22/11/2018

Ούτε η Ελβετία υπογράφει το Σύμφωνο Μετανάστευσης

Η Ελβετία προστίθεται στον κατάλογο των χωρών, που θα απόσχουν από την υπογραφή του Συμφώνου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τη Μετανάστευση τον Δεκέμβριο. Η ελβετική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να καθορίσει τη θέση της, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ο κοινοβουλευτικός διάλογος. Το γεγονός ότι δεν εξασφαλίστηκε η υποστήριξη της Ελβετίας στο Σύμφωνο, το οποίο έχει στόχο τη ρύθμιση των μεταναστευτικών ροών σε διεθνές επίπεδο, κάνει ακόμη πιο αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Γιουργκ Λάουμπερ, ο πρεσβευτής της Ελβετίας στον ΟΗΕ, ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς διαπραγματευτές στη διαδικασία για την κατάρτιση του κειμένου. Οι πολέμιοι της συμφωνίας στην Ελβετία διατείνονται ότι οι μη δεσμευτικοί, πολιτικοί στόχοι που διατυπώνονται στο κείμενο αυτό θα μπορούσαν να μετατραπούν σε νομικά δεσμευτικές διατάξεις μακροπρόθεσμα. Ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις που εναντιώνονται στο Σύμφωνο είναι το Λαϊκό Κόμμα, το μεγαλύτερο στη χώρα, αλλά και κεντροδεξιές και φιλελεύθερες παρατάξεις.

Τα κράτη-μέλη του ΟΗΕ είναι προγραμματισμένο να συγκεντρωθούν στο Μαρακές του Μαρόκου τη 10η και την 11η Δεκεμβρίου για να υπογράψουν το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ 

  • Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
  • Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ;

ΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ" ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ..."ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ" ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΩΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ. 
 ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΜΑΣ.  
ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΘΕΛΩ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ. 

ΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

4 comments :

  1. ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖ. ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ...;;; ΑΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ...

    ReplyDelete
  2. Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι δεν θα το υπογράψουν είτε ότι πρόκειται να ασχοληθούν οι Έλληνες πολίτες με το θέμα παραμονές εκλογών και παροχολογίας ε?


    12G

    ReplyDelete
  3. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ) ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ.
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΙΑΥΛΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΕΙΚΑΖΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ.

    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΕΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ. ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΩ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΠΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ-ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ "ΕΦΑΓΕ" ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΧΥ. ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ-ΚΑΣΕΛΕΣ-ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΟΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΙΜΗ ΕΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ , ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΦΡΑΦΗ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΘΑ ΕΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ)

    ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  4. ΑΠΟ ΤΟ 04:00 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΟΛΩΝ:
    https://www.youtube.com/watch?v=_dcIdqcijeA

    ΠΙΟ ΑΝΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΟΜΠΗ:
    https://www.youtube.com/watch?v=pwR1QanQqIY

    ReplyDelete