πλειοψηφία», είχε απαντήσει ο Μισέλ. Επανέλαβε τη σταθερή πρόθεσή του να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στο Μαρακές ως «επικεφαλής ενός υπεύθυνου συνασπισμού». Το N-VA ήταν το μοναδικό από τα τέσσερα κόμματα του συνασπισμού το οποίο ήταν αντίθετο με το κείμενο του ΟΗΕ, που αναμένεται να εγκριθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Μαρόκο από τις χώρες του ΟΗΕ, προτού επικυρωθεί με μια ψηφοφορία στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, στις 19 Δεκεμβρίου.

Η κρίση που υπέβοσκε εδώ και αρκετές εβδομάδες αλλά δεν είχε φανερωθεί, εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν ο Σαρλ Μισέλ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να στραφεί στο κοινοβούλιο, ελλείψει ομοφωνίας στην κυβέρνησή του.

AΜΠΕ

14 comments :

  1. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΣΤΕΛΝΩ ΜΑΖΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΒΕΒΑΙΑ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ). ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ (ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ) ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο Κ. ΠΛΕΥΡΗΣ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Τ Ι Π Ο Τ Α. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    ReplyDelete
  2. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΑΝ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. (Η ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ).
    ΠΑΝΤΕΛΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΘΝΙΚΩΝ". ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΝ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΥΣ. Η ΑΠΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ.

    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ "ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ" ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/12/18 19:35

    ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ...ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΦΙΛΟΥΣ
    ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ."ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ , ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ;"
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑΝ ΤΩΡΑ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

    ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ;
    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΑΒΙΩΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΣ ΜΑΣ ΑΒΙΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ;

    ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ, ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous9/12/18 19:59

    "ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ."

    Αυτα τα λογια χαρακτηριζουν και μενα. Πιστευω στη θεια προνοια, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να επαναπαυτουμε.
    Εκτος αλλων αντιμετρων, θα πρεπει να ασχοληθουμε και με τις νεες γενιες, αν αφησουμε τους νεους στην δημοσια εκπαιδευση, θα χαθουν. Αυτο ισχυει και για τα παιδια των ομογενων στο εξωτερικο.

    Μίνως

    Υ.Γ. Αν δεν ειχα ανακαλυψει το μεγαλειο της κοσμοθεασης των Ελλήνων και τη παλαιοτητα της ψυχης μου, ισως να μην ασχολιομουν τωρα. Αλλα το ποταμι δε γυριζει πισω.

    ReplyDelete
  6. Anonymous9/12/18 20:11

    Καθώς η μετάφραση του εν λόγω Συμφώνου προχωράει, καθίσταται σαφές και ένα άλλο πολύ σημαντικό θέμα … ότι κατ’ ουσία δεν πρόκειται απλά και μόνο για την διάβαση και το κατσίκωμα κάποιων εκατομμυρίων αλλογενών στις διάφορες χώρες, ούτε απλώς για τα προβλήματα και τις επιπτώσεις που θα έχει-φέρει-δημιουργήσει αυτό στα διάφορα κράτη και Λαούς, πολλώ δε μάλλον στα Έθνη, ούτε και το ότι τα σύνορα θα εξαφανιστούν, στην ουσία, για και σε όποιες χώρες υπογράψουν το εν λόγω Σύμφωνο, ΑΛΛΑ και για την ΠΑΡΑΔΟΣΗ της πλήρους κυριαρχίας του κάθε υπογράφοντος κράτους στον ΟΗΕ, και κατ’ επέκταση στην ΝΤΠ.

    Σελίδα την σελίδα γίνεται ξεκάθαρο ότι ο ΟΗΕ, εντέχνως και πλαγίως, προσπαθεί με το εν λόγω Σύμφωνο να ΥΦΑΡΠΑΣΕΙ την εξουσία από τα διάφορα κράτη, αφού καθίσταται σαφές ότι αναλαμβάνει την εποπτεία και την κατεύθυνση-οδήγηση των πραγμάτων εντός του κράτους, εγκαθιστώντας επικεφαλείς και επιτετραμμένους, που θα εποπτεύουν τα πάντα, όσα και όλα όσα αυτοί θεωρούν ότι σχετίζονται με οποιονδήποτε και καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το μεταναστευτικό …

    https://ergdhmerg.wordpress.com/2018/12/09/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%bd%cf%8d%cf%87%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%ce%bd-%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83/

    ReplyDelete
  7. Anonymous9/12/18 20:32

    Αβραμόπουλος: Εαν απορριφθεί το Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τη μετανάστευση θα απογοητεύσουμε τους Αφρικανούς εταίρους μας.

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/blog-post_56.html

    ReplyDelete
  8. Anonymous9/12/18 20:39

    Ο Τσίπρας στο Μαρόκο για το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης

    https://www.iefimerida.gr/news/464265/apo-ti-mosha-sto-marakes-o-tsipras-sto-maroko-gia-pagkosmio-symfono-metanasteysis

    ReplyDelete
  9. Anonymous9/12/18 20:56

    Σύνορα τέλος. Έθνη τέλος. Ευρώπη τέλος...
    https://attikanea.blogspot.com/2018/12/blog-post_697.html

    Ζητούνται ΕΛΛΗΝΕΣ να αντιδράσουν αποτελεσματικά.
    https://attikanea.blogspot.com/2018/12/10-11122018.html

    ReplyDelete
  10. Anonymous9/12/18 21:22

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ..ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/11/11-2018.html

    ReplyDelete

  11. ΣΟΥΗΔΙΑ

    https://www.youtube.com/watch?v=HqSpZvLYG78

    ReplyDelete
  12. Τι θα αλλάξει αν περάσει το σύμφωνο αυτό ; Δηλ. προτού αυτό το σύμφωνο μετανάστευσης τι θέλεις νά μου πεις πως ίσχυε ; Δεν έμπαινε κανεισ ; Όλα μια χαρά σοβαρή χώρα η ελλαδιτσα ; Η Τρίτη ελληνικη δημοκρατία εξ αρχης ήταν μια τελειωμένη χώρα. Σαν πολύ το δραματοποιείς το θέμα αδερφέ

    ReplyDelete
  13. ΠΡΙΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΧΜΟΥΤΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΒΑΘΜΟΥ.

    Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙ , ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ.
    ΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.

    ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΡΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΝΟΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ.

    ReplyDelete
  14. http://lastpoint.gr/symfono-oie-gia-tin-metanastefsi-poia-tha-einai-i-stasi-tis-deksias/

    |||

    ReplyDelete