15/11/2018

Εκδήλωση για το πολυτεχνείο στο... Υπ. Άμυνας

"Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αφορμή την 45 επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διοργανώνει εκδήλωση την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, ώρα 13.00, στο αμφιθέατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη. Θα παραστούν οι σπουδαστές των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ του Ν. Αττικής (Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων, Ικάρων, Νοσηλευτικής, Υπαξιωματικών ΠΝ, ΠΑ), εκπρόσωποι του εκπαιδευτικού προσωπικού των στρατιωτικών σχολών, καθώς και συγγενείς στρατιωτικών που διώχθηκαν-βασανίστηκαν στη διάρκεια της δικτατορίας 1967-1974.

Ομιλητές:
Παναγιώτης Ρήγας, Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας,
Δημήτρης Αλευρομάγειρος, Αντιστράτηγος ε.α.,
Τάσος Σακελλαρόπουλος, υπεύθυνος του Ιστορικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων της Βουλής των Ελλήνων για το φάκελο της Κύπρου".

2 comments :

  1. Όσοι πιστεύουμε ότι είμαστε ακόμη Ζωντανοί ας δημιουργήσουμε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...το είπαμε, ότι σε 30 περίπου χρόνια από τώρα αυτοί θα έχουν στον ελλαδικό στρατό τους ως αρχηγό Αλβανό...άλλα λόγια είναι περιττά.

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΟΥΛΑΣ.

    ReplyDelete
  2. ΕΓΩ , ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ , ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ (ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΣΤΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.

    ReplyDelete