15.11.17

ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ HOTSPOTS

Για κάτι που έπρεπε να πράξουν όλοι οι στρατιωτικοί της χώρας, ώστε να μην μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μια ισλαμική χώρα, το προδοτικό κράτος τον τιμωρεί / εκδικείται παραδειγματικά... Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης καταγγέλει επίσης πράγματα τα οποία απλώς υποψιαζόμασταν πως διεξάγονται έτσι...

«Αρνήθηκα να εκτελέσω υπηρεσία στα hotspot Δερβενίου Θεσσαλονίκης. Έφεραν στρατονομία να με συλλάβει στις 4 Ιουλίου 2017... ...δεν με συνέλαβε γιατί δεν είχαν ένταλμα, απλά με συνόδευαν όλη την ημέρα. Ήρθε μετά από 5 ημέρες ο Α.ΓΕΣ με ελικόπτερο και ζήτησε να μου μιλήσει προσωπικά. Σχηματίστηκε δικογραφία και με περνάν στρατοδικείο και πειθαρχικό, 30 Νοεμβρίου και 16 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Σκοπεύω να το δημοσιεύσω με κάθε τρόπο. Στην αναφορά μου γράφω ότι «δεν ορίζονται από πουθενά τα καθήκοντά μου, αντιτίθεμαι στους προδοτικούς και αδέξιους χειρισμούς της δωσιλογικής αυτής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί τις δομές φιλοξενίας ως κέντρα κράτησης και προάγει το δουλεμπόριο, στο οποίο πρωτοστατεί η Τουρκία. Η Τουρκία χρησιμοποιεί μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων. Δεν γίνεται καμία διαπίστευση, αν οι άνθρωποι αυτοί είναι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ή τζιχαντιστές. Εάν είναι και δημιουργήσουν τρομοκρατικά επεισόδια, το ότι περιθάλπονται από τον ελληνικό στρατό επισύρει ποινικές ευθύνες. Η όλη αυτή κατάσταση αποδυναμώνει τις Μονάδες του Ελληνικού Στρατού».

Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης

Συμπληρωματική σημείωση Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017: Βρήκαμε τελικά, μιας και σημειώθηκαν αμφιβολίες σχετικά με την εγκυρότητα της είδησης, βίντεο με τηλεοπτική συνέντευξη του Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, στην οποία αναπτύσσει διεξοδικά το θέμα... ΒΙΝΤΕΟ  (μετά το 9 λεπτό) ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=1OhoISs28LU

«..έχουν συντελεστεί παραβιάσεις του Συντάγματος που υποβιβάζουν τον ρόλο του στρατιωτικού σε αστυνομικό και διοικητικό υπάλληλο. Τώρα πια ο στρατιωτικός διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη...οι στρατιωτικοί δεν μπορούν ούτε τον εαυτό τους να υπερασπιστούν...»

Α/λχίας (ΥΠ) Ευάγγελος Φώτης)

http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/30-hotspots-mi.html
http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/11/16-30-hotspots-na.html

2 comments :

Anonymous said...

Αντρική στάση αλλά σε λάθος βάση:
To πρόβλημα δεν είναι ''η προαγωγή του δουλεμπορίου'' ούτε ''οι μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο εναντίον των Ελλήνων'' ούτε ότι ''δεν γίνεται διαπίστευση των ανθρώπων που εισέρχονται''.
Το πρόβλημα είναι το προφανές, δηλαδή Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, και σε αυτό συμβάλλουν με τις ενέργειές τους και ο...δημοκρατικός σκατός και η αντεθνική εκκλησία.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ said...

@ ΙΣΧΥΣ
Ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση!

@ Ανώνυμον 00:45
Συμφωνώ απολύτως!