02/09/2017

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και η ένοχη σιωπή της "δημοκρατίας"

Τοποθέτησα σκόπιμα εισαγωγικά στην λέξη “δημοκρατία”, επιθυμώντας να τονίσω ότι τα πλουτοκρατικά κοινοβουλευτικά καθεστώτα της Δύσεως ουδεμία σχέση έχουν, σχέση πολιτική και Ιδεολογική, με αυτό που υπήρξε η Αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών. Αυτό σαν σημείωμα εισαγωγικό στον πολιτικό και Ιδεολογικό διάλογο, ο οποίος θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί με αφορμή την άρνηση της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να συμμετάσχει σε διεθνές συνέδριο υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως για τα εγκλήματα του κομμουνισμού! Διάλογο, ο οποίος και τελικά επί της ουσίας δεν έγινε, παρά μόνον ακούστηκαν από τις δύο πλευρές, οι οποίες διαθέτουν δημόσιο βήμα, συνθήματα χιλιοειπωμένα ψέματα και αφορισμοί και άφθονη φτηνή προπαγάνδα.

Η δειλή απάντηση της ψευτοδεξιάς

Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της κατήγγειλε την απουσία της κυβερνήσεως ως άρνηση καταδίκης των εγκλημάτων του… Σταλινισμού! Μα το συνέδριο δεν αφορούσε τα εγκλήματα αποκλειστικά και μόνον του Σταλινισμού, αλλά του κομμουνισμού γενικά. Αλλά για τον κομμουνισμό η Ν.Δ. δεν έχει να πει λέξη…Αντίθετα, σε κάθε ευκαιρία τόσο η ηγεσία της, όσο και τα στελέχη της, κοινοβουλευτικά ή όχι, δεν παραλείπουν να δηλώνουν ότι τιμούν και σέβονται τους αγώνες των κομμουνιστών! Άνευ ουσίας, λοιπόν και εξαιρετικά δειλή η απάντηση της ψευτοδεξιάς, που απέφυγε να πάρει θέση, ψαρεύοντας για μια ακόμη φορά στα θολά νερά της ψηφοθηρίας και της μικροπολιτικής.Ελέχθη επίσης ότι ο Στάλιν και ο κομμουνισμός κατ’ επέκτασιν, δεν δολοφόνησε ούτε έναν Έλληνα! Ένοχη σιωπή και πάλι από την ψευτοδεξιά.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν ήταν οι κομμουνιστές αυτοί, οι οποίοι ενίσχυσαν με κάθε τρόπο τον σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ, ο οποίος οδήγησε στην γενοκτονία και την εξορία από τις πατρογονικές τους εστίες εκατομμύρια Έλληνες από την Μικρά Ασία; Με εντολές του ίδιου του Στάλιν δεν εξοντώθηκαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως της παγωμένης Σιβηρίας και τα εκτελεστικά αποσπάσματα των μπολσεβίκων περισσότεροι από 50 χιλιάδες Έλληνες στα χρόνια της Σοβιετικής Ενώσεως; Αυτό δεν το γνωρίζουν αυτοί που αθωώνουν τον μπολσεβικισμό για τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού; Τέλος, έχουμε την συστηματική εξόντωση από τους δολοφόνους της ΟΠΛΑ από το έτος 1943 κάθε εθνικά σκεπτόμενου Έλληνα. Σφαγές στην Πελοπόννησο, στην Μακεδονία, στην Θεσσαλία, στην Ρούμελη από τους δήθεν απελευθερωτές της κόκκινης τυραννίας. Όλα αυτά σκόπιμα τα λησμονούν και η ψευτοδεξιά σιωπά με την προσδοκία της εξουσίας και από εκεί και πέρα δεν έχει γι’ αυτήν καμμία σημασία η αιμάτινη Ιστορία αυτού του τόπου.

Για όλα φταίει ο Στάλιν; Όλοι οι υπόλοιποι ήταν αθώοι;

Η κόκκινη προπαγάνδα όμως, παίζοντας με τις λέξεις, έχει να απαντήσει σε όλα αυτά ότι δεν ευθύνεται ο μπολσεβικισμός, αλλά αποκλειστικά και μόνον ο Στάλιν! Για όλα λοιπόν σύντροφοι φταίει ο Στάλιν; Όλοι οι υπόλοιποι ήταν και είναι αθώοι; Ας δούμε την αιματοβαμμένη Ιστορία της κατεχόμενης από τους σοβιετικούς ανατολικής Ευρώπης. Κατεχόμενης με τις ευλογίες της “δημοκρατίας”, η οποία υποτίθεται πολέμησε για την ελευθερία των λαών. Ένοχος λοιπόν για όλα ο Στάλιν… Πολύ βολικό αυτό για σας σύντροφοι. Χρεώνεται “στον πατερούλη σας”, όλες τις αμαρτίες σας και βγαίνετε πάλλευκοι σαν το χιόνι το παγωμένο της Σιβηρίας, όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή εκατομμύρια θύματα του μπολσεβικισμού και ανάμεσα σε αυτούς και ο μεγάλος αρχηγός σας Νίκος Ζαχαριάδης. Μόνο που το 1953 όταν ξεσηκώθηκαν οι εργάτες, πρώτοι απ’ όλους, στην Ανατολική Γερμανία εναντίον του κομμουνιστικού καθεστώτος και η επανάστασή τους πνίγηκε στο αίμα με χιλιάδες νεκρούς, ο Στάλιν είχε πεθάνει. Το ίδιο συνέβη και στην Ουγγαρία το 1956 και στην Τσεχοσλοβακία του 1968. Δεν υπήρχε τότε Στάλιν, υπήρχαν όμως σοβιετικά άρματα που σκόρπισαν τον θάνατο και έπνιξαν στο αίμα τον πόθο για ελευθερία των λαών. Και υπήρχε και η Δύση, η περίφημη “δημοκρατία”, που σιώπησε.

Και μην χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα το γεγονός ότι πράγματι κάποιοι κομμουνιστές κατήγγειλαν τις εξεγέρσεις αυτές, γιατί είναι γνωστό ότι υπήρξαν αιρέσεις, ομάδες και φράξιες, οι οποίες η μία πολεμούσε την άλλη και έτσι κάθε αντίδραση και αντίλογος δεν αποτελούσε καταγγελία της εγκληματικής φύσεως του μπολσεβικισμού, αλλά εσωκομματικό σας πρόβλημα. Όπως εσωκομματικό πρόβλημα υπήρξε και η διάσπαση του ΚΚΕ με την ίδρυση του ΚΚΕ εσωτερικού, η οποία δεν είχε καμία σχέση ούτε με την επανάσταση της Τσεχοσλοβακίας και την άνοιξη της Πράγας, ούτε με την καταγγελία της κόκκινης τυραννίας, η οποία επικρατούσε σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη. Η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι το ΚΚΕ εσωτερικού, του οποίου συνέχεια κατά κάποιο τρόπο αποτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ, προσέφυγε στην στοργική αγκάλη της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου. Τι ήταν ο Τσαουσέσκου; Μήπως ήταν δημοκράτης; Σκληρός κομμουνιστής και τύραννος ήταν και αυτός και για αυτό μη παριστάνετε τους αιρετικούς και τους μετανοημένους και χαρακτηριστικό στοιχείο ότι αυτό το πράγμα δεν ισχύει εις ουδεμία των περιπτώσεων είναι το γεγονός ότι πρώην σταλινικά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία είχαν τεθεί σε δυσμένεια στην μετασταλινική εποχή, ευρέθησαν εν συνεχεία στις γραμμές του “ρεβιζιονιστικού” ΚΚΕ εσωτερικού. Ούτε λέξη για ελευθερία, λοιπόν, από όλους αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους κήρυκες ενός κομμουνισμού με… “ανθρώπινο πρόσωπο” και οι οποίοι σήμερα υπεραμύνονται χωρίς αιδώ των εγκλημάτων του μπολσεβικισμού.

Για την… ελευθερία (!) της Πολωνίας

Υπεραμύνονται αυτής της ιστορικής κληρονομίας μάλιστα με περισσή υποκρισία, χρησιμοποιώντας σοφιστείες, χωρίς να έχουν το θάρρος και την ιδεολογική παρρησία να δηλώνουν ότι δεν καταδικάζουν τα εγκλήματα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι παραμένουν αμετανόητοι μπολσεβίκοι. Και δεν είναι τυχαίο ότι αρκετά από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεγαλύτερης κυρίως ηλικίας εσπούδασαν και ήσαν υπότροφοι άλλοι στην σοβιετική Μόσχα και άλλοι στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου. Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε με αφορμή την εισβολή της Γερμανίας στην Πολωνία και για την ελευθερία της Πολωνίας η “δημοκρατία” κήρυξε τον πόλεμο στην Γερμανία και έτσι έγινε η μεγάλη σφαγή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μόνο που όταν ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τέλειωσε η “δημοκρατία” ξέχασε την Πολωνία και την παρέδωσε υπόδουλη στην Σοβιετία του Στάλιν. Ατέλειωτη υποκρισία, ιδεολογήματα απάνθρωπα, λόγια μεγάλα χωρίς περιεχόμενο έτσι γράφτηκε η Ιστορία από τους παραχαράκτες της. Και φθάσαμε στον 21ο αιώνα κάποιοι να αρνούνται με απύθμενο θράσος τα εγκλήματα του μπολσεβικισμού και το αντίπαλον δέος (υποτίθεται…), δηλαδή η ψευτοδεξιά της Νέας Δημοκρατίας, να αρνείται να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Δυστυχώς γι’ αυτούς υπάρχουν κάποιοι που δεν ξεχνούν. Παρ’ όλες τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και την συνωμοσία της σιωπής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ και τα εθνικιστικά κινήματα ανθούν σε ολόκληρο τον κόσμο για να θυμίζουν την αληθινή Ιστορία, την αιματοβαμμένη Ιστορία του μπολσεβικισμού, που δεν ξεχνούν οι λαοί.

Ν.. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

12 comments :

  1. Anonymous2/9/17 15:04

    Δεν μας παρατας βρε φασιστακο και εσυ αντε μαζευτειτε ολοι μαζι με τα κομμουνισ σε ενα μερος να σφαχτειτε μπας και δουμε ασπρη μερα.

    ReplyDelete
  2. ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ή ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΡΑΤΙΣΤΗΣ ΔΛΔ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΜΕ (ή ΕΠΗΡΕΑΣΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΜΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ-ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ; ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΕΦΑΡΜΟΣΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ; ΠΟΤΕ ΕΣΤΩ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ) ΑΛΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ; ΔΕΞΙΟΣ; (ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΝΑΣ ΡΗΓΚΑΝ ΜΙΑ ΘΑΤΣΕΡ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;)

    ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΩΡΟΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΤΟΣ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝΤΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ , (ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ) ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΠΟΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΔΛΔ ΔΕΣΜΙΣΤΕΣ , ΔΛΔ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΩΛΕΣΕΙ , ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ, ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ , ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ. Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ 2018 (ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ) ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/9/17 19:28

    μου φαινεται οτι πρωτα πρεπει να τσακισουμε αυτους τους αρχιξεφτιλες αστουληδες μεσαιοχωρουληδες που θελουν μονο τν ησυχιουλα τους να κανουν τις αλλαξοκωλιες τους τις κοπρλαγνικες περιπτυξεις τους και μεθαυριο με το κομμα παιδεραστων τους να βιαζουν πλεον νομιμως τα παιδακια τους στο σπιτι τους να απελευθερωθουν επιτελους.....και μετα τους μπολσεβικους, ισλαμιστες, τουρκους, τουρκαλμπαν και λοιπους.....

    και εδω κατι πολυ ανησυχητικο αγαπητε ισχυς τι λες?????
    ερχεται νεο κομουνιστικο συνταγμα απο το κατοχικο σταλινικο καθεστως του 74,με απαγορευση καθε τι εθνικου ελληνικου και ψηφο σε λαθροεποικους

    https://www.youtube.com/watch?v=oT6ojGZ-9tw


    ReplyDelete
  4. Anonymous2/9/17 20:02

    @ 2/9/17 19:28

    Πρόσεξε μην σκίσεις κανένα καλσόν απο την πολύ αγωνιστικότητα σου,γιατί οι τουαλέτες με ότι κρύβουν εκεί έχουν αντικαταστήσει την όποια <> σας.Ξεβρωμίσε πρώτα το δικό σου σπίτι και μετά των άλλων.

    https://1.bp.blogspot.com/-drolJJB7Cow/WagVOy2Z2VI/AAAAAAAAF9E/RJ2Fdl4TumwfOU7Jeq0M0Jk147wvDVGLQCLcBGAs/s1600/IMG_8047.JPG

    ReplyDelete
  5. 1) ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, (ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΔ/ΠΑΣΟΚΟ-ΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ) ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ή ΚΑΤ ΥΠΟΨΙΑΝ ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΗΛΘΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΒΛΕΠΕΔΕΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ" ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    2) Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ-ΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ...ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΗΘΩΝ Κ.Λ.Π. ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΓΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ. ΟΙ ΜΙΣΟΙ (ΤΖΗΜΕΡΟΙ) ΕΝΩ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΖΟΝΤΑ ΗΘΗ , ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΗΘΗ (Χ.Α, ΦΑΗΛΟΣ, Ε.Κ) ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ". ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ.

    3) ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΕΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.

    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ή ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ. ΟΜΟΨΥΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΚΕΡΑΤΑ ΜΕΡΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous2/9/17 21:53

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

    Οι Power Rangers.

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/9/17 22:04

    1. Νομιζω οι πραγματικοι εθνικηστες δρουν υπογειως, και ετσι πρεπει να κανουν. Δεν εμπιστευομαι κανεναν και κανενα κομμα ή κινηση που προβαλωνται ως εθνικηστες. Και στον Α. Πετροπουλο κατι δεν μαρεσει.. Εννοειται οτι ολοι θα πρεπει να πουν αληθειες για να προσελκυσουν κοσμο.

    2. Συμφωνω, η ομοψυχια ειναι πολυ σημαντικη. Και η ομονοια θα ελεγα, αν ειναι εθικτη. Διερωταμαι, για να κανουν καποιοι μια τελεια ομαδα φτανει να εχουν ομοιες ιδεες μονο; Ή επισης χρειαζεται να εχουν ομοιο άδη-άϊδη; Μπορει το τελευταιο που υπαινισσομαι να ειναι αλλη μια ετυμολογια της λεξης ομαδα; Τι σχεση εχει ο αριθμος 12 με την ομαδα;

    3. Ειναι ενας γριφος για μενα το πως θα συμπεριφερθουν οι αλβανοι. Μερικοι απ' αυτους και τα παιδια τους θα θελανε μια ειρηνικη ζωη αλλα σε πολλους διαισθανομαι το μισος τους. Επισης εχουν πει, ουδεις ασφελεστερος εχθρος απο τον ευεργεντηθεντα. Και τοσα χρονια εχουν μαθει πολυ καλα εμας και τα κατατοπια μας.

    Μενιος

    Υ.Γ. Και γω γραφω χωρις τονους αλλα πλεον χρησιμοποιω ψευδωνυμο.

    ReplyDelete
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 21:53

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΕΠΙΤΙΜΗΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous2/9/17 22:31

    αγαπητε ισχυς συμφωνω σχεδον σε ολα οσα λες
    1.ναι ειναι σχεδιο εξοντωσης ολης της λευκης φυλης
    αλλα εγω δεν δινω δεκαρα γιαυτην,για τους πανηλιθιους π.χ.σουηδους τους οποιους θεωρω και κατωτερα οντα επιπεδου νεναντερταλ σε σχεση με το θεικο γενος των ελληνων(θα με κραξουν οι παπαριοι νορδισετς αλλα στους ορχεις μου...
    2.ναι ολους αυτους μπορεις να τους πεις αριστερους με την ευρεια ενοια της λεξεως (πολιτισμικος μαρξισμος, μαρξιστοφιλελεδες) ακομα και τον τζημερο
    συμφωνα με τον θεοδοτο και ο λιμπεραλισμος ειναι μορφη της αριστερας
    και οι κρατιστες χα και φαηλος επισης. εγω ως γνησιος βενιζελικος φιλελευθερος εθνικιστης τους αποριπτω ολους(καλα ξερω τι θεωρεις τον βενιζελο αλλα δεν πειραζει...εμεις οι ποντιοι και οι κρητικοι τον λατρευουμε...αν και καταντησαν και οι δυο ρατσες μας αριστεριστες....
    πρεπει βαβαια να υποστηριζουμε οποιονδηποτε τα βαζει με το εαμοβουλγαρικο κατεστημενο ακομα και τον αδωνι και κατι φανατικους χριστιανους και παλαιοημερολογιτες οπως κανουν και οι εκατονταδες σεκτες των αναρχοκομουνιστων, σφαζονται μεταξυ τους αλλα κρατανε κοινο μετωπο εναντιον του "φασισμου" δηλαδη του ελληνικου λαου που εχει ακομα εθνικη συνηδειση(εξαιρουμε τον γραφικο απατεωνα βελοπουλο που πουλαει επστολες του χριστου εξαπατωντας γριουλες και γεροντακια τον λιακο με τα παρανοικα του ψωμιαδηδες καρατζαφερηδες ουφολογους προφητολογους και οσους γελοιοποιηθηκαν και απετυχαν στον πατριωτικο χωρο καταντωντας καραγκιοζηδες και η χλευη των μπολσεβικων.
    3.γατι αναφερεσαι συνεχεια για σεπτεμβρη του 18 τι θα γινει μπορεις να το αναλυσεις λιγο?
    εχουμε πληρφοριες και απο αλλου για το 18 οτι ερχεται κατι πολυ κακο.
    ο γκιολβας αν θυμαστε ειχε αναφερθει σαυτο....

    ReplyDelete
  10. ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ή ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΡΘΕ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ 2018. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ) ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΒΑΣΙΛΙΚΙΑ, ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 10 ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ 1000 ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΙ.

    Ο ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ "ΚΟΦΤΗΣ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ '18 ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΧΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ 10-20 % ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΕΝΤΙΟΣ ΤΟΥ '18. ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ. ΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ "ΑΝΟΙΓΜΑ" ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΔΥΟ (ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΗ) ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ 5, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ . ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΝΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΨΙΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ,-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΙΚΩΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ. ΗΔΗ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΕΣΘΕΙ. ΕΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΟΒΙΒΑΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ .

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ (ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ). ΦΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΕΔΡΟΙ ΘΑ; ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous4/9/17 18:30

    Τι καλά κάνει το ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ:

    Κύρωση Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας, Ιταλίας, Πολωνίας, Τουρκίας, Βελγίου, Γαλλίας, Γερμανίας, Λουξεμβούργου, Ισπανίας για το Στρατηγείο Eurocorps | 10/11/16 http://www.vouliwatch.gr
    Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διακρατική συμφωνία, που σχετίζεται με την επάνδρωση, χρηματοδότηση, διοίκηση και υποστήριξη του Στρατηγείου EUROCORPS (Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Σώμα) Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης ΝΑΤΟ EUROCORPS (NRDC EC). Στην συμφωνία είχαν αντιταχθεί από αρχή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. ως μετά τις έξι τροπολογίες που κατατέθηκαν,Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διΥπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής η κύρωση της διεθνής σύμβασης, μία διακρατική συμφωνία, που σχετίζεται με την επάνδρωση, χρηματοδότηση, διοίκηση και υποστήριξη του Στρατηγείου EUROCORPS (Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Σώμα) Σώμα Ταχείας Ανάπτυξης ΝΑΤΟ EUROCORPS (NRDC EC). Στην συμφωνία είχαν αντιταχθεί από την αρχή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Όμως μετά τις έξι τροπολογίες που κατατέθηκαν, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων, παρόλο που υπερψήφισαν την συμφωνία στην επιτροπή, στην Ολομέλεια ψήφισαν «παρών» επί της αρχής. Από την άλλη η Νέα Δημοκρατία που και αυτή υπερψήφισε την συμφωνία στην επιτροπή, μετά τις τροπολογίες που προστέθηκαν, καταψήφισε.
    Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της σύμβασης είναι η συµµετοχή των συνυπογραφόμενων κρατών στις δραστηριότητες του EC, µέσω συνεργασίας του προσωπικού τους µε το Στρατηγείο EUROCORPS (HQ EC) θεσπίζοντας διαδικασίες για στελέχωση, χρηµατοδότηση και διοίκηση του HQ EC. Η συμφωνία λοιπόν κάνει εκτενή αναφορά στα καθήκοντα και στο καθεστώς του EC, ρυθμίζει διοικητικά θέματα και ορίζει τις αρμοδιότητες των ατόμων που θα στελεχώνουν το σώμα. Επίσης αναφέρεται ότι οι αλλαγές στις θέσεις εργασίας και η περιγραφή των καθηκόντων των ατόμων θα χρειάζονται την συγκατάθεση του κράτους του. Επισημαίνεται ακόμα ο πειθαρχικός κώδικας που θα χρησιμοποιεί το σώμα, καθώς και ο τρόπος που θα γίνεται η αύξηση, η μετακίνηση, η μείωση του προσωπικού που θα παρέχει μία χώρα. Τέλος γίνεται μία αναφορά στο πως θα καλύπτονται τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας του σώματος, ενώ τέλος αναφέρονται κάποια δικαιώματα που θα έχουν στο σώμα οι συνεργαζόμενες χώρες.
    H διεθνής σύμβαση συνοδεύεται από έξι τροπολογίες, τρεις υπουργικές και τρεις βουλευτικές, οι οποίες προκάλεσαν έντονη συζήτηση στην Ολομέλεια και αφορούν: - Την τροποποίηση διατάξεων του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα, -Την ένταξη Μονάδας Υποστήριξης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την παροχή διοικητικής μέριμνας, - Ρυθμίσεις θεμάτων του Υπουργείου Υγείας, - Την διαδικασία πρόσληψης του Γενικού Διευθυντή του «Ελληνικού Φεστιβάλ», -Την σύναψη εργασιακών συμβάσεων και συμβάσεων έργου στο «Ελληνικό Φεστιβάλ».

    ReplyDelete
  12. @18:30

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΑΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΙΡΩΝΙΚΩΣ ή ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ.

    ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ; ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;

    Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟ 50% ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , 100% ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 10ετίας ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ.

    ΑΥΤΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ, ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ Η Χ.Α ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΔΛΔ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΝΑΤΟ) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΚΑΚΩΣ) ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟ ΡΩΣΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ;

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΝ. Η ΠΑΓΙΑ ΕΠΩΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.

    ReplyDelete