06/06/2018

ΠΕΡΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ"... ΠΑΛΙ.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΙΚΑ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΕΡΒΙΑ.

ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ Ε.Ε, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΑΤΟΜΙΚΑ, ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΙΑ, Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ Κ.Λ.Π ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΠΩΣ ΕΑΝ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΓΔΜ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΟΜΟΡΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ κ.λ.π, κ.λ.π.

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ, Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΕΥΩΝ, ΔΕΝ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ Η "ΛΥΣΗ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΠΩΣ;
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΛΔ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ-ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΗΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΠΓΔΜ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΑΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1) ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000000, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 700000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, 500000 ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.
2) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΠΛΗΝ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΒΟΡΕΙΩΣ, ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ. (ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ). ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΓΔΜ, ΜΕ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ, (ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΓΑΙΩΝ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ) ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ, ΟΙ ΖΩΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ.
3) ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ "ΚΕΡΔΙΣΕΙ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΓΔΜ.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

4 comments :

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ7/6/18 13:50



    ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ .............

    ΔΕΝ ΠΕΡΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !

    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ !

    Τους Έλληνες ενωμένους είναι δύσκολο να τους νικήσουν ακόμη και όλοι οι άνθρωποι να μαζευτούν. !!!
    Ηρόδοτος !!!

    ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ
    ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΩ …………
    .
    200.000.000 θυμάτων του φασισμού ζητούν ΔΙΚΑΙΩΣΗ
    Jun 6, 2018

    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    ...Τόσο έχουν "κοστίσει" στην ανθρωπότητα ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ...οι δύο φασίστες "δολοφόνοι" τού Σιωνισμού.
    ...Έρχεται η ώρα τής δικαίωσης των θυμάτων τού φασισμού
    ...και βέβαια του Ελληνισμού
    ...Στη Μακεδονία θα "γραφεί" το ΤΕΛΟΣ τού - φασιστικού - Κόσμου
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………..
    .
    ...Το είπαμε και το ξαναλέμε, για να το εμπεδώσουν κάποιοι. Όποιος νομίζει ότι ο Ελληνισμός θα "πέσει" χωρίς μάχη, κακώς το νομίζει ...Όποιος νομίζει ότι η Ρωμιοσύνη θα αφήσει τη Ρώμη ανυπεράσπιστη στα χέρια των Ούννων, κάνει μέγα σφάλμα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση ...Ο Ελληνισμός είναι η ιδρυτική δύναμη του Δυτικού Πολιτισμού ...Ο Ελληνισμός είναι από τους βασικούς πυλώνες αυτού του κόσμου ...Είναι η τελευταία γραμμή άμυνας απέναντι στους βάρβαρους, οι οποίοι μόνιμα στοχεύουν στην υποδούλωση του ανθρώπινου είδους. Αν "πέσουν" οι Έλληνες, θα χάσει τη μάχη η ανθρωπότητα, και αυτό δεν θα αφεθεί ΠΟΤΕ να συμβεί. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ έχει νικήσει πριν καν ξεκινήσει η δήθεν μάχη ...Ο εφιάλτης των ανθρώπων τελειώνει ...ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ με το "Φως" το ελληνικό και οι τρομακτικές σιωνιστικές "Σκιές" αρχίζουν να χάνονται με απόλυτα φυσικό τρόπο ...Πρέπει επιτέλους να "ξυπνήσουν" οι Έλληνες και να μην φοβούνται ΤΙΠΟΤΑ.

    Τραϊανού Παναγιώτης

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/germany-ussr.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+eamb-ydrohoos+%28EAM+B%27+-+%CE%A5%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%A7%CE%9F%CE%9F%CE%A3%29&utm_content=Yahoo%21+Mail

    ΥΣ.
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Τραϊανού…………
    ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ !
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ !

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ


    ReplyDelete
  2. Anonymous7/6/18 16:21

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ: ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΖΖ

    ReplyDelete
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ8/6/18 15:56


    ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    .
    Μη βιαστούν οι Κασσάνδρες να μας πουν ότι το λευκό το άκυρο και η αποχή είναι υπέρ τον μεγάλων κομμάτων.
    Όταν θα είναι πάνω από 55% θα πάθουν πανωλεθρία! Διότι θα δουν τον λαό ενωμένο και αποφασισμένο, αυτή θα είναι η νίκη και ας μην μετράνε τα λευκά, τα άκυρα!
    http://i2.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2018/06/%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%99%CE%9C%CE%97.jpg?resize=640%2C341
    «Λευτεριά είναι παλικαριά.
    Να ξεκινάς και να μη είσαι σίγουρος»
    Αναμφισβήτητο είναι ότι η Πατρίδα μας έχει καταρρεύσει και ότι ο Ελληνικός Λαός βιώνει την έσχατη ένδεια της νεωτέρας ιστορίας του.
    Επίσης αναμφισβήτητο, αλλά και αναπόφευκτο είναι, ότι ανά πάσα στιγμή αναμένεται η ανακήρυξη νέων εκλογών.
    Και πάλιν με το πρόκριμα διεξόδου από το αδιέξοδο που ταλανίζει την χώρα και τον λαό μας.
    Όμως το καίριο και εύλογο ερώτημα που τίθεται τώρα σε όλους μας είναι: ποίο θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών;
    Αναμένεται από αυτές η διέξοδος απο την κρίση, η ανασυγκρότηση της Ελλάδος και η σωτηρία του Ελληνικού Λαού;
    Είναι δυνατόν να αναγεννηθεί η Ελλάδα και η Δημοκρατία μας από όλους τους επί δεκαετίες γνωστούς παρθενογεννημένους με τα δήθεν νέα τους προγράμματα σωτηρίας ή και από τις παρθενογενέσεις νέων κομμάτων, προερχόμενα ως γνωστόν από παλαιά, σάπια υλικά, τα σπλάχνα παλαιών, όλων αυτών οι οποίοι επί δεκαετίες εξαπατούσαν και καταλήστευαν κυριολεκτικά τον Ελληνικό Λαό, και τα οποία ευθύνονται για την μεγαλύτερη ταπείνωση της Ελλάδος;
    Αναντίρρητη διαπίστωση όλων μας είναι ότι η κατάσταση της Πατρίδας και του Λαού μας επιδεινώνεται συνεχώς.
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………..
    .
    .
    Διότι αντίσταση της Ελλάδος σημαίνει τον σπινθήρα για μία γενίκευση της αντίστασης κατά των άθλιων πρωταγωνιστών και υπευθύνων για την κατάντια της Ευρώπης.
    Ο Βίκτωρ Ουγκώ είπε: «για να είσαι ελεύθερος πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός!». Ευρισκόμαστε σε μία φάση που οδηγεί στην ολοκληρωτική φτωχοποίηση του λαού μας, η οποία μετά θα γίνει βίωμα και συνείδηση όλων μας.
    Εκ του λόγου αυτού, η μάταιη προσμονή «Εθνοσωτήρων» και στις επόμενες εκλογές είναι πια παρελθόν.
    ΛΥΣΗ για την σωτηρία της Πατρίδας μας ευρίσκεται τώρα μόνο στα χέρια ολόκληρου του Ελληνικού Λαού!
    Ο Μέγας Αλέξανδρος είπε: «δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο.
    Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που διοικεί ένα λιοντάρι!»
    Εμείς οι Έλληνες, για την σωτηρία της Πατρίδας μας, οφείλουμε να επιμείνουμε τώρα και σε μία εθνική κάθαρση, να διερευνήσουμε όλα τα σκάνδαλα, να στείλουμε στην φυλακή όλους εκείνους τους ΑνθΕλληνες και να ζητήσουμε ευθύνες και από εκείνους τους ξένους που παρανόμησαν σε βάρος της Ελλάδος.
    Μετά από αυτό θα αποκαλυφθούν πολλές βρώμικες συνεργασίες ΑνθΕλλήνων πολιτικών και με τους Δανειστές.
    Η ελευθερία, η αξιοπρέπεια και το δίκαιο καταχτιόνται, δεν χαρίζονται από άλλους!
    *Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ν.Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη.
    Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα.
    Γεώργιος Εμ. Δημητράκης
    Ο αρθρογράφος κρητικής (Μαριού Ρεθύμνης) και θρακικής καταγωγής γεννήθηκε και διαμένει στην Ξάνθη. Σπούδασε Πολιτικές-Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στην Βόννη και Πολιτιστική Κληρονομιά στην Αθήνα.
    http://arxaiaithomi.gr/2018/06/08/%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81/
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ReplyDelete
  4. ΖΖ

    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ , ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete