5.1.17

Η.Β: Διαπραγμάτευση για παραμονή στην Ε.Ε;

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εμπορίου της Βρετανίας, ομάδα διπλωματών διαπραγματεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα, την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Πίτερ Λίλεϊ δήλωσε ότι στόχος τους είναι να παραμείνει η Αγγλία στους 28 της ΕΕ. Νωρίτερα είχε παραιτηθεί ο πρεσβευτής της Βρετανίας στην ΕΕ μετά την κόντρα που ξέσπασε για το Brexit και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Ο Πίτερ Λίλεϊ υποστήριξε ότι «πολλοί διπλωμάτες, που ενεργοποιούνται στον τομέα των επιχειρήσεων και γνωρίζουν τις συνέπειες, προσπαθούν να βρουν την οδό για την παραμονή της χώρας στην ΕΕ, παρά τη δέσμευση της κυβέρνησης να μας βγάλει εκτός». Ο πρώην υπουργός δήλωσε επίσης, ότι ο αντικαταστάτης του πρεσβευτή Άιβαν Ρότζερς, θα πρέπει να είναι πρόθυμος να αποσυρθεί, αν δεν καταφέρει να πετύχει μία καλή συμφωνία με τις Βρυξέλλες.

http://www.protothema.gr/

1 comment :

XXXX. said...

"ομάδα διπλωματών διαπραγματεύεται κάτω από άκρα μυστικότητα, την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση."

MAΛΙΣΤΑ...ΩΣΤΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΕΙΔΗΣΗ!!ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ-ΦΑΣΗΣ
Α)ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΣΕ ΤΥΧΩΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ
Β)ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΕΝΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ,ΣΕ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ(ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ Ε.Α ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ).

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ,ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ...ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΞΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ.!!

ΧΧΧΧ.