10/08/2017

Η περιδίνιση (Spiral) του θανάτου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ-ΜΠΕΡΔΕΜΑ-ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ-ΣΑΣΤΙΣΜΑ (Confusion). ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (dysfunction), ΑΠΟΣΣΥΡΣΗ-ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ (withdrawal), ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ-ΤΡΩΤΟΤΗΤΑ (vulnerability), ΘΛΙΨΗ-ΔΥΣΤΥΧΙΑ-ΔΥΣΦΟΡΙΑ (distress), ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ (depresion),  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΑ. Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ  ΤΡΙΤΟΥ ή ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΚ.

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΕΚΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΚΟΜΗ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ (ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΡΙΤΟΥ) ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ. (π.χ ΠΟΛΕΜΟΣ ή ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ) ΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΔΛΔ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΟΚ.

ΕΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ. 
ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ  ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟ ΤΟΥΣ... "ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ". ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ ΔΛΔ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ (ΩΣ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ) ΝΑ ..."ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ". ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ. "ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ" , "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ", "ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ" κ.λ.π
ΕΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ-ΤΡΩΤΟΤΗΤΑ) ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΑΜΥΝΕΤΑΙ,  ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ "ΕΙΡΗΝΗΣ". ΑΤΟΜΑ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΥΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΛΔ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ..."ΕΙΡΗΝΗ" ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΥΨΙΣΤΟ ΑΓΑΘΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΙΑ. Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.
ΤΕΛΟΣ, ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ. ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.

Η ΠΑΓΙΑ ΛΥΣΗ, Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΙΑ, ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΤΤΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. 

Η ΧΩΡΑ ΟΜΩΣ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΔΕΝ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΓΙΕΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

5 comments :

 1. Ειμαστε ετοιμοι για τον αγωνα. Περιμενουμε το συνθημα.

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/8/17 20:07

  Αγαπητοί συνέλληνες της ΙΣΧΥΣ δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαίρομαι που βλέπω πως υπάρχουν ακόμη Έλληνες ερασιθάνατοι, Έλληνες που είναι έτοιμοι να χύσουν το αίμα τους για την Πατρίδα σε αυτές τις σκοτεινές εποχές που ζούμε.

  Θεωρώ όμως οτι όταν έρθει η στιγμή της σύγκρουσης θα πρέπει εν μέρη να ανοιχτείτε να εισέλθουν σε σας και άλλοι Έλληνες οι οποίοι σκέφτονται και πράττουν όμοιοι με σας.

  Όποτε και να είναι η στιγμή της σύγκρουσης εγώ θα είμαιστο πλευρό σας.

  Βλαχογιάννης

  ReplyDelete
 3. Ό,τι καλύτερο έχει γραφθεί γιά νά περιγράψει τόν ύπουλο καί βρώμικο πόλεμο πού δεχόμαστε. Πολύ καλό καί τό σχόλιό σας. Υποθέτω ότι ο χρονικός καθορισμός, (ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ), βασίζεται σέ κάποια στοιχεία. Καλή συνέχεια στό ιστολόγιο.

  ReplyDelete
 4. Anonymous13/8/17 18:26

  Η ΠΑΓΙΑ ΛΥΣΗ, Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ
  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΙΑ, ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΤΤΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ) ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΑΜΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

  Ισχυς, σε συνχαιρω ξανα. Αυτα τα λογια ειναι μεγαλη συμβουλη-προτροπη. Οπως και η περιγραφη του σπιραλ ειναι χρησιμη ως πληροφορια.
  Διαβαζοντας τα, σκεφτηκα τον εαυτο μου, αυτο προσπαθω να κανω τα τελευταια χρονια και θα ηθελα να ειχα περισσοτερο χρονο γι'αυτη την αναζητηση.
  Παρατηρω ομως οτι η πλειοψηφια των συνανθρωπων μου δεν εχει διαθεση για αναζητηση. Ουτε καν να διαβασει ενα βιβλιο.
  Σιγουρα ομως οσοι παρακολουθουν το ιστολογιο σου ειναι αναζητητες. Και σαυτα τα πλαισια θα ηθελα να σε προτρεψω (αν φυσικα εχεις την διαθεση) να ανεβαζεις και αρθρα τυπου συμβουλης-γνωσης σε οποιο τομεα νομιζεις. Σιγουρα εχεις ανεβασει πολλα τετοια κατα το παρελθον αλλα μη ξεχνας οτι θα υπαρχουν πολλοι προσφατοι αναγνωστες και αλλοι που δεν εχουν το χρονο να ψαξουν το αρχειο σου.
  Μενιος

  ΥΓ. Για παραδειγμα λες οτι αυτη τη παγια λυση την εχεις ξαναγραψει. Παρολο που παρακολουθω το ιστολογιο αρκετα χρονια, δεν την ειχα ξαναδει.

  ReplyDelete
 5. Anonymous1/5/22 11:06

  https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/04/Texnikes-elegxou-kai-programmatismou-tou-myalou-pou-efarmozontai-pagkosmios-simera-kai-apokalyfthikan-apo-proin-praktora-tis-kgb.html

  ReplyDelete