02/03/2017

Συνελήφθησαν εργαζόμενοι στο hot spot της Μόριας για διακίνηση ναρκωτικών - Επιχείρηση της Αστυνομίας σε δομή φιλοξενίας στην Θεσ/νίκη

Το Λιμενικό συνέλαβε τους δύο εργαζόμενους που διακινούσαν κάνναβη σε πρόσφυγες και μετανάστες στη Μυτιλήνη. Στη σύλληψη δύο εργαζομένων σε υπηρεσίες στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας προέβη πριν από λίγο ομάδα ανδρών του Λιμενικού Σώματος στο σπίτι τους, στην περιοχή της Θέρμης. Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 300 περίπου γραμμαρίων, την οποία και πουλούσαν σε λαθρομετανάστες στον καταυλισμό.

Σαράντα άτομα, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη δυτική Θεσσαλονίκη. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που έγινε σύμφωνα με πληροφορίες στη δομή της Softex, προσήχθησαν συνολικά 63 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 40 παρελήφθησαν από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω ενέργειες, καθώς στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων. Ακόμα, συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων.

ΑΜΠΕ

No comments :

Post a Comment