2.3.17

Μανιάτες: “Όχι στην υφαρπαγή της ελληνικής γης”

Το βρώμικο κυβερνητικό σχέδιο υφαρπαγής της γης μας από τα ανδρείκελα του μνημονίου έχει συσπειρώσει του Έλληνες πολίτες σε όλη την επικράτεια. Οι αγώνες ενάντια στο νόμο των δασικών χαρτών - που αποτελεί βασική απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων - εντείνονται σε όλη την Ελλάδα.Με βασικά συνθήματα: "ΟΧΙ στους δασικούς χάρτες" - "ΟΧΙ στην αρπαγή της ελληνικής γης" περισσότεροι από χίλιοι Μανιάτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Η Χρυσή Αυγή στηρίζει έμπρακτα κάθε εστία εθνικής αντίστασης ενάντια στο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και κλιμάκιο Μανιατών βουλευτών και συναγωνιστών συμμετείχαν σήμερα στην μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Μάνης στην πλατεία Συντάγματος. Η υποδοχή που επιφύλαξαν οι συγκεντρωμένοι στην αντιπροσωπεία μας ήταν θερμή.

ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-sto-pleuro-twn-maniatwn-ochi-sthn-ufarpagh-ths-ellhnikhs-ghs

1 comment :

XXXX. said...

ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ Η Χ.Α. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η Χ.Α ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΙ....ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΑΛΑΣ ΑΣ ΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΧΧΧΧ.