15/08/2017

Η ΑΠΟΛΥΤΗ αντιστροφή της νομιμότητας

Στο "Κάτω Παρτάλι" έχουν εικονικά τμήματα ενώ στο "Ανω Παρτάλι" παίρνουν αναπληρωτές.

Με την απαιραίτητη για την εγγραφή χρήση των κωδικών Taxis "ξεβρακώθηκαν" τα μισά ΕΠΑΛ που είχαν εικονικές εγγραφές. Όχι απαραίτητα για να συνεχίσουν να υπάρχουν ... ΑΛΛΑ...για να συνεχίσουν να μπαίνουν 2-2 οι συνάδελφοι μας σε τμήματα με 27 εγγεγραμμένους μαθητές και 8 παρόντες ... για να συνεχίσουν να υπάρχουν υποδιευθυντές που βγαίνουν βγαίνουν βάση του πλήθους των τμημάτων ... για να συνεχίσουν να υπάρχουν τομεάρχες σε τομείς "μαϊμου" ... για να συνεχίσουν να υπάρχουν υπεύθυνοι εργαστηρίων (και "ανεύθυνοι" οποιασδήποτε αλλης υποχρέωσης). Τα άλλα μισά θα "ξεβρακωθούν" με την κατάργηση του διαχωρισμού των απουσιών (σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες) και με την υποχρέωση (εάν ισχύσει ποτέ, δες Ελλας 2017) να καταχωρούνται στο e-school (που το αποκοαλούν "ρουφιάνο" γιατί τους χάλασε την ζωάρα τους).

Μοναχή δήλωνε ΨΕΥΔΩΣ μεγαλύτερο αριθμό μαθητών από τον πραγματικό για να συνεχίζει να λειτουργεί το σχολείο και να δικαιολογείται ο μισθός της, το επίδομα διευθύντριας που έπαιρνε και οι μισθοί των καθηγητών. Αυτή την καραμπινάτη παρανομία που διώκεται πειθαρχικά και ποινικά διότι προξενεί οικονομική ζημιά στο Δημόσιο την στηρίζουν ΟΛΟΙ: οι συνάδελφοί της, ένας απίθανος δικηγόρος της Λαμίας, το ALFAVITA, τοπικοί φορείς, γονείς κ.λπ. οι οποίοι απορούν γιατί δεν βραβεύτηκε (!!!) για την απάτη της και καταγγέλλουν τον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διότι διώκει εκπαιδευτικούς για... ψύλλου πήδημα!

Η χώρα πρέπει να κατεδαφισθεί και να χτιστεί από την αρχή.

("Τα σχολεία θα τα πληρώνουν οι Δήμοι. Θέλετε ΕΠΑΛ με 3 μαθητές και 13 καθηγητές; Κανένα πρόβλημα. Πληρώστε το". Thanos Tzimeros)

Υ.Γ: Ανυπομονώ να απαντήσει κάποιος λέγοντας ότι όλα τα παραπάνω είναι ψέμματα. Για να δούμε ...

http://ermionh.blogspot.gr/2017/08/blog-post_94.html

ΣΧΕΤΙΚΟ: Γιατί βλέπουμε σχεδόν πάντα έξω από αυθαίρετα αυτά τα μικρά εκκλησάκια;

1 comment :

  1. Anonymous15/8/17 18:07

    ΤΗΣ ΕΠΙΧΡΗΜΑΣΙΣ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ...ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΜΕΝ ΝΑ ΙΔΩΜΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΝ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete