6.1.17

Ελβετία: Ετοιμάζονται για διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν


Υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών θα ξεκινήσουν και πάλι στη Γενεύη (Ελβετία) οι συνομιλίες για την Κύπρο στις 9 Ιανουαρίου. Οι συνομιλίες θα διαρκέσουν έως τις 12 Ιανουαρίου 2017 και κατά την τελευταία ημέρα των συνομιλιών έχει προγραμματισθεί και η παρουσία του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, γράφει το κουρδικό δημοσίευμα. Ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας και εκπρόσωπος του προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν προτίθεται να παραστεί κατά την τελευταία ημέρα των συνομιλιών στη Γενεύη. Ελβετοί και Κούρδοι από την Τουρκία θα λάβουν μέρος σε διαμαρτυρία για την παρουσία του Ερντογάν στη Γενεύη. Στα κοινωνικά δίκτυα της Ελβετίας παρουσιάστηκαν οι θέσεις των διαμαρτυρομένων που λέγουν «Δεν θέλουμε δικτάτορες στη χώρα μας και στο καντόνι μας». Οι Ελβετοί λένε ότι η επίσκεψη του Ερντογάν «είναι μια μαύρη μέρα για τη Γενεύη, που είναι το κέντρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» σημειώνοντας την καταστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία.

The Hellenic Information Team

1 comment :

XXXX. said...

"Οι Ελβετοί λένε ότι η επίσκεψη του Ερντογάν «είναι μια μαύρη μέρα για τη Γενεύη, που είναι το κέντρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»"

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΑΥΤΑ..ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ)...ΑΝ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ,ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ...Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΗΔΕΝΙΖΕΤΑΙ!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΔΑΡΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΟΝΑ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΑ,ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΕΜΦΥΛΙΟ.

ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ,ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ/ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΣΕΒΙΤ η ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΡΕΣ.

ΧΧΧΧ.