04/09/2017

Υποχρεωτικά φιλική συμπεριφορά προς τους εισβολείς λαθρομετανάστες (και όχι μόνον), με την χορήγηση "οξυτοκίνης" (oxytocin)

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΟΞΥΤΟΚΙΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ... "Another neuroscientific field stimulating national security interest pertains to the hormone oxytocin, which has been shown to augment the expression of various virtues, from “trust and trustworthiness” to “generosity and sacrifice”.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΩ: http://phd.meghan-smith.com/wp-content/uploads/2015/09/Zak-2011-ThePhysiologyOfMoralSentiments.pdf

ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 2012 ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2012/05/neuroscience-ethics-and-national.html

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΕΠΙ ΤΩΝ "ΑΠΟΨΕΩΝ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΟΥΣΙΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ ΠΛΕΟΝ. ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΟΡΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ-ΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ "ΦΕΥΓΑΤΟ", ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.  Η ΟΧΥΤΟΚΙΝΗ ΗΤΑΝ-ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΟ 2011. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Η δημοσιευμένη έρευνα (εδώ σε pdf), που έχει τίτλο “Η συμμόρφωση με υποχρεωτική οξυτοκίνη μειώνει την ξενοφοβική απόρριψη εξωτερικής ομάδας”, περιγράφει μια επιτυχή απόπειρα χειραγώγησης του ανθρώπινου μυαλού μέσω χημικής παρέμβασης. Ο στόχος ήταν να κάνει τους ανθρώπους πιο ανεκτικούς στη μαζική μετανάστευση αλλάζοντας την ορμονική ανταπόκρισή τους προς τους μετανάστες.

Οι επιστήμονες εξέτασαν 183 λευκούς Καυκάσιους που χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να κάνουν δωρεές σε άτομα που έχουν ανάγκη, τα μισά από τα οποία ήταν πρόσφυγες (εξωτερική ομάδα) και τα μισά από τα οποία ήταν ντόπιοι (εσωτερική ​​ομάδα). Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας ήταν ευνοϊκοί στην εξωτερική ομάδα. Αυτή η προτίμηση αυξήθηκε περαιτέρω μετά από ενδορινική χορήγηση οξυτοκίνης, μιας ορμόνης που παίζει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική σύνδεση και στη σεξουαλική αναπαραγωγή. Από την άλλη πλευρά, οι συμμετέχοντες που σημείωσαν υψηλά ποσοστά ξενοφοβίας έδειξαν προτίμηση για την εσωτερική ομάδα. Η εξελικτική ψυχολογία, οι συγγραφείς γράφουν, έχει δείξει ότι οι άνθρωποι έχουν μια πραγματική τάση να αντιπαραβάλλουν ανθρώπους σαν εμάς (εσωτερική ομάδα) με άλλους (εξωτερική ομάδα). Εάν δηλαδή οι άνθρωποι έχουν μια εξελικτική προτίμηση για την εσωτερική ομάδα, πώς θα μπορούσε να ενθαρρυνθεί η αλτρουιστική συμπεριφορά; Απάντηση: με κανονιστική πίεση για την επιβολή αυτής της συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με την έρευνα: ”Εν μέσω της ταχείας παγκοσμιοποίησης, η ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών απαιτεί μια βαθύτερη κατανόηση των δυνάμεων που επιβάλλουν την κοινωνική (θετική) συμπεριφορά και την ανατροπή της ξενοφοβίας. Ωστόσο, οι συνθήκες που προωθούν αυτόν τον εξωτερικό αλτρουισμό δεν έχουν καθοριστεί. Εδώ αναφέρουμε τα αποτελέσματα ενός ελεγχόμενου με φάρμακο πειράματος που δείχνει ότι η ενισχυμένη δραστηριότητα του συστήματος οξυτοκίνης συνδυασμένη με φιλανθρωπικούς κοινωνικούς δείκτες μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ξενοφοβίας ενισχύοντας τον αλτρουισμό προς τους πρόσφυγες. Αυτά τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι ο συνδυασμός οξυτοκίνης και ομότιμα προερχόμενων αλτρουιστικών προτύπων περιορίζει την απόρριψη εξωτερικών ομάδων ακόμη και στα πιο εγωιστικά και ξενοφοβικά άτομα και επομένως αναμένεται να αυξήσει την ευκολία προσαρμογής των ανθρώπων στα ταχέως μεταβαλλόμενα κοινωνικά οικοσυστήματα.”

Η έρευνα κατόπιν μας πληροφορεί ότι το πείραμα είχε επιτυχία καθώς μετά την χορήγηση της ορμόνης οι ”ξενοφοβικοί” άλλαξαν άποψη κατά 74%: ”Ποτέ πριν, τα άτομα δεν έπρεπε να προσαρμοστούν σε κοινωνικά περιβάλλοντα που ορίζονται από τέτοια μεγέθη εθνοτικής ποικιλότητας και πολιτιστικής διαφοροποίησης. Ωστόσο, οι νευροβιολογικές ενδείξεις σχετικά με τις στρατηγικές για τη μείωση του ξενοφοβικού αισθήματος και την ενίσχυση της αλτρουιστικής συνεργασίας με τους ξένους είναι σπάνιες. Σε μια σειρά πειραμάτων που διευθετήθηκαν στο πλαίσιο της τρέχουσας προσφυγικής κρίσης, δοκιμάσαμε την τάση 183 Καυκάσιων συμμετεχόντων να κάνουν δωρεές σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι μισοί από τους οποίους ήταν πρόσφυγες και οι μισοί από τους οποίους ήταν ντόπιοι. Οι συμμετέχοντες που σημείωσαν χαμηλά επίπεδα ξενοφοβίας έδειξαν αλτρουιστική προτίμηση για την εξωτερική ομάδα, η οποία αυξήθηκε περαιτέρω μετά τη ρινική απελευθέρωση της νευροπεπτιδικής οξυτοκίνης. Αντίθετα, οι συμμετέχοντες με υψηλότερα επίπεδα ξενοφοβίας γενικά απέτυχαν να παρουσιάσουν ενισχυμένο αλτρουισμό προς την εξωτερική ομάδα. Αυτή η τάση αντισταθμίστηκε μόνο με την αντιστοίχιση της οξυτοκίνης με ομότιμα προερχόμενους αλτρουιστικούς κανόνες, με αποτέλεσμα την αύξηση κατά 74% των δωρεών που απευθύνονται σε πρόσφυγες. Συγκεκριμένα, αυτά τα ευρήματα αποκαλύπτουν τις υποκείμενες κοινωνικοβιολογικές συνθήκες που συνδέονται με τον εξωτερικό αλτρουισμό, δείχνοντας ότι φιλανθρωπικοί κοινωνικοί δείκτες που συνυπάρχουν με ενισχυμένη δραστηριότητα του συστήματος οξυτοκίνης μειώνουν τις επιπτώσεις της ξενοφοβίας διευκολύνοντας την κοινωνική συμπεριφορά προς τους πρόσφυγες.”

Οι επιστήμονες μας πληροφορούν επίσης ότι για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα προχώρησαν σε ιδεολογική κατήχηση χρησιμοποιώντας μέχρι και ”πιέσεις φήμης”, σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα κραυγαλέο πείραμα κοινωνικής μηχανικής: “Στο Πείραμα 1, συνολικά 76 υγιή θηλυκά και αρσενικά προπτυχιακοί φοιτητές (μέση ηλικία ± SD, 21,2 ± 3,0 y) ολοκλήρωσαν την εργασία δωρεάς. Για τους σκοπούς της δημιουργίας ενός αλτρουιστικού κανόνα, τα υποκείμενα συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα διαλέξεων, ενεργοποιώντας πιέσεις φήμης να πιέσουν τους πιθανούς δωρητές να ανταποκριθούν πιο γενναιόδωρα”.
Εκτός από το γεγονός ότι σημερινά πειράματα σαν κι αυτό δημοσιεύονται πλέον ανοιχτά, η πιο τρομακτική ίσως παράμετρος είναι ότι πολλοί άνθρωποι θα το θεωρήσουν ως ένα λογικό τρόπο ”αντιμετώπισης” του ρατσισμού. Με τα λόγια του Jon Rappoport: Οι συντάκτες της μελέτης ελέγχου του νου βασικά λένε: “Αν έχετε πρόβλημα με τη μαζική μετανάστευση, το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα. Έχει μόνο σχέση με το ορμονικό σύστημα. Βασικά, έχετε έλλειψη οξυτοκίνης.”

http://www.offtherecord.net.gr/

14 comments :

  1. Anonymous4/9/17 16:02

    Η μοναδική λύση για τον λευκό άνθρωπο, είναι ο φυλετικός πόλεμος. Έχει τα μέσα να τελειώσει και να καθαρίσει τον πλανήτη των πιθήκων σε λίγες μέρες. Το ζήτημα είναι οι λευκοί προδότες και οι κρυφοεβραιοι και οι φανεροί, που ελέγχουν τα πάντα, και μας οδηγούν σε κτηνώδη και απροκάλυπτη γενοκτονία. Αν δεν τελειώσουμε άμεσα και παραδειγματικά με αυτούς, είμαστε τελειωμένοι σε αυτόν τον πλανήτη, και μετράμε αντίστροφα μέχρι τον τελευταίο μας. Ελπίζω μετά τον πόλεμο οι 300-400 εκατομμύρια λευκοί που θα έχουμε μείνει στον πλανήτη, να μην κάνουμε στους επόμενους αιώνες που θα έρθουν τα ίδια λάθη, ώστε να αφήσουμε οργανώσεις και ιερατεία να μας ξαναφέρουν σε τέτοια γενοκτονικα σημεία.

    ReplyDelete
  2. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ, ΕΜΑΣ ΣΤΗ ΙΣΧΥ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ, ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΧΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ.

    ReplyDelete
  3. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΡΟΜΕΡΟ!

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/9/17 18:39

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΟΚΙΝΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΤΟΠΑΜΙΝΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΟΤΑΝΩΝ/ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ή ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΚΑΨΟΥΛΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΝΕΣΙΜΩΝ ''ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ'' ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΑ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ΟΧΙ ΕΝΕΣΙΜΑ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ή ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ 5ετιας ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΡΙΚΩΣ, ΕΝΤΟΣ 10ετιας ΔΕ, ΠΛΗΡΩΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/9/17 19:19

    ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ''ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ'' ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ;;;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΠΙΟ ΕΜΜΕΣΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous4/9/17 19:53

    Ισχυς, ωραιο αρθρο και παλι, ευχαριστουμε.
    Μου ηρθε παλι μια απορια, μηπως ξερεις κατι παραπανω.. Σ' αυτους τους ισλαμο-καμικαζι που αυτοκτωνουν παιρνοντας κοσμο μαζι τους, εκτος απο το παραμυθι οτι θα συναντησουν παρθενες στον αλλο κοσμο κτλ και ισως και καποιου αλλου ειδους πλυση εγκεφαλου που τους κανουν, τους παιρνανανε και καμιά χημικη ουσια;
    Μενιος

    ReplyDelete
  9. ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΙΧΝΕΥΘΕΙ ΗΠΙΑ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ. ΟΙ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΟ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ "ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ", ΧΡΗΣΗΣ ΗΠΙΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΩΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΜΑΡΤΥΡΕΣ".

    ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ... "ΜΑΡΤΥΡΩΝ". ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous4/9/17 20:54

    ΕΝΤΑΞΕΙ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΓΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΕΝΕΣΙΜΗΣ ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ...ΧΑΧΑΧΑ

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  11. -ΔΗΜΗΤΡΑ-
    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΣΟΚ. Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΙΚΑΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ. ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ "ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ... "ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΥΛΙΚΟ.

    ΑΥΤΟΣ , Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΟΣ ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ "ΟΞΥΤΟΚΙΝΗΣ" ή ΑΛΛΗΣ ΟΡΜΟΝΙΚΗΣ-ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΥ, ΚΟΙΝΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous4/9/17 21:15

    ΣΥΜΦΩΝΩ.ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΒΛΕΠΕΙΣ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  13. Anonymous6/9/17 10:09

    Καλημέρα!
    Θα έχετε υπόψη σας θαρρώ για την παγκόσμια συνειδητότητα. Που προωθείτε μέσω της αγάπης. Ας σκεφτούμε λίγο τον ρόλο της οξυτοκίνης που παίζει εδώ!
    Αυτός είναι ο τρόπος εφαρμογής της παγκόσμιας συνειδητότητας. Εσπαγα το κεφάλι μου για το πως θα το εφαρμόσουν...
    Βασιλική

    ReplyDelete
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ??? ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ Ο,ΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ??? ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ....

    ReplyDelete