23/09/2018

Η «Μακεδονία» ένα από τα κομμάτια για να ολοκληρωθεί το «Νατοϊκό Κράτος»

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ". ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΟΧΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΛΕΣ ΠΛΗΝ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑΤΟΙΚΕΣ.
ΕΘΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΤΟΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΘΙΓΟΝΤΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΑΡΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΙΩΣΙΜΗ Η ΛΥΣΗ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΙΚΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΩΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΓΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΑΤΥΠΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΙΜΟ, Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;  
Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΛΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΟΣΟ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ "Β.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ (ΚΑΙ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ) ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΓΙΩΣΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΠΡΕΣΠΩΝ" ή ΑΛΛΗ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΕΜΑΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΕΣ "ΧΑΡΙΣΜΑ" ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ*. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή το δημοψήφισμα στα Σκόπια βλέπουμε όλες τις χώρες που δημιουργούν τις εξελίξεις στην περιοχή, ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, είτε να επισκέπτονται την χώρα είτε να γίνονται δηλώσεις ώστε να πεισθούν οι πολίτες να ψηφίσουν την Συμφωνία. Όλοι μιλάνε και αναφέρονται στο πόσο σημαντικό είναι η χώρα αυτή να μπει στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε ώστε να γίνει βιώσιμο και να μην οδηγηθεί στην διάλυση. Όμως ενώ για την Ελλάδα και για τους ίδιους τους Έλληνες είναι ένα εθνικό θέμα που η Συμφωνία αγγίζει τα όρια της παράδοσης της ιστορίας και την αποκοπή αυτής από την Ελληνική συνολικά, για τις υπόλοιπες χώρες, είναι ένα ακόμα κομμάτι του παζλ.

Από την Φιλανδία μέχρι την Τουρκία το ΝΑΤΟ δημιουργεί «σύνορα», και τα σύνορα αυτά αποκόπτουν η ελέγχουν το Ρωσικό φυσικό αέριο και τα συμφέροντα των Ρώσων γενικά. Τα Σκόπια είναι ένα κομμάτι που πρέπει να μπει στην θέση του. Η Ελλάδα αποτελεί πλέον «σύνορα» του ΝΑΤΟ και στρατηγικό βάθος των ΗΠΑ, και για αυτό το λόγο βλέπουμε την αύξηση βάσεων, μέσων, στρατευμάτων και επενδύσεων των Αμερικανών Στην Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο όπου βρίσκονται οι πηγές ενέργειας, το παζλ θα έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτό το διάστημα θα έχει ολοκληρωθεί και το Δίκτυο μεταφοράς την ενέργειας. Αυτό που μένει να ολοκληρωθεί είναι η προστασία αυτού του Δικτύου όχι από επιθέσεις, αλλά ο έλεγχος των κρατών και κυρίως της Αν. Μεσογείου και των Βαλκανίων. Και όταν αναφερόμαστε έλεγχο δεν εννοούμε τις κυβερνήσεις, εννοούμε τις κοινωνίες. Η δημιουργία ενός «Νατοϊκού Κράτους» το οποίο παρέχει ασφάλεια στα κράτη – μέλη με αντίτιμο την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και των νατοϊκών βάσεων, θα είναι το ζητούμενο το επόμενο διάστημα. Μέσα σε αυτά θα υπάρξουν και οι αλλαγές συνόρων, νέα κράτη όπως η «Μακεδονία», το Κόσοβο, που σημαίνει, έλεγχος, επιρροή και εξοπλισμοί

https://www.viadiplomacy.gr/i-makedonia-ena-apo-ta-kommatia-gia-na-oloklirothi-to-natoiko-kratos/

*Καλεντερίδης: «Θα μας επιστρέψουν να έχουμε μια περιφέρεια Μακεδονία. Αλλά όταν κάποιος βλέπει στο χάρτη από πάνω ένα κράτος Μακεδονία και κάτω μια περιφέρεια Μακεδονία, αυτομάτως θα σκεφτεί ότι αυτά πρέπει να ενωθούν. Και δεν θα πάει το κράτος στην περιφέρεια αλλά η περιφέρεια στο κράτος. Αρα το όνομα ανεξαρτήτως των δεσμεύσεων της ΠΓΔΜ, θα είναι πηγή αέναου αλυτρωτισμού για τους επόμενους αιώνες. Αν οι πολιτικοί μας υπογράψουν κόντρα στη βούληση των πολιτών θα είναι σα να έχουμε υπογράψει με σφραγίδες… πάρτε την κυριότητα της Μακεδονίας και από δω και στο εξής, ότι αφορά τη Μακεδονική ιστορία και το Μακεδονικό έθνος, θα το σφραγίζουν και θα το υπογράφουν οι Σκοπιανοί γιατί θα είναι το Μακεδονικό κράτος. Αρα χάνουμε ιστορικό έρμα οι Ελληνες και δίνουμε μήνυμα ότι τα βγάλαμε όλα στο σφυρί, πάμε να πάρουμε και εμείς το Αιγαίο θα πουν οι Τούρκοι. Κινδυνεύουμε να μας λεηλατήσουν εχθροί και φίλοι τις επόμενες δεκαετίες»,

ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟ ΤΟ 32ο ΛΕΠΤΟ: https://www.youtube.com/watch?v=eVoIh4EB1m8

1 comment :

  1. Anonymous23/9/18 21:10

    Κουρήτη για σένα...
    https://www.youtube.com/watch?v=YFawgUfNXP8

    ReplyDelete