31/07/2018

Διαψεύδει την εμπλοκή του Βρετανικού Στρατού στο Brexit το Λονδίνο

Το θέμα προέκυψε από δημοσίευμα των «Times», σύμφωνα με το οποίο ο Βρετανικός Στρατός θα αναλάμβανε υπηρεσίες διανομής ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και νερό, καύσιμα, φάρμακα) στους Βρετανούς, σε περίπτωση που η Μεγάλη Βρετανία έβγαινε από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να επέλθει συμφωνία για τους όρους εξόδου. Ωστόσο, σύμφωνα με την πρωθυπουργό της χώρας, Τερέζα Μέι, τελικά θα υπάρξει συμφωνία με την Ε.Ε, γιατί αυτό συμφέρει και τους δύο, όπως χαρακτηριστικά είπε. Όμως, οικονομικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία θα υπάρξουν οικονομικές αναταράξεις, που θα πλήξουν περισσότερο το Λονδίνο, δεδομένου ότι η ευρωπαϊκή οικονομία είναι μακράν μεγαλύτερη από τη Βρετανική.

ΑΜΠΕ

8 comments :

  1. Anonymous31/7/18 14:29

    ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ

    ReplyDelete
  2. 31/7/18 14:29
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, (ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ-ΓΑΜΗΣΕΙ ...
    ΠΑΙΔΕΙΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
    ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ, ΤΑΞΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΗΘΗ,ΕΘΙΜΑ,ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ
    ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ-ΣΤΗΡΙΞΗ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ, (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ PRONEWS, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ) ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΗΠΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΔΙΣ.
    ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΕΧΤΡΑ ΦΕΣΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΣΑΣ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΧΑΠΑΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ... ΒΛΑΜΕΝΕ, ΕΕΕ ΒΛΑΜΕΝΕ

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    Υ.Γ: Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΟΜΟΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ.

    ReplyDelete
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΟΥΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΙΤ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΙ ΠΙΑ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ(ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ, ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΥΡΗΤΗ.) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ;

    ReplyDelete
  4. Anonymous31/7/18 19:43

    Τα εχω ξαναγράψει εδώ και χρόνια σε αυτή την ιστοσελίδα. Όλοι αυτοί που γουστάρουν κοινοβουλευτισμό, δημοκρατίες, αντιρατσισμό, φεμινισμό, δικαιώματα, κ.λ.π, απλώς υπακούουν στο αίμα τους, σαν απόγονοι των εισβολέων εδώ και περίπου 2 χιλιετίες. Αυτοί βγάζουν τα εβραιοσιωνιστικα αριστερά και μη κόμματα, και με τους νεοεισερχόμενους λαθρομετανάστες, αποτελούν περίπου το 80% του πληθυσμού(45% οι παλιοί εισβολείς, 35% οι νέοι). Δυστυχώς αυτοί έχουν πλήρη δικαιώματα, θεωρούν πως είναι ελληνικής καταγωγής, και φυσικά με την ψήφο τους κυβερνάνε και είναι και μέρος του συστήματος του μισελληνικου αυτού κρατιδίου, το οποίο και θα υπερασπιστούν(και μαζί τους αρκετοί ηλίθιοι ακροδεξιοί που πιστεύουν ότι το κράτος και η πατρίδα είναι πιο πάνω από τον φυλετικό παράγοντα). Έτσι ο εχθρός δεν είναι ο εξωτερικός αλλά ο εσωτερικός, δηλαδή το μισελληνικο αυτό κρατίδιο που έφτιαξε ο Ρότσιλντ με τον διεθνή σιωνισμό για να ξεπαστρεψει τους εναπομείναντες Έλληνες. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε και αποσχιστουμε έστω και βίαια από αυτό, τόσο το καλύτερο για εμάς. Όσο πέφτουμε στην παγίδα του επίσης μασονοκινητου πατριωτισμού, και ονειρευόμαστε αυτοκρατορίες, μεγάλα κράτη με όλους αυτούς τους αλλοφύλους μέσα, τόσο θα επιταχύνουμε την γενοκτονία μας.

    Son Of Zeus

    ReplyDelete
  5. Son Of Zeus

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ, ΝΑ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΟΜΑΙ, ΝΑ ΣΥΖΩ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ, (ΜΙΚΡΑΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, Β.ΗΠΕΙΡΟΣ,Ν.ΙΤΑΛΙΑ Κ.Λ.Π) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.

    Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    Η ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    1) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ.
    2) ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΧΑΝΩ, ΔΙΑΟΛΕ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ.
    ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ-ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous1/8/18 13:10

      Δεν ξέρω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την εξουσία έτσι ώστε να σχηματίσουμε εθνική κυβέρνηση, και αν προσπαθούσαμε να το κάνουμε με την βία θα έπεφτε πάνω μας το σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και όλες οι γειτονικές χώρες, συνεπικουρούμενοι και από το 80% του εχθρικού πληθυσμού αυτού του κρατιδίου. Όσο για την ήττα, εγώ προσωπικά δεν ξέρω να έχουν νικήσει οι Έλληνες σε σημαντική μάχη από το 168 Π.Χ, μέχρι σήμερα. Απλώς εναλλάσσονται οι κατακτητές. Η απόσχιση έχει ρεαλιστική λογική, γιατί μόνο μέσω αυτής θα μπορέσουμε στο μέλλον να διεκδικήσουμε τον ζωτικό μας χώρο.

      Son Of Zeus

      Delete
  6. Anonymous31/7/18 22:00

    Από τον ηλίθιο στον πανηλίθιο…
    IQ ραδικιού: μητσοτάκουλας: «Κάηκαν στο Μάτι γιατί δεν φορούσαν μακρυμάνικες μπλούζες βρεγμένες». http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_9771.html
    Το επόμενο σαΐνι για πρωθυπουργός, γιατί αν δεν είσαι καθυστερημένος δεν προωθείσαι…
    Α.Α.

    ReplyDelete
  7. Son Of Zeus
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΤΕ, ΠΑΓΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
    ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ-ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΥΣΕΩΝ-ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ... ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΠΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΝΕΟ. ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝΑΜΕ. ΧΡΟΝΟΣ... ΒΑΡΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ.
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ, ΩΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΛΥΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ (ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΣΕΙΣ.

    ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ , ΛΑΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ή ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

    ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ. ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΜΘΕΙ, ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΗΛΙΘΙΩΔΩΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΕΘΝΙΚΟΤΕΡΗ.

    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΤΑΧΥΤΕΡΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ Η ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ (ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ) ΚΩΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΡΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΙΣΚΟ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete