05/04/2017

«Ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμισμός στην Ευρώπη: Η περίπτωση του Ισλάμ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων», Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, περιοχή Αγ. Φανουρίου.

Ο νομικός και συγγραφέας, Χρήστος Τσιαχρής, θα ομιλήσει με θέμα: «Ριζοσπαστικοποίηση και εξτρεμισμός στην Ευρώπη: Η περίπτωση του Ισλάμ»

Θα ακολουθήσει συζήτηση

Είσοδος ελεύθερη

Ο Χρήστος Τσιαχρής γεννήθηκε στη Λαμία το 1977. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ., απ’ όπου έλαβε πτυχίο νομικής (2000) και Μ.Δ.Ε. Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου (2005). Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων (2000-2002) και ακολούθως άσκησε γενική δικηγορία στη Λαμία επί εξαετία (2003-2009). Το 2009 διορίστηκε ως δικαστικός λειτουργός στο Δικαστικό Σώμα Ενόπλων Δυνάμεων, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και εκπαιδευτής ασφαλείας και διαχείρισης κρίσεων (ΚΕ.ΜΕ.Α.) και έχει διδάξει νομικά μαθήματα στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λαμίας, στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, στη Σχολή Αστυφυλάκων, στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής κ.α. Είναι μέλος της «Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης» και της «Διεθνούς Εταιρείας για το Στρατιωτικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Πολέμου». Το ερευνητικό και συγγραφικό του έργο εστιάζει σε θέματα διεθνούς δικαίου και ασφάλειας (βλ. https://duth.academia.edu/CT ). Πέραν των ελληνικών μιλά αγγλικά και γαλλικά.

No comments :

Post a Comment