04/12/2018

Θα υπογράψει η Ελλάδα το νέο Σύμφωνο Μετακίνησης του ΟΗΕ;

Απόλυτη σιωπή επικρατεί στα ελληνικά ΜΜΕ για την νέα αντεθνική «πατέντα» του ΟΗΕ, προκειμένου να γεμίσει με ισλαμιστές λαθροπρόσφυγες η Γηραιά Ήπειρος: Ως γνωστόν, εδώ και λίγες εβδομάδες, ο ΟΗΕ αποφάσισε να προωθήσει ένα Σύμφωνο Μετακίνησης (Migration Pact) για τους πολίτες όλων των χωρών της Γης. Το περιεχόμενο αυτού του Συμφώνου είναι ουσιαστικά η κατάργηση της έννοιας του «παράνομου» και του «λαθραίου» για κάθε μεταναστευτική κίνηση. Με την υπογραφή του η κάθε χώρα αναγνωρίζει το δικαίωμα και του τελευταίου επίδοξου λάθρο στην μετακίνηση, ακόμη κι αν δεν διώκεται, ακόμη κι αν απλώς θέλει να πάει στην Πολιτισμένη Δύση για να γεννοβολάει παιδιά και να εισπράττει τα κάθε λογής χριστιανικά επιδόματα! Τυχόν έγκριση αυτού του Pact επιβάλλει στις χώρες σεβασμό δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και καθιέρωση απαιτήσεών τους στη φροντίδα, στις όποιες κοινωνικές παροχές, στην προστασία και βέβαια στην απόδοση υπηκοότητας.

Πέραν του ότι ένα τέτοιο Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την προτροπή για hijiria (μετακίνηση / μετανάστευση) που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρεί από τα κυρίαρχα κράτη το δικαίωμα αναπτύξεως μιας ξεχωριστής μεταναστευτικής πολιτικής. Το χειρότερο είναι άλλο: Με την νέα πατέντα του ΟΗΕ, που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν οι κάθε λογής ΜΚΟ, κάθε επικριτικό σχόλιο για την μαζική μετανάστευση του Τρίτου Κόσμου στην Ευρώπη, γίνεται ποινικό αδίκημα. Εφ' όσον ο καθένας έχει δικαίωμα μετακίνησης όπου επιθυμεί, ντε φάκτο έτσι καταργούνται τα κρατικά σύνορα. Μαζικές μετακινήσεις, εισβολές, ανεπιθύμητες εθνικές διεισδύσεις περιπλέκονται σε ένα κυκεώνα ερμηνειών κι αμφισβητήσεων. Το εξωφρενικό είναι πως οι μουσουλμανικές χώρες που προΐστανται της σχετικής πρωτοβουλίας του ΟΗΕ, δεν θα ανεχθούν ποτέ ελεύθερη πρόσβαση χριστιανικών (η ακόμη και άλλων ετερόδοξων ισλαμικών) πληθυσμών στα εδάφη τους.

Ήδη πολλές Δυτικές Χώρες με πρώτην και καλύτερη την Αμερική του εθνικιστή (κατά δήλωσίν του) Τράμπ αρνήθηκαν το σχετικό σύμφωνο. Ανάμεσά τους η Ελβετία, η Αυστραλία, η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Εσθονία και η Ιταλία του Σαλβίνι. Η Ελλάδα τι θα κάνει;
- Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν αναδεικνύουν το κολοσσιαίο αυτό θέμα, που άπτετε της Εθνικής μας Κυριαρχίας;
- Ποια είναι θέση της Νουδούλας, δεδομένου ότι ο Αρχηγός της ο Κούλης είναι γνωστός προστάτης των φιλολαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ; Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη του εξαδέλφη, η καθηγήτρια Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι από πέρυσι Γενική Διευθύντρια της ΜΚΟ «Solidarity Now», που είναι υποκατάστημα του «Ιδρύματος Σόρος» και ειδικεύεται στην περίθαλψη των εισβολέων λαθροπροσφύγων και στην ομαλή ένταξή τους στον κοινωνικό Ιστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": https://www.stoxos.gr/2018/12/blog-post_413.html

ΣΧΕΤΙΚΟ:  https://isxys.blogspot.com/2018/12/10.html

2 comments :

  1. Anonymous4/12/18 19:44

    Η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννης Αλέξια έχει την ΜΚΟ "action aid" οικογενειακή επιχείρηση. Τι θα κάνει άραγε ο αδελφός της Ντόρας Μπακογιάννη, Κυριάκος Μητσοτάκης;

    ReplyDelete
  2. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ "ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ", (ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΗΝΑ, ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ) ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ.
    ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Κ.Λ.Π. ΜΕΤΑ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ.

    ΧΕΣΤΟΝ ΑΥΤΟΝ. ΕΜΕΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΡΗΔΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

    ReplyDelete