03/11/2018

ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΟΗΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Αρχικά είχε κατηγορηθεί ο Μιχάλης Καρχιμάκης για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, ότι έπαιρνε μυστικά-εμπιστευτικά έγγραφα της ΕΥΠ και τα παρέδιδε στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αυτά τα έγγραφα προορίζονταν για τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Και ενώ υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, σύμφωνα με το οποίο υπάλληλος της ΕΥΠ ομολογεί ότι μαζί με έναν άλλο υπάλληλο της ΕΥΠ πήγαιναν τα έγγραφα της ΕΥΠ στον Καρχιμάκη, όλως παραδόξως η ομολογία αυτή που έχει καταγραφεί ηχητικά, δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη από το Συμβούλιο Εφετών με αποτέλεσμα να βγουν άπαντες αθώοι, χωρίς καν να φτάσει στο ακροατήριο! Πώς είναι δυνατόν να αγνοείται ένα τέτοιο ντοκουμέντο; Κάποιος θα πρέπει να έχει δίκιο ή άδικο. Είτε η καταγγέλλουσα υπάλληλος της ΕΥΠ είτε ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Σε κάθε περίπτωση όποιος ψεύδεται θα έπρεπε να λογοδοτήσει. Όμως, παραδόξως το ντοκουμέντο, δεν λήφθηκε καθόλου υπόψη από τους δικαστές. Η συνέχεια με το ηχητικό εδώ: http://indobserver.blogspot.com/2018/11/blog-post_98.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ Η (ΚΑΚΙΣΤΗ) ΑΘΩΩΣΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΗΨΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΠΥΘΙΑ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ.
ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ, Η "ΠΥΘΙΑ" ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.
Η "ΠΥΘΙΑ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΜΗ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΠΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ.
Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΡΩΣΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑ Η ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΩΝ (ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, ΟΔΗΓΟΥ), ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΗΨΗ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ. ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ, Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ "ΠΥΘΙΑ", ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ;

No comments :

Post a Comment