02/11/2018

Αργυρούπολη: Ζητούν παρέμβαση Εισαγγελέα για τους Έφεδρους στην παρέλαση

Η εμφάνιση μιας ομάδας εφέδρων στην παρέλαση της Αργυρούπολης, η οποία φώναξε συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας μας, ενόχλησε αρκετές αριστερίστικες οργανώσεις, αλλά και ΜΜΕ που είναι φιλικά προς την Κυβέρνηση.

Εξαιρετική η ανακοίνωση-απάντηση  του δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου:

«Φέτος για πρώτη φορά στον δήμο μας, έφεδροι καταδρομείς και ΟΥΚάδες παρέλασαν περήφανα σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία αποδίδοντας τιμές στους πεσόντες του Ελληνο-Αλβανικού μετώπου. Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σε περίπτωση εχθρικής εισβολής θα είναι από τους πρώτους που θα εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να πάνε να υπερασπιστούν την πατρίδα μας. Η ομάδα των Εφέδρων που τίμησαν την πόλη μας με την παρουσία τους, καταχειροκροτήθηκαν από τους χιλιάδες συμπολίτες μας, ιδίως όταν τραγούδησαν περήφανα το “Μακεδονία Ξακουστή”. Αυτό βέβαια ενόχλησε κάποιους εθνομηδενιστές της πόλης μας οι οποίοι είναι λάτρεις των Σκοπιανών, και ονειρεύονταν αν το αεροδρόμιο του Ελληνικού να γίνει ένα γιγάντιο Ηot – Spot παράνομων μεταναστών όπως αυτό της Μόριας, στην Λέσβο. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ονειρεύονται έναν νέο εμφύλιο και θέλουν τον λαό διχασμένο, αφού έτσι επιβιώνουν οι ίδιοι ως κενά ερμάρια. Τους ενοχλεί και η Ελληνική Σημαία βρίζοντας τον Δήμαρχο με ψεύτικα προφίλ, ότι έγινε, λένε και “φασίστας,” επειδή έντυσε με την γαλανόλευκη σημαία το δημαρχείο. Εσείς να βάζετε την Ημισέληνο όταν έρθετε στα πράγματα που ευτυχώς θα αργήσει πολύ η μέρα αυτή για το καλό του τόπου μας. Η πόλη μας όμως τους έχει γυρίσει την πλάτη, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι το φως νικάει πάντα το σκοτάδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
  1. https://www.efsyn.gr/arthro/parelasi-enstolon-akrodexion-mazi-me-mathites-sto-elliniko
  2. Σφοδρές αντιδράσεις για την παρέλαση ακροδεξιών στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

No comments :

Post a Comment